Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 28, 07:39)
Mielu noru, bet yra tik 1 metras vietos doh.gif

Tada spintelė su paprastomis durelėmis tiktų gal? Nes jei veidrodis bus pakeliamas į viršų, tai nemenkas jo plotis ir aukštis, ar patogu bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 04 28, 07:00)

O kaip jūs tą ištyrėt? blink.gif  bigsmile.gif

Elementariai: google visagalis biggrin.gif. Be to kai gavau jos santechnikos pasiūlymą, palyginau su tuo, ką siūlo nuėjus be jos (tik į kitą pardę). Kataloginės kainos nėra paslaptis, anagos psl visų veik firmų katalogai yra, su kainom ir skelbiama nuolaida. tai jei pasiūlymo kaina aukštesnė, nei gaunasi pasiskaičiavus anagoj (kas toli gražu nėra optimaliausias variantas) - siunti velniop.
Ir, aišku, jei perki pas vieną pardavėją daug visko, nuolaidą duoda/turi duoti geresnę, nei šudeliaujant po vieną vnt skirtingose vietose.

Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 04 28, 08:53)
Tada spintelė su paprastomis durelėmis tiktų gal? Nes jei veidrodis bus pakeliamas į viršų, tai nemenkas jo plotis ir aukštis, ar patogu bus?  g.gif

Turit omenyje spintele su stiklinem durim? Bet negrazu tas veidrodis toks per puse doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2016 04 28, 08:53)
Tada spintelė su paprastomis durelėmis tiktų gal? Nes jei veidrodis bus pakeliamas į viršų, tai nemenkas jo plotis ir aukštis, ar patogu bus?  g.gif

Turit omenyje spintele su stiklinem durim? Bet negrazu tas veidrodis toks per puse doh.gif
Atsakyti
O chalatams reik numatyti vieta spinteleje kazkur... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 28 balandžio 2016 - 12:59
Kabinkit chalatus tiesiog ant cveko!!!

Blin. Tokia buvau šūstra, kai viską pradėjau, tokia man nieko nepasakokit aš pati viską geriausiai žinau, o dabar čia skaitau ir ausim lapsiu. Lentynėlės duše nebus, jokiems chalatams vietos nebus, bus kažkokia spinta, na tai gerai, šikpopieriui ir rankšluosčiams. Architektas sako - dar štai ten prie skalbyklės turėtų būti spintelė. Aš sakau, ne, negalima, ten stovės krepšys. Architektas sako, koks dar krepšys? Sakau, skalbinių, iš JYSK. Architektas sako, taigi skalbinius galima kitur sudėti, ne į temą tas krepšys. Sakau, negaliu skalbinių kitur dėti. Pas mane du katinai, ir vienas jų vietoje draskyklės naudoja tiktai tą JYSK krepšį! O kitas drasko ir krepšį, TĄ, ir draskyklę. Man krepšys būtinas gyvulininkystei. Be to, turės būti kačių tualetas. Architektas šoke, kas, katinų tualetas? Nu taigi taip, sakau, katinai turi savo tualetą, ir jis turi būti vonioje, nes kraikas drožlių, metamas į unitazą. O dabar pas mane katinai šika spintoje. Architektas šunininkas, kur, sako, šika jūsų katinai? Sakau, spintoje! Yra spinta, jos durelėse skylė, per skylę katinai lenda šikti į spintą! (gal ir nepaminėjau, kad spintoje stovi kačių tualetas su kraiku) biggrin.gif Architektas nieko nesako, bet kažkaip man atrodo, kad čia jis mano stogo būkle suabejojo jau rimtai biggrin.gif
Ir čia ateina darbų vadovas, puikiai pažįstamas su katininkyste. Ir patvirtina - tai žinoma, kad katinai šika spintose, kurgi dar! biggrin.gif
Taigi mano vonioje turės būti - kažkur kažkaip įgrūsta - kačių šikamoji spinta biggrin.gif Tiek dasigalvojau, o veidrodžių ir chalatų - ne sad.gif

Žo, yra ties kur pamąstyt biggrin.gif Tiesa, ir laiko yra, dar nė unitazas nekabo. Laukiam santechnikų. Darbų vadovas pasakė, kad santechnikas - ne veltui SAN, jis kaip šventasis, niekad nežinai, kada apsireikš. Taigi ta pamaldžia dvasia susikaupiam ir laukiam biggrin.gif

Pasiguodžiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 balandžio 2016 - 17:52
Noa, nu cia tai geras, katinu sikamoji spinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 28, 19:06)
Noa, nu cia tai geras, katinu sikamoji spinta lotuliukas.gif

Kažkaip nekatininkai tai išgirdę labai keistai žvelgia ir tampa kupini abejonių mano proteliu... Kuris gal ir šiaip nėr akivaizdus, bet tai ką biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

biggrin.gif

Atsakyti
Labai faina pirmoji katytės spintelė wub.gif
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 27, 23:51)
Virs bet man reikia is triju. Is dvieju tai yra kur galva ir galvute bet jei dar krano noriu tai pigiausius jau variantus skaiciavo ir vis tiek 580.
Beje buvom su dizainere Celsyje.

O kam reikalingas tas snapas? Virė pas mus diskusija, nu ir niekaip manęs niekas neįtikino, kad man reiks kibirui prisipilti, nežadu su kibirais tąsytis biggrin.gif
433 Eur
user posted image
Dar labai noriu kabinos be dušo pado, ir iškilo gal ir kvailokas klausimas, ar nešalta ant plytelių stovėti?
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2016 04 28, 20:34)
O kam reikalingas tas snapas? Virė pas mus diskusija, nu ir niekaip manęs niekas neįtikino, kad man reiks kibirui prisipilti, nežadu su kibirais tąsytis  biggrin.gif

Va ir man atrodo - jei jau reiks. Tai kodėl negalima su dušo galva to kibiro prisipilt? Nuėmei, įdėjai į kibirą ir prisipylė?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 04 28, 21:01)
Va ir man atrodo - jei jau reiks. Tai kodėl negalima su dušo galva to kibiro prisipilt? Nuėmei, įdėjai į kibirą ir prisipylė?

Bidete dušelis, šalia tiesioginės f-jos, idealus daiktas kibirui prisipilti (o jei kriauklę pasiektų, tai ir galvai išsiplauti biggrin.gif ). Srovės sustabdymo mygtukas labai patogu. Bet gal tas ilgas čiaupas žmogui reikalingas dėl kažkokios kitos priežasties nei kibiras.
Papildyta:
QUOTE(ssauleno @ 2016 04 28, 20:34)
Dar labai noriu kabinos be dušo pado, ir iškilo gal ir kvailokas klausimas, ar nešalta ant plytelių stovėti?

Galima šildomas grindis daryti, bet reik teisingai su el. nuotekio relėm sužaisti.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 04 27, 23:24)
Tai, kai komplektaciją jau žinot, pabandykit to paties anagoj ir jaukuruose užklaust ir internetinėj kokioj. Dabar Resta, ta proga galima papildomų nuolaidų paprašyti.
Tikiuosi, kad pas Jus normali dizainerė, nes su mano, tai kainos stebuklingai pakildavo, o ne sumažėdavo. Todėl santechniką rinkausi pati, Celsyje, beje, stačiau ponią prieš faktą smile.gif

Normali. Pazystama. Man net nuolaidas celsyje pritaike biggrin.gif dar sake priklausys nuo firmu kiek jos bus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 04 28, 20:01)

Oi prisijuokiau is katino sikimo spintos biggrin.gif
O is triju as noriu nes turesiu vonia, su sienele tai ale duso kabinos fukcijos. Krano reikia voniai pripliti biggrin.gif mane daug kas nuo tos dideles galvos atkalbineja o dizainere ir vadybininkas celsyje labai dziaugesi turintys biggrin.gif ale kaina kosmine, as viskam: tulikas, vonia, kriaukle, kranai, drabuziu dziovykle skiriu 1000 eur. Isejo man ten tokie gana paprasti einami kokybiski variantai bet be imontuojamo tuliko. Jis siaip ar taip man sukeltu per daug problemu nes visa siena tada reikia stumti tai issirinkom grazu parasta.
Beje as chalatus turbut kabinsiu uz duru. Pas mane 5kw vonia biggrin.gif vietos ne prudai.
Atsakyti
Aš kai tos didelės galvos niekada neturėjus - cha cha - dušo galvą turiu omeny biggrin.gif - tai norėjau išvis imti be jos, nes nelabai suvokiu, kam ji reikalinga - iš tos vanduo bėga ir iš anos vanduo bėga? Bet vyras ir vaikai kažkodėl pareiškė labai didelį jos norą. Duše. Na tai... Jums reikia, jūs turėkitės biggrin.gif
Atsakyti