QUOTE(elenakr @ 2016 11 08, 18:50)
Rules of engagement labai geras. Neseniai baigem visus sezonus ziureti.
Apie ka sis?
As ziurejau labai graziai nufilmuota seriala "Indian summers", yra 2 sezonai po 10 seriju. Veiksmas vyksta 1935 metais, vaizduojamas britu imperijos saulelydis Indijoje. Meile, politika indiskame kontekste. Labai kokybiskai pastatytas serialas, didelis biudzetas kostiumams, interjerams, masinems scenoms, grazu ziureti malonumas akiai .
Dabar ziuriu amerikieciu "The Knick", veiksmas to paties pavadinimo ligonineje Niujorke 1900aisiais metais. Medicininis serialas, to meto medicinos metodai, tuo paciu, aisku, irgi ir meiles, ir politikos, palieciamas to meto supratimas apie juoduju ir moteru padeti visuomeneje, abortus ir pan.
Doctor doctor/2016
Australų serialas, kai prisidirbusį chirurgą nusiunčia atgailauti į kaimelį, iš kurio jis kilęs. Įtraukė, galima ir pasijuokt.
Australų serialas, kai prisidirbusį chirurgą nusiunčia atgailauti į kaimelį, iš kurio jis kilęs. Įtraukė, galima ir pasijuokt.
QUOTE(eliss @ 2016 11 09, 08:27)
Doctor doctor/2016
Aprašymas labai panašus, kaip Hart of Dixie Tik ten jauna medikė išvažiuoja į miestelį, iš kurio tėvas kilęs.
Aš pradėjau žiūrėti Chance. Pagrindinis aktorius Hugh Laurie (daktaras Hausas ). Nežinau ar patinka, toks gan painus, su daug interpretacijų. Vaidina jis čia neuro psichiatrą, tačiau veiksmas sukasi ne apie mediciną.
QUOTE(NIDCKA @ 2016 11 08, 17:05)
o man patinka tokie filmai,
Graziai parasete, kazkiek itikina jusu zodziai, bet griztant mintimis man vis tik logikos trukumas erzina. Kur kas idomiai taip padaryti siuzeta, kad butu sudetingas, painus, nebanalus, bet su logika. Nes padaryti idomu siuzeta ir palikti daug neaiskumu - gana lengva. O isbaigti scenariju - jau meistriskumas. Ta prasme gilumas neturi prasilenkti su logika, mano manymu.
QUOTE(Samanų vaivorė @ 2016 10 22, 12:09)
Rekomenduoju britų detektyvų gerbėjams - Scott and Bailey, 5 sezonai, labai patiko
Man šitas superinis. Per kur žiūrėjot ar iš kur siuntėtės?
QUOTE(eliss @ 2016 07 07, 14:57)
šiaip ne taip vieną seriją sužiūrėjau, toks nuobodus. O gaila...
Indian summers pirmos dvi-trys serijos istestos i rnuobodzios, o paskui atsirado daugiau intrigos ir mane net labai itrauke. Galiausiai labai patiko, gaila, kad baigesi po dvieju sezonu. Kai isitraukiau, tai ir pirmassias serijas is naujo perziurejau .
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 11 09, 08:38)
Graziai parasete, kazkiek itikina jusu zodziai, bet griztant mintimis man vis tik logikos trukumas erzina. Kur kas idomiai taip padaryti siuzeta, kad butu sudetingas, painus, nebanalus, bet su logika. Nes padaryti idomu siuzeta ir palikti daug neaiskumu - gana lengva. O isbaigti scenariju - jau meistriskumas. Ta prasme gilumas neturi prasilenkti su logika, mano manymu.
o man ten logiks su kaupu, tik iterpretacijoms vietos apsciai palikta, o tai labai individualu, ta pati daikta mes visi matom skirtingai, ir suprantam skirtingai, tai naturalu ir taip turi buti
QUOTE(miau @ 2016 11 09, 13:21)
Man šitas superinis. Per kur žiūrėjot ar iš kur siuntėtės?
Iš rutracker.org siunčiausi
QUOTE(Alekto @ 2016 11 09, 09:14)
Aprašymas labai panašus, kaip Hart of Dixie Tik ten jauna medikė išvažiuoja į miestelį, iš kurio tėvas kilęs.
Gal tik panašus. Bet šitas gerulis,ten tokia crazy šeimynėlė ir kelis aktoriai iš "Be namų negerai"(jei kas tokį pamena)
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 11 07, 08:48)
O jus matet?
NESKAITYKITE, kas neziurejote.
As net nesupratau, ar jis is tiesu atminti prarado, nesupratau visu tu pabaigos skerdyniu, sumusimo po apklausos, kam to reikejo. Nesupratau, kam zudesi, nes mano manymu, tokie nesizudo, iki paskutinio tyrejus 'kankina', nes tai vienas is nukrypimu
Ir per visas serijas nesupratau agentes jausmu jo atzvilgiu.
NESKAITYKITE, kas neziurejote.
As net nesupratau, ar jis is tiesu atminti prarado, nesupratau visu tu pabaigos skerdyniu, sumusimo po apklausos, kam to reikejo. Nesupratau, kam zudesi, nes mano manymu, tokie nesizudo, iki paskutinio tyrejus 'kankina', nes tai vienas is nukrypimu
Ir per visas serijas nesupratau agentes jausmu jo atzvilgiu.
as manau kad neprarado
dar manau kad nusizudyti nusprende po to, kai atkase jo nusikaltima iki neva jo "prarastos atminties laiko tarpo", nes mintis visa gyvenima buti uzdarytam , ''pralaimeti'' netiko
kam ta daktara nuzude isvis neaisku, ir ta kita kalini
jos jausmai tai jau tikrai ''grynas''nesusipratimas
as kaltinau savo nevisiskai ivaldyta rusu kalba (nes ziurejau rusiska vertima) gal maniau kur kazka praleidau ar nesupratau, bet jeigu ne as viena tai ok
toks jausmas kad jis jai patiko, nors ir dirbo savo darba
Perziurejau Victoria. Istorinis, labai lengvas su svelniom intrigom apie Anglijos karaliene, kuri valdyti pradejo budama 18 metu. IMDB ivertintas 8.3. Nera kazkas wow, bet ganetinai itraukia ir siek tiek nustebina, nes pradejus ziureti atrodo bus nuspejamas, taciau veliau viskas pakrypsta kita linkme. Kiek skaiciau, remtasi nemazai tikrais faktais.