QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 22, 01:56)
Negaliu patiket, kad dbr reikes laukti 3 sezono vel metus
Perziurejau Daredevil 2a sezona. Kas nematet ir ziuresite - NESKAITYKITE.
Perziurejau Daredevil 2a sezona. Kas nematet ir ziuresite - NESKAITYKITE.
O, aš pamačiau šitą komentarą ir negalėjau susilaikyti. Gal reiktų Daredevil temos? Bet žiauriausia tai, kad viską vos ne per dieną sužiūrėt gale, o tada - kankinis, kad nori...
Man šitas sezonas patiko - daug daugiau pilkumos (visom prasmėm) buvo. Pirmas sezone - viskas labai aišku - Fisk'as blogietis ir tiek... O šitam - tokia plonytė riba, ir šiaip gan daug paralelių tarp Frank'o ir Matt'o ir t.t. Gal ir yra tiesos, kad verčiau būtų buvę tik vieną iš jų pasirinkti, bet man rodos tada nebūtų pavykę taip ryškiai parelelių parodyti. Ir labai jautiesi, kad šis sezonas - kažkuo toks pat, kaip ir Matt'o būsena - iš pradžių Fisk'as buvo jo vienintelis tikslas, dabar, kai to neliko, jis (Matt'as) toks šiek tiek pasimetęs gyvenime man pasirodė - besitąsantis į visas puses - kaip Daredevil kartu su Elektra, ir kaip Matt su Karen.
Bet pabaiga - man tai žiauriai patiko. Ir nereikėjo jokių bučinių nes Karen vis dėlto yra pirmas žmogus, kuriam jis sąmoningai atskleidžia savo paslaptį, visi kiti sužinodavo atsitiktinai... Ir sprendžiant iš to, kiek jis tuo klausimu prisidirbo per šį sezoną (ir kaip ją įskaudino) žiauriai nenorėčiau, kad ji tiesiog susitaikytų ir priimtų jį išskėstom rankom.
Bet tuos duobės ir aš likau nesupratus. Gal kažkuo su Elektros prikėlimu bus susiję?
QUOTE(egliu @ 2016 04 04, 16:48)
turėtų būti, 3 sezono treileris youtubej;)
The Fall? Tikrai? Kažkaip visiškai nieko negirdėjau apie tai, kad naujas sezonas bus...