QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2017 06 28, 11:44)
Sveikutės, melomanės . Vasarą visai nebėra ką žiūrėti per TV. Labai mėgstam detektyvus, kriminalinius, trilerius, bet su anglų kalba nelabai draugaujam.
Pasakykit jūs man, vištai, kaip jūs žiūrit tuos naujuosius serialus (labai patiko visi skandinaviški, rodyti per TV, pvz. Borgen ir kt)??? Ar įmanoma tą padaryti per išmanųjį televizorių? Kiek bandžiau per youtube, lietuviškai nieko nėra, angliškai nelabai suprantu, per visokius filmai.net ir kt. prašo kažkokių prisijungimų ar programų atsisiųst .
Ar yra gerų serialų lietuviškai ir kaip juos pažiūrėt per teliką, o ne per kompą (suprantu, kad atrodau kaip iš akmens amžiaus, bet gal kas padės) .
Pasakykit jūs man, vištai, kaip jūs žiūrit tuos naujuosius serialus (labai patiko visi skandinaviški, rodyti per TV, pvz. Borgen ir kt)??? Ar įmanoma tą padaryti per išmanųjį televizorių? Kiek bandžiau per youtube, lietuviškai nieko nėra, angliškai nelabai suprantu, per visokius filmai.net ir kt. prašo kažkokių prisijungimų ar programų atsisiųst .
Ar yra gerų serialų lietuviškai ir kaip juos pažiūrėt per teliką, o ne per kompą (suprantu, kad atrodau kaip iš akmens amžiaus, bet gal kas padės) .
Mano pasiulymas toks. jei moki rusu tai geras puslapis yra tfile.co. is ten atsisiunti norima seriala isirasai i flesiuka ( usb atmintine) ja ikisi i teliko usb jungti . Ismanusis manau tikrai turetu tokia turet ir ziuri. Truputi vargo yra, bet ka padarysi. Is lietuvisku tai geras filmai.in tinklapis ten reikia uzisregistruoti ir kiekviena diena prisijungiant gauni puse tasko. Filmas kainuoja 2 taskus, serialas 1. Aisku tasku galima ir nusipirkti.