Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus 5-ta tema

sudomino prancūziška detektyvė drama La Mante
Atsakyti
sudomino australų kriminalinė drama Harrow
tačiau pirma serija kiek vangoka,
laukiu sekančių serijų gal atsiras intriga
Atsakyti
žiūriu Fortitude

nu labai gerai, sakyčiau, sukalta mistinė drama. Ir romanai, ir kriminalai, ir nepaaiškinami ledynmečio apsireiškimai. Arba paaiškinami, tik nežinomi. Ir gamtos grožis wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Svedu- danu serialas Tiltas arba "Broen". Detektyvas, kriminalas, trileris. Demesi tenka islaikyti iki pat paskutines serijos. Visi 4 sezonai gerai ziurejosi. Rekomenduoju detektyvu megejoms.
Atsakyti
pradėjau žiūrėti Deception
kažkas panašaus į filmą Now You See Me
o serialo struktūra panaši į serialo The Mentalist
pirma serija visai nieko, gal galėjo dinamiškesnė būti,
tačiau tikrai žiūrėsiu toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daibava: 13 kovo 2018 - 00:44
Man Fortitude viska sugadino finalas ir 2 sezonas irgi buvo prastas, mano nuomone, nuklydo i lankas, net nezinau, jei bus 3 dalis, ar ziureciau rolleyes.gif O gaila, nes britu seralai daznai buna puikus ir kokybiski.

Perziurejau Everything s*cks, saunus Netflix 10 trumpu seriju serialas apie mokinius 1996 m. Labiausiai man patiko tevu istorija, o maziausiai tai, kad pagrindine mergina atranda, kad yra lesbiete (labai jau daug homoseksualumo paskutiniu metu filmuose). Bet bendrai sauniai susiziurejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 13 kovo 2018 - 09:57
Peaky Blinders nerealus!Atmosferinis,dinamiskas,puiki aktoriu vaidyba.Daziugiuosi,kad ju netycia aptikau,ieskojau visai kitokio,lengvesnio serialo.Gaila,kad tik 4 sezonai ir tik po 6 serijas.Sisigyvenau su personazais biggrin.gif truks ju.Liko dvi serijas,taupau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2018 03 23, 08:49)
Peaky Blinders nerealus!Atmosferinis,dinamiskas,puiki aktoriu vaidyba.Daziugiuosi,kad ju netycia aptikau,ieskojau visai kitokio,lengvesnio serialo.Gaila,kad tik 4 sezonai ir tik po 6 serijas.Sisigyvenau su personazais  biggrin.gif truks ju.Liko dvi serijas,taupau. smile.gif

tikrai NUOSTABUS wub.gif
Atsakyti
patiko trilerio Instinct pradžia
apie darboholikę detektyvę ir linksmų plaučių mokslininką ;)
Atsakyti
kanadiečių kriminalinė drama The Detail
pagrindinės herojės trys detektyvės
Atsakyti
Detektyvinis serialas Marcella. Geras. Antras sezonas netgi patiko labiau nei pirmas.
Atsakyti
Perziurejau The End Of Fucking World, 8 serijos po 20 min. Apie paaugli, kuris sumasto nuzudyti kita paaugle ir jie kartu pabega. Siaip abu veikejai tokie "psichiniai". Manau, pabaiga gan atvira tesiniui, bet geriau jo nebutu. Bent mano nuomone tokia 4u.gif
Atsakyti