Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus 5-ta tema

Ziuriu House of Cards, jei vyras domisi politika, intrigomis ir idomiom ciniskom asmenybem serialuose, turetu patikti. Maniskiam patiko Westworld, jei nematet.
Atsakyti
QUOTE(Sveikatele* @ 2017 01 29, 19:13)
Rekomenduoju pasižiūrėti This Is Us . Po visų "sunkių" filmų, serialų, šis - atgaiva sielai. Toks geras siužetas, tokie geri veikėjai, tokia gera aura, tokią gerą žinią perduoda. Žodžiu - tobulas. Žiūrėjau per Filmai.in. Ten sukeltas visas pirmasis sezonas. Su didžiausiu malonumu pasižiūrėčiau dar kartą.

Oj kaip patiko, dziaugiuosi atradusi 4u.gif
Atsakyti
"This is Us" man irgi patiko.
Patiko ir "The Path", cia rekomenduotas. Pradejau ziureti gana kritiskai, atrode, bus neidomu, kokie nors stampai ir nesamones, bet paskui, kaip neretai atsitinka, isitraukiau. Mane gal labiausiai patrauke ir sujaudino veikeju tyrumas, nekaltas tikejimas ju mokymu. Man netgi kyla itarimas, kad pasirinktas kazkoks sufantazuotas New Age tikejimas, nors, placiau ziurint, tai labai daug kas sutampa su iprastinemis religijomis.
Atsakyti
Big Little Lies, įtraukiantis siužetas, nerealus muzikinis takelis, vaizdai taip pat atima žadą, puikios Reese Witherspoon ir Nicole Kidman. Puikus, puikus serialas!!!!
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2017 04 23, 20:06)
Parekomenduokite seriala kuri tiktu ziureti su vyru smile.gif perziurejom Narcos, dabar galvoju House of cards arba Homeland, kuris idomesnis? smile.gif

Homeland bent man tai labiau patiko ax.gif

Sausas įstatymas Boardwalk Empire apie mafiją geras.

Dar šitas super PEAKY BLINDERS apie mafiją.
Atsakyti
Dabar žiūriu Nashville . Patiks toms, kas ieško "lengvo" serialo. Apie dainininkus, kaip jiems sekasi karjeros siekti, gražūs žmonės, daug muzikos smile.gif
Atsakyti
Perziurejau 13 reasons why apie paaugles savizudybe, pasirode aktuali tema ir ziaurus likimas, bet siap nelabai koks serialas.
[B]Catstrophe
apie vyresnio amziaus pora, kur moteris pastoja po vienos nakties nuotykio ir del to sukurusiu seima, visai neblogas
You Me Her - apie krizes istikta sutuoktiniu pora, apsigyvenancia su mergina, tiksliau sakant, serialas apie poliandrija. Taciau bent man idomus tik savo temos naujoviskumu, bendrai gan nuobodus.
Atsakyti
Rekomenduokite prasau,veiksmo,itempta seriala,apie seriini zudika/manjaka arba Kazka su susuktu siuzetu.Dekoju 4u.gif
Atsakyti

Laba diena,

Pasiskaitau jūsų rekomendacijas apie serialus, kadangi nemėgstu banalių meilių-seilių, tai vargstu išsirinkdama.... :) 

Dar riboja tai, kad žiūriu tik įgarsintus lietuviškai, nes žiūriu/klausau megzdama, netinka tik su subtitrais, dauguma jūsų rekomenduotų naujesnių nėra pilnai išversti :D

Su vyru žiūrėt rekomenduočiau Rėjų Donavaną http://www.imdb.com/title/tt2249007/ 

Dar patiko kriminalinis " Jack Tailor" nors čia ne serialas, bet yra 6 dalys, atskiros istorijos, tačiau kažkiek yra veiksmų eiliškumo.

Visai neseniai smagiai sužiūrėjau kriminalinį-medicininį "Pagrindinis įkaltis" http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1

Dar patiko šioj temoj rekomenduotas "Žmogžudystė" http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1

Jeigu rekomenduotumėt dar kokį įdomų kriminalinį ar medicininį serialą būčiau dėkinga :)

Atsakyti
Good Girls Revolt - bande sukurti kazka panasaus i moteriska Mad Men, bet is tolo neprilygsta, nieko neprarasit ir nepaziurejusios, bet kadangi turejau laiko ir tik 10 serijos, perziurejau mirksiukas.gif

Is kriminaliniu man labai patinka britiski Broadchurch, The Missing, nezinau, ar yra lietuviskai, bet tikrai pilni emociju ir verti demesio.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2017 05 07, 20:23)
Rekomenduokite prasau,veiksmo,itempta seriala,apie seriini zudika/manjaka arba Kazka su susuktu siuzetu.Dekoju  4u.gif

The fall
Atsakyti
Kaip as dziaugiuos, kad naujas sezonas isejo Kalejimo begliu, nes buciau nemacius visai to serialo blink.gif Ir kaip gerai, kad ziuriu dabar, nes pabaigoj butu sirdis sustojus su tokiu finalu. Dabar jau zinau koks finalas (kolega leptejo apakes, kad as cia tesinio laukiu, sako kaip tai? biggrin.gif ).

Tik truputi ta meiles linija tokia be chemijos. Bet, kad ir gejus tas aktorius, nu man jis baisiai karsta.gif Be Tomo Fordo antras gejus man reabilituotas biggrin.gif

Na ka, miegojau tris valandas praeita nakti.. einu toliau zombiaut biggrin.gif
Atsakyti