QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 28, 13:01)
Perziurejau SUITS. Gaila, kaip tik nera paskutines serijos. Bet ziuriunt 5.15, tai mano sirdis sokinejo, nors atrodo, jau ir erzinanti ta tema, per visus sezonus buvo vis tempiama.
Lyginant su kitais serialais, tai cia ziurovas pamilsta veikejus, - serialo stiprioji puse. Man tik truko darbiniu vakareliu, isvyku. Ne gi nebuna tokiose firmose? Kad tas veiksmas nebutu vien ofisinis, norisi pamatyti juos ir su dzinsais, ar baline suknele.
Na ka, laukiam kovo 2 dienos Kaip manot, kuo baigsis?
Ir dar, ar tiketis meiles tarp Harvio ir Donos? Kazkaip Scoti pasirode ir as vel praradau viltis..
Lyginant su kitais serialais, tai cia ziurovas pamilsta veikejus, - serialo stiprioji puse. Man tik truko darbiniu vakareliu, isvyku. Ne gi nebuna tokiose firmose? Kad tas veiksmas nebutu vien ofisinis, norisi pamatyti juos ir su dzinsais, ar baline suknele.
Na ka, laukiam kovo 2 dienos Kaip manot, kuo baigsis?
Ir dar, ar tiketis meiles tarp Harvio ir Donos? Kazkaip Scoti pasirode ir as vel praradau viltis..
Good wife - apie advokatus ir gyvenima, daugiau gyvenimo ir vakareliu Kazkodel man jis truputi panasus i Suits.
Patiko - Scandal.
Detektyvu megejams su daug veiksmo - Chicago PD
Savotiskas, bet itraukia - How to Get Away with Murder