QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 08, 20:37)
Kaip as dziaugiuos, kad naujas sezonas isejo Kalejimo begliu, nes buciau nemacius visai to serialo Ir kaip gerai, kad ziuriu dabar, nes pabaigoj butu sirdis sustojus su tokiu finalu. Dabar jau zinau koks finalas (kolega leptejo apakes, kad as cia tesinio laukiu, sako kaip tai? ).
Tik truputi ta meiles linija tokia be chemijos. Bet, kad ir gejus tas aktorius, nu man jis baisiai Be Tomo Fordo antras gejus man reabilituotas
Na ka, miegojau tris valandas praeita nakti.. einu toliau zombiaut
Tik truputi ta meiles linija tokia be chemijos. Bet, kad ir gejus tas aktorius, nu man jis baisiai Be Tomo Fordo antras gejus man reabilituotas
Na ka, miegojau tris valandas praeita nakti.. einu toliau zombiaut
As pradzioj nesupratau, kodel gi nesijaucia meiles ir aistros tarp ju. Kazkaip kituose serialuose tarp poru viskas itikimiau atrodo. Pasirodo tam priezastis yra
Skaiciau neseniai straipsniuksti apie Wentworth Miller, tai jis is vis toks caca lialia berniukas, viskam alergiskas ir pan. Po epizodo, kai teko jam apsikabinti su broliu Linkolnu (ta prasme Dominic Purcell ), pasirodo ir jam alergiskas, nes kakla isbere. Suprantu, kad tai liga, bet kazkaip idomiai skamba.