Iš kur siunčiat(žiūtrit)serijalus.
Jei noris lietuviskai, tai ziuriu per filmai.in. O visus kitus kartus tai netflix, amazon ir sky. Vienzo cia kur gyvenu, net nerizikuoju daugiau, apart filmai.in
Kur žiūrit serialus originalo (angliškai) kalba, gali būti su liet ar rusiškais titrais?
Rekomenduoju: The island.
Perziurejau naujo sezono Suits. Idomu, kazkas naujo bus, ar su Maiku cia dar ne pabaiga?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 09 08, 00:50)
Perziurejau naujo sezono Suits. Idomu, kazkas naujo bus, ar su Maiku cia dar ne pabaiga?
Mane tos ju pertraukos siek tiek nervuoja As kazkaip isivaizduoju, kad toliau bus gvildenama Maiko noras buti teisininku, konfliktai su Reicel prasides ir pan. Idomu, ar jis pataps "legalus" ar ne
QUOTE(Alekto @ 2016 09 12, 14:47)
Mane tos ju pertraukos siek tiek nervuoja As kazkaip isivaizduoju, kad toliau bus gvildenama Maiko noras buti teisininku, konfliktai su Reicel prasides ir pan. Idomu, ar jis pataps "legalus" ar ne
As tai tik dabar suziurejau, tai puse sezono be pertraukos, nes po viena - ne man toks tempimas Nors ir tai planavau, kad pasibaigus sezonui..
Dar juoduko byla bus.. Luiso meiles peripetijos Nors man idomiau butu Donos ir Harvio peripetijos Turbut laukiaumiausias dalykas, ko gal ir nebus
Kazkokius pagreitintus mokslus gal baigs Maikas
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 09 12, 23:48)
Jam gi uzdrausti bet kokie mokslai ta tema.
O del Harvio ir Donos, tai taaaaaaip! Kokia grazi pora jie butu. Visi uzsienio forumai irgi spangsta del to
QUOTE(Alekto @ 2016 09 13, 07:09)
Del to, kad laike egzus uz kitus?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 09 14, 21:08)
Del to, kad laike egzus uz kitus?
Tikrai taip.