Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus 5-ta tema

sudomino kanadiečių kriminalinė drama Cardinal
siužetas sukasi apie inspektorių Kardinalą,
kuris tiria trylikametės Keitės Pain dingimą
serialas kuriamas pagal Džailso Blanto kriminalinių romanų seriją
Atsakyti

Taboo - man labai patiko. Apie 19 amžiaus pradžios Londoną, JAV ir Amerikos priešpriešą. Mistifikuotas, gan žiaurus, bet ir apie meilę :) Pagrindinis personažas blogiukas (kam blogiukai prie širdies), bet labai šarmingas :) Kam patinka istoriniai (žiauriai geros dekoracijos) su mistika, tai rekomenduoju  :yahoo:​ 

Atsakyti
Įtraukė Big little lies/2017. Čia toks alia nusivylusios šeimininkės, bet daug rimtesnis.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2017 03 09, 15:30)
Įtraukė Big little lies/2017. Čia toks alia nusivylusios šeimininkės, bet daug rimtesnis.

Geras serialas, su malonumu ziuriu, bet kiek sugadino tai, kad buvau skaicius knyga - nebe taip intriguoja, kai zinai, kaip viskas vystysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 03 09, 20:07)
Geras serialas, su malonumu ziuriu, bet kiek sugadino tai, kad buvau skaicius knyga - nebe taip intriguoja, kai zinai, kaip viskas vystysis smile.gif

Kokia čia knyga? Mane tai biški Kidman nervina, tuoj paaugles vaidins rolleyes.gif
Atsakyti
Sis serialas pastatytas pagal L. Moriarty knyga "Nekaltas melas".
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 03 12, 20:59)
Sis serialas pastatytas pagal L. Moriarty knyga "Nekaltas melas".

Tai turėtų būt gera knyga? kažkaip neužkliuvo ji man.
Aš tik dainą išgirdau ir supratau, kad geras bus filmas rolleyes.gif gaila, kad po seriją reik laukt.
Atsakyti
Lengva knyga, bet man patiko. Lengvai skaitesi, o liecia daug svarbiu temu. Kadangi Big Little Lies miniserija, manau, verta paziureti.

Paskutiniu metu perziurejau komedija Happy Endings, visai nepatiko, kvailoka, nerealistiska.
Atsakyti
QUOTE(Linušiukė @ 2017 02 14, 13:05)
Nuostabus serialas The Good Wife. Labai rekomenduoju kurios dar nematet. Stiprus,itraukiantis,yra ko pasimokyti. Gal kartais zinot kuri ar bus 8 sezonas ?

http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1

Nauja linija, veikejai is Good Wife 4u.gif
Atsakyti
grizta Kalejimo begliai
04,04 4u.gif
Atsakyti

Jėzau....geriau jau to nedarytų. Iš ploto akivaizdu, kad bus šūdas. 

Atsakyti
pažiūrėjau pirmą seriją Thirteen Reasons Why
sudomino kas bus toliau
kaip suprantu jis sukurtas pagal to pačio pavadinimo knygą
Atsakyti