Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus 5-ta tema

QUOTE(RugileJa @ 2016 08 08, 13:46)
Rekomenduoju The Leftovers/Likusieji. Du sezonai jau sukurti, dar kitas išeis 2017 sausį. Serialą kuria tas pats žmogus kaip ir vieno geriausio visų laikų serialo ''Dingę/Lost'. smile30x30.png Nelabai žiūriu serialų, bet šitas užkabino wink.png

Leftovers irgi turiu isirasius i must see sarasa, bet gal palauksiu, kol visas baigsis.
Gaila, kad American Crime nepatiko, man jis vienas is labiausiai neivertintu serialu wink.png Ne visu vienodas skonis, man pvz Fargo nelabai isskyrus vaidyba, o taip giriamas.
Atsakyti
QUOTE(RugileJa @ 2016 08 08, 12:46)
Rekomenduoju The Leftovers/Likusieji. Du sezonai jau sukurti, dar kitas išeis 2017 sausį. Serialą kuria tas pats žmogus kaip ir vieno geriausio visų laikų serialo ''Dingę/Lost'. smile30x30.png Nelabai žiūriu serialų, bet šitas užkabino wink.png

Gerai kad bus ir trecias sezonas, nes antras paliko daug klausimu. Siaip toks savotiskas. "Dinge" neprilygsta, bet visai nieko. smile30x30.png
Atsakyti
Man visai patinka dabar per tv rodomas "112. Ekstremali pagalba". Serijos trumpos, ypatingai neapkrautos veiksmu, kaip koks CSI, kur bent man įsitempus kiekvieną žodį gaudyt reik, nes paskui nesusigaudau.
Atsakyti
Station Horizon/2015
Labai neblogas prancūzų, gal netgi geras, jei reitingas 8,2. Apie vyruką išėjusį iš kalėjimo ir sugrįžusį pas brolį padėt versle. Ir rimtas, vietom juokingas.
Atsakyti
Užsikabinau ant "Outcast", "Stranger Things", "11.22.63", "Crimson Field".
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 08 11, 10:25)
Užsikabinau ant "Outcast",

aš jau peržiūrėjau, labai patiko.
Atsakyti
žiauriai rekomenduoju HBO naujausią serialą "The night of" , tokio sunkumo ir niūrumo kaip maždaug "House of cards" serialo oh.png Šis žymiai trumpesnis, bet kas mėgsta bent šiek tiek detektyvinius, tai manau bus tikras desertas smile30x30.png Aš jau gerokai įsikabliavau, kad ir anglų kalba smile30x30.png
Atsakyti
"Marco Polo" - man superinis serialas. Dabar žiūriu 2-ą sezoną.
Atsakyti
QUOTE(Alexiis @ 2016 08 17, 15:16)
"Marco Polo" - man superinis serialas. Dabar žiūriu 2-ą sezoną.

Man irgi sis labai patiko. Tik reikia pamineti, kad tai apie mongolu istorija. Ne visi toki zanra megsta.
Atsakyti
Dabar ziuriu The Real O'Neals, komedija apie kataliku seima, kurios sunus gejus, o tevai skiriasi ir pan. Bent man tai geresne "Modernios seimos" versija, nieko stebuklingo, bet kaip tik vakarui po darbo, kai nesinori nieko sunkaus ziureti.
Atsakyti
Su vyru tinka žiūrėt Marco Polo (patiks kam patinka Game of thrones), Stranger things, The night of.

Mes labai daug matėm serialų ir peržiūrėjom, jau laukiu rudens, nes neberandu kas patiktų abiems žiūrėti
Atsakyti
The Kettering Incident
Atsakyti