Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus 5-ta tema

QUOTE(Alekto @ 2016 11 21, 12:11)
Perziurejau Victoria. Istorinis, labai lengvas su svelniom intrigom apie Anglijos karaliene, kuri valdyti pradejo budama 18 metu. IMDB ivertintas 8.3. Nera kazkas wow, bet ganetinai itraukia ir siek tiek nustebina, nes pradejus ziureti atrodo bus nuspejamas, taciau veliau viskas pakrypsta kita linkme. Kiek skaiciau, remtasi nemazai tikrais faktais.

Butinai ziuresiu smile.gif Kaip supratau, The Crown apie Elzbieta II dar didingesnis. Tik kad bus net 6 sezonai blink.gif
Atsakyti
Ar yra maciusiu BBC neseniai sukurta "Karas ir taika"? Buvo labai smalsu, kiek Vilniaus matysis filme, nes kai ka filmavo sostineje bigsmile.gif . Is pradziu buvo nuobodoka, aktoriai pasirode labai jauni, bet veliau eilini karta visgi itrauke. Vilniaus vietos pasirode labai lengvai atpazistamos: VU centrinis kiemas, Domininkonu, berods, taip vadinasi, gatve. Nieko nieko, serialas man patiko. Tik biski sukrete drastiska scena, kai Kuraginui karo lauko ligonineje nupjauna suzeista blauzda, nepasidrovejo kazkiek akcentuoti ta scena, brrr. Ir pabaigoje neziurejau scenos, kur kazokai puldineja besitraukiancia Napoeono kariuomene su kardais, nes, kaip supratau, irgi pametejo drastisku detaliu...
Atsakyti
QUOTE(viesnia @ 2016 12 04, 18:31)
Ar yra maciusiu BBC neseniai sukurta "Karas ir taika"? Buvo labai smalsu, kiek Vilniaus matysis filme, nes kai ka filmavo sostineje bigsmile.gif . Is pradziu buvo nuobodoka, aktoriai pasirode labai jauni, bet veliau eilini karta visgi itrauke. Vilniaus vietos pasirode labai lengvai atpazistamos: VU centrinis kiemas, Domininkonu, berods, taip vadinasi, gatve. Nieko nieko, serialas man patiko. Tik biski sukrete drastiska scena, kai Kuraginui karo lauko ligonineje nupjauna suzeista blauzda, nepasidrovejo kazkiek akcentuoti ta scena, brrr. Ir pabaigoje neziurejau scenos, kur kazokai puldineja besitraukiancia Napoeono kariuomene su kardais, nes, kaip supratau, irgi pametejo drastisku detaliu...

As vasara ziurejau. Visai patiko. smile.gif Vilniuj buvus gal tris kartus, bet kai kurias vietas atpazinau. smile.gif
Atsakyti
Peaky Blinders/2013
Man gal nelabai, bet vyrui patiko. Anglų, apie 20a pradžios gangsterių šeimą,biškelį žiaurokas.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 12 10, 13:22)
Peaky Blinders/2013
Man gal nelabai, bet vyrui patiko. Anglų, apie 20a pradžios gangsterių šeimą,biškelį žiaurokas.

mano numyletiniai wub.gif

is paskutiniu matytu labai patiko ispaniskas Vis a vis, ir Outlander
Atsakyti
Patiko detektyvinis serialas:
The Team (Mord Uden Grænser) / 2015 (1 sezonas)
http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1
p.s. vaidina man patinkantis Lars Mikkelsen : )

O šis toks nuotykinis, savaitgaliui, kai norisi atsipalaiduoti ir nesinori kažko sudėtingo:
Hooten & the Lady/2016 (1 sezonas)
http://www.imdb.com/...2/?ref_=nv_sr_1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 11 gruodžio 2016 - 21:39

Neblogas serialas "good behavior" :) http://www.imdb.com/title/tt4855114/ 

Atsakyti
Labai geras serialas Victoria (2016). Paprastas, bet neblogas, leidzia susipazinti su karaliene Viktorija is arciau. Pagrindine aktore puikiai parinkta. tik 8 serijos, nereikia daug laiko, jei kas nori paziuret.

Pradejau ziureti situaciju komedija Fresh off The Boat (2015) - nustebino, kad visai gera. Parodo 1995 m. atsikrausciusiu i tipiska amerikietiska priemiesti taivanieciu seima. Tikrai gali erzinti kai kurie tipiski amerikietiskoms televizijoms dalykai, bet man labai patiko pati mintis parodyti, kaip atrdo kitos rases gyvenimas JAV.
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti koki seriala apie paralelinius pasaulius. Fringe ir Sliders maciau.
Atsakyti
patiko kanadiečių ir prancūzų Ransom
nauji veidai, nėra pabodusių holivudinių veidų
Atsakyti
O apie ka tas Ransom?
Atsakyti
QUOTE(viesnia @ 2017 01 04, 11:22)
O apie ka tas Ransom?

tai pasakojimas apie derybininkų komandą laisvinančią įkaitus
pasirodė tik 1 serija tad kažko labai papasakoti ir nėra
Atsakyti