Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus 5-ta tema

QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2017 06 28, 11:44)
Sveikutės, melomanės  smile.gif . Vasarą visai nebėra ką žiūrėti per TV. Labai mėgstam detektyvus, kriminalinius, trilerius, bet su anglų kalba nelabai draugaujam.

Pasakykit jūs man, vištai, kaip jūs žiūrit tuos naujuosius serialus (labai patiko visi skandinaviški, rodyti per TV, pvz. Borgen ir kt)??? Ar įmanoma tą padaryti per išmanųjį televizorių? Kiek bandžiau per youtube, lietuviškai nieko nėra, angliškai nelabai suprantu, per visokius filmai.net ir kt. prašo kažkokių prisijungimų ar programų atsisiųst  blink.gif .

Ar yra gerų serialų lietuviškai ir kaip juos pažiūrėt per teliką, o ne per kompą (suprantu, kad atrodau kaip iš akmens amžiaus, bet gal kas padės)  ax.gif  4u.gif  4u.gif .

Mano pasiulymas toks. jei moki rusu tai geras puslapis yra tfile.co. is ten atsisiunti norima seriala isirasai i flesiuka ( usb atmintine) ja ikisi i teliko usb jungti . Ismanusis manau tikrai turetu tokia turet ir ziuri. smile.gif Truputi vargo yra, bet ka padarysi. smile.gif Is lietuvisku tai geras filmai.in tinklapis ten reikia uzisregistruoti ir kiekviena diena prisijungiant gauni puse tasko. Filmas kainuoja 2 taskus, serialas 1. Aisku tasku galima ir nusipirkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 06 28, 17:29)
jei draugauji su rusų kalba
ieškok šia kalba
lietuviškai  naujų tikrai nerasi

Ačiū 4u.gif . Tai tikriausiai telike reik jungtis prie youtube ir ieškot pagal pavadinimą? Bandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2017 06 28, 17:48)
Mano pasiulymas toks. jei moki rusu tai geras puslapis yra tfile.co. is ten atsisiunti norima seriala isirasai i flesiuka ( usb atmintine) ja ikisi i teliko usb jungti . Ismanusis manau tikrai turetu tokia turet ir ziuri. smile.gif Truputi vargo yra, bet ka padarysi. smile.gif Is lietuvisku tai geras filmai.in tinklapis ten reikia uzisregistruoti ir kiekviena diena prisijungiant gauni puse tasko. Filmas kainuoja 2 taskus, serialas 1. Aisku tasku galima ir nusipirkti. smile.gif

Labai ačiū 4u.gif , reiks bandyt, nes būtent tie prisiregistravimai, taškų pirkimai ir gąsdindavo ax.gif . Bet jau niekur nebedingsi, nes tv kanalai jau visai nusivažiavo blink.gif .
Atsakyti
,,Kortu namelis'' geriusias serialas ever.. nereealus!! Dabar ziuriu ,,Po Kalifornijos saule''.. irgi labai fainas wub.gif
Atsakyti
Paziurejau Great News, apie zurnaliste, kurios mama ateina stazuotis i naujienu tarnyba, ideja pasirode idomi, bet pats serialas siaip sau.
Taip giriamas The Handmaid's Tale (2017) patiko pastatymu ir vaidyba (Elisabeth Moss ypatingai), bet vietomis pasirode pernelyg istestas. Nezinau, kaip viskas pasisuks antrame sezone, nes skaiciau, kad pirmas apima visa knyga, pagal kuria serials sukurtas.
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti koki tinklapi, is kurio galima butu nemokamai parsisiusti filmus, serialus anglu kalba.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 06 11, 18:11)
Paziurejau Feud (2017), apie dvieju aktoriu J Crawford ir B. Davis konflikta. Kadangi sios aktores man nelabai zinomos, seriale ivertinau tik tai, kad jis profesionaliai padarytas, gerai suvaidintas, bet dideliu emociju nesukele. O vat antra dalis keik skaiciau bus apie Diana ir Carlza, tai turetu buti man dar geresne smile.gif

dėkinga už rekomendaciją. Patiko labai. Jau taip glamūriškai pavaizduotas J Crawford gyvenimas, ir intrigos įdomios. Žodžiu, mėgavausi visiškai. wub.gif
Atsakyti
Maciau, kad "Feud' gavo ir daugybe Emmy nominaciju bigsmile.gif

Dabar ziuriu britu kriminalini Vera (2011), kiekviena serija ziurisi kaip atskiras detektyvinis filmas. Nera is tu must see, bet vasarai pats tas.
Atsakyti
Vienas iš geresnių šiuo metu Riviera/2017
http://m.imdb.com/title/tt5936448/
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 08 04, 17:52)
Vienas iš geresnių šiuo metu Riviera/2017
http://m.imdb.com/title/tt5936448/

Sake, kad labai ja lengvas, vis ne muilo opera, bet vasarai pats tas, ziuresiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 08 04, 18:05)
Sake, kad labai ja lengvas, vis ne muilo opera, bet vasarai pats tas, ziuresiu  4u.gif

Ne muilas tai tikrai. Man patiko parinkta pagr.aktorė.,keista ją matyt seriale ir ne kokia įspūdinga gražuolė.
Atsakyti
Sveikos, peržiūrėjau Velvet. Gal galite rekomenduoti kažká panašaus smile.gif
Atsakyti
Mane labai uzkabino Pietu karaliene. Kaip kazkas apibudino, tai, kaip moteriska "Narcos" versija. Tad kam patinka narkotiku tema, rekomenduoju. Labai daug veiksmo, grazus aktoriai, gera vaidyba, nemazai nenuspejamu siuzetu.
Atsakyti