Negaliu patiket, kad dbr reikes laukti 3 sezono vel metus
Perziurejau Daredevil 2a sezona. Kas nematet ir ziuresite - NESKAITYKITE.Apeme tokie dviprasmiski jausmai. Pirma dalis buvo vientisa, stipri, intriguojanti, sita - padrika, be rimtos linijos, su is pirmo sezono grizusiais, bet taip kazkaip ne i tema, ju arba dar nereikejo, arba veliau, bet rimciau. Nekabino tos linijos visai. Frenko istorija - arba nesupratau, ar nieko idomaus?
Vienintelis kas buvo idomiau, tai jo rysys su Karen, tikiuos, kad kazkas is to isaugs. Ko negaliu pasakyti apie Meta. Nei pirmam sezone kazkokiu griebianciu jausmu, nei dabar. Man, kaip nepataisomai romantikei, tai nuodeme ta lietaus scena, kuri, pasirodo, visai be tikros meiles?! Tokia scena reikejo
pasitaupyti. Elektra? Visa sezona buvo ne i tema man ta jos istorija, kaip ir vel neaiskus rysys tarp ju. O jau finalinis ju monologas
Likau nesupratus, ar cia buvo tikra, ar manipuliavimas (ikvepimas) nepasiduoti? Manau, kad taip nebuvo, bet taip atrode. Zodziu, likau nesupratus as tu dvieju moteru idejos.
Prokuraturos vaidmuo irgi banalus, jau atrode, kad bus kazkoks wow, o cia - del to, kad susimove.
Ka reiskia pabaiga? Israusta kapaviete?
Na ir pati pabaiga.. ech, o as svaiciojau, kad jis prisipazins budamas su kostiumu ja pabuciuodamas (cia dar pradzioj sezono, kai meiles reikalai nenusivaziavo). Deja, gavosi paprastai - va, Karen, ziurek, cia tipo as tas Red'as
Kur romantika???
Bent jau virtuves scena man patiko, kai valiukiskai gulejo ant stalo
Ir siaip galejo to grazaus nuogo kuno buti daugiau