Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus 5-ta tema

QUOTE(elve @ 2016 03 16, 16:41)
nerandu serialo THIRTEEN - gal galite imesti nuoroda per kur siunciate. ACIU  4u.gif

aš nesisiunčiu
rusiškai dubliuotą žiūriu čia
http://seasonvar.ru/...6-1-season.html
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2016 03 16, 17:41)
Labas, parekomenduokite kazka panasaus i "Secret and Lies" arba "Bajo sospecha". Domina neilgi, intriguojantys serialai  ax.gif
nerandu serialo THIRTEEN - gal galite imesti nuoroda per kur siunciate. ACIU  4u.gif

Betrayal
Affair
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2016 03 16, 18:41)
Labas, parekomenduokite kazka panasaus i "Secret and Lies" arba "Bajo sospecha". Domina neilgi, intriguojantys serialai  ax.gif

The Missing (2014), labai geras britu.

Pradejau Versailles (2015), istoriniu serialu megejoms pats tas.
Atsakyti
http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1 man jis kazkuo panasus i Downton Abbey. Laikmetis kitas.
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
naujas švediškas serialas Springfloden
Atsakyti
Nemačiau kad kas būtumėt rekomendavusios "Grandfathered" (linksma komedija, tik pirmas sezonas). Taip pat labai patiko naujas serialas su Jenifer Lopez "Shades of blue".
Atsakyti
naujas komedijinis serialas
Playing House
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2016 03 11, 15:41)
Ieskau moterisko serialo, gal pasiulysite koki gera, jau matyti:

Lilies /2007
Sparkhouse /2002
Atsakyti
Negaliu patiket, kad dbr reikes laukti 3 sezono vel metus doh.gif verysad.gif

Perziurejau Daredevil 2a sezona. Kas nematet ir ziuresite - NESKAITYKITE.

Apeme tokie dviprasmiski jausmai. Pirma dalis buvo vientisa, stipri, intriguojanti, sita - padrika, be rimtos linijos, su is pirmo sezono grizusiais, bet taip kazkaip ne i tema, ju arba dar nereikejo, arba veliau, bet rimciau. Nekabino tos linijos visai. Frenko istorija - arba nesupratau, ar nieko idomaus? g.gif Vienintelis kas buvo idomiau, tai jo rysys su Karen, tikiuos, kad kazkas is to isaugs. Ko negaliu pasakyti apie Meta. Nei pirmam sezone kazkokiu griebianciu jausmu, nei dabar. Man, kaip nepataisomai romantikei, tai nuodeme ta lietaus scena, kuri, pasirodo, visai be tikros meiles?! Tokia scena reikejo pasitaupyti. Elektra? Visa sezona buvo ne i tema man ta jos istorija, kaip ir vel neaiskus rysys tarp ju. O jau finalinis ju monologas doh.gif Likau nesupratus, ar cia buvo tikra, ar manipuliavimas (ikvepimas) nepasiduoti? Manau, kad taip nebuvo, bet taip atrode. Zodziu, likau nesupratus as tu dvieju moteru idejos.
Prokuraturos vaidmuo irgi banalus, jau atrode, kad bus kazkoks wow, o cia - del to, kad susimove.

Ka reiskia pabaiga? Israusta kapaviete?

Na ir pati pabaiga.. ech, o as svaiciojau, kad jis prisipazins budamas su kostiumu ja pabuciuodamas (cia dar pradzioj sezono, kai meiles reikalai nenusivaziavo). Deja, gavosi paprastai - va, Karen, ziurek, cia tipo as tas Red'as lotuliukas.gif Kur romantika??? doh.gif lotuliukas.gif
Bent jau virtuves scena man patiko, kai valiukiskai gulejo ant stalo blush2.gif Ir siaip galejo to grazaus nuogo kuno buti daugiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 kovo 2016 - 01:57
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 22, 02:56)
Perziurejau Daredevil 2a sezona. Kas nematet ir ziuresite - NESKAITYKITE.

as pirma sezona ziurejau tik del to kad neturejau ka ziuret
na tai is eiles ziurint galima ziuret
o vakar isijungiau antro sezono pirma serija, tai ir zaidimukus zaidziau ir rukyt buvau nuejus ir valgyt pasiimt
nzn kodel jo tokie aukst reitingai

o kas nors ziuri Blindspot ir Quantiko
mano favoritas ko gero siuo met Blindspot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja...: 22 kovo 2016 - 07:15
Ziuriu Blindspot thumbup.gif Labai labai man jis thumbup.gif

Pradejau is as ta Daredevil ziureti. Kokias 6 serijas jau paziurejau 1 sezono. Mano nuomone, tai si seriala galima ziureti tik jau labai labai neturi ka veikti ir nera ka daugiau ziureti. Na nelimpa man jis juodai. Gal tiksliau ne mano skonio blush2.gif
Atsakyti