Labas visoms, Po kelerių metų pertraukos vėl startuoju. Malonu, kad vis dar yra šis bendraminčių būrelis
Kadaise esu į anglisčių paštą siuntusi planus. Sakau, pasižiūrėsiu, gal kas tiks šiai dienai. Deja, turbūt slaptažodis pakeistas. Gal kuri atskelistumėte? O gal ir paštas jau kitas?

QUOTE(Gule @ 2017 01 07, 14:50)
Labas visoms, Po kelerių metų pertraukos vėl startuoju. Malonu, kad vis dar yra šis bendraminčių būrelis
Kadaise esu į anglisčių paštą siuntusi planus. Sakau, pasižiūrėsiu, gal kas tiks šiai dienai. Deja, turbūt slaptažodis pakeistas. Gal kuri atskelistumėte? O gal ir paštas jau kitas?

Labas, tai,kad dauguma mandros perejo i feisbuka, cia liko tik dinozaurai tokie kaip as

QUOTE(Auda @ 2017 01 08, 22:31)
Labas, tai,kad dauguma mandros perejo i feisbuka, cia liko tik dinozaurai tokie kaip as 

Na, taip Facebook'as dabar karaliauja, bet kiek pažiūrėjau čia yra nemažai ir daugiau "dinozaurų"

Aš ir čia ir ten - bet čia mažai kas jau bendrauja, o gerai buvo, kai bendraudavom

QUOTE(Dykuma5 @ 2017 01 09, 07:58)
Aš ir čia ir ten - bet čia mažai kas jau bendrauja, o gerai buvo, kai bendraudavom 

Bet ar patogu Facebook'e. Labai žinutes reik sekt, kitaip pasimeta jos.
QUOTE(Gule @ 2017 01 09, 10:30)
Bet ar patogu Facebook'e. Labai žinutes reik sekt, kitaip pasimeta jos.
Pritariu

Gal kuri prisimenate, kaip vadinosi anglų kalbos konkursas online, gana panašus į Kengūrą. Na, niekaip nepavyksta atgaminti pavadinimo.
QUOTE(Gule @ 2017 01 11, 15:56)
Gal kuri prisimenate, kaip vadinosi anglų kalbos konkursas online, gana panašus į Kengūrą. Na, niekaip nepavyksta atgaminti pavadinimo.
Gal Olimpis ?
QUOTE(Gule @ 2017 01 11, 16:56)
Vyko Amberstar - bet seniai, o dabar OLYMPIS - lapkritį ir kovą

QUOTE(Dykuma5 @ 2017 01 11, 21:10)
Būtent, Amberstar. Norėjau pasižiūrėt, ar vis dar veikia jis.
QUOTE(Gule @ 2017 01 12, 09:33)
Būtent, Amberstar. Norėjau pasižiūrėt, ar vis dar veikia jis.
Į paštą ir aš neįeinu, turbūt slaptažodis pakeistas.
Dėl konkursų nebeturiu nuomonės. Pabodo jie mums ir vaikai nebenori, dar ir po 2 eur. kainuoja. Biznis. Naudos mažai iš jų, nes kitos kolegės būna stovi vaikui už nugaros ir padeda, svarbu, kad auksinį diplomą laimėtų ir mokytoja būtų pagerbta už gerą paruošimą.
O gal žinote ką nors naujo, kad ir tarptautinis būtų?