Gal kas ziurejot Judantis objektas ( Person Of Interest)? Yra 4 sezonai ir Imdb ivertintas 8.5. Tai visumoj turetu buti geras. Tik klausimas ar jis nera labai "detektyvinis" na toks kaip CSI tipo, nes nelabai megstu.
Perziurejau Startup. Praktiskai, del Adam Brody Tai nelabai idomias juoduku scenas persukau. Neskaitykite, kas nenori spoilerio Mano laukta meiles scena galejo buti jausmingesne, ne tokia gyvuliska
QUOTE(Alekto @ 2016 09 13, 07:09)
O del Harvio ir Donos, tai taaaaaaip! Kokia grazi pora jie butu. Visi uzsienio forumai irgi spangsta del to
10 serijos pabaiga
QUOTE(Alekto @ 2016 09 15, 14:45)
Gal kas ziurejot Judantis objektas ( Person Of Interest)? Yra 4 sezonai ir Imdb ivertintas 8.5. Tai visumoj turetu buti geras. Tik klausimas ar jis nera labai "detektyvinis" na toks kaip CSI tipo, nes nelabai megstu.
nepanasus i CSI visiskai, bet man po pirsmo sezono pabodo
jeigu yra vertimas gal ir paziuresiu
man rodos trecio pabaiga, ketvirto pradzia idomi, pagal spoilerius
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 09 18, 01:54)
10 serijos pabaiga
Tai jau kokia ten afigiena pabaiga Už rankučių susiėmė ir tiek. BURNO sekso reikia
QUOTE(alyton @ 2016 09 20, 12:35)
Tai jau kokia ten afigiena pabaiga Už rankučių susiėmė ir tiek. BURNO sekso reikia
Tai cia GAL maza viltis, kad vel prades veiksmas ta tema pletotis
QUOTE(Alekto @ 2016 09 15, 13:45)
Peržiūrėjau visus 5 sezonus, pirmi 2 man labai patiko Į CSI tikrai nepanašus. Daug intrigų, paslapčių
Lethal Weapon kriminalinis su jumoro prieskoniu,
kažkas panašaus į "Mirtiną ginklą" su Melu Gibsonu
Doctor Doctor australų medicininis
kažkas panašaus į "Mirtiną ginklą" su Melu Gibsonu
Doctor Doctor australų medicininis
Notorious patiko intriguojanti drama
QUOTE(Lėja... @ 2016 09 19, 17:54)
nepanasus i CSI visiskai, bet man po pirsmo sezono pabodo
QUOTE(Morella @ 2016 09 22, 08:45)
Peržiūrėjau visus 5 sezonus, pirmi 2 man labai patiko Į CSI tikrai nepanašus. Daug intrigų, paslapčių
Ipusejau jau antra sezona. Tiesa sakant biski pabost jau pradeda. Bet siaip labai neblogas.
Kas megsta zombius, prasidejo 3 sezonas Z Nation. Toks ganetinai trenktas serialas, su juodi humoro prieskoniu ir visai neblogai ziurisi, jeigu nelygint su TWD.
Taip pat Shameless ir Modern family nauji sezonai pasirode.
Dar esu pasizymejus Underground apie vergus. Neblogi atsiliepimai apie ji.
vėl intrigos ovaliniam kabinete,
kurios pagrindinę heroję grąžina į namus
Too Close to Home
kurios pagrindinę heroję grąžina į namus
Too Close to Home