QUOTE(alyton @ 2016 07 29, 13:03)
užkabinantis, sužiūrėjau, bet nesveikas kažkoks
QUOTE(Lėja... @ 2016 07 30, 18:55)
užkabinantis, sužiūrėjau, bet nesveikas kažkoks
Nu jo Bet ką padarysi, kad jau toks potraukis yra žiūrėti tokius filmus . Dar vienas "nesveikas", bet užkabinantis Kultas.
QUOTE(alyton @ 2016 07 30, 21:18)
Nu jo Bet ką padarysi, kad jau toks potraukis yra žiūrėti tokius filmus . Dar vienas "nesveikas", bet užkabinantis Kultas.
uoj sitas tai labai geras
gaila kad neberodo
Gal kas galit pasiūlyt daugiau serialų socialine tematika, ar kaip čia išsireiškus
Labai patikę:
The A word
The slap
Dr. Foster
Labai patikę:
The A word
The slap
Dr. Foster
QUOTE(wijokle @ 2016 08 06, 17:26)
Gal kas galit pasiūlyt daugiau serialų socialine tematika, ar kaip čia išsireiškus
Labai patikę:
The A word
The slap
Dr. Foster
Labai patikę:
The A word
The slap
Dr. Foster
Pabandykit American Crime (2015), yra 2 sezonai - skirtingos istorijos, kalba apie tokius dalykus, kurie vyksta JAV visuomeneje, bet deja daugumai serialu vis dar yra tabu. Bent jau man labai
QUOTE(wijokle @ 2016 08 06, 16:26)
Labai patikę:
The A word
The slap
Dr. Foster
Labai patikę:
The A word
The slap
Dr. Foster
galbūt the principal
QUOTE(abiga @ 2016 08 06, 21:25)
Pabandykit American Crime (2015), yra 2 sezonai - skirtingos istorijos, kalba apie tokius dalykus, kurie vyksta JAV visuomeneje, bet deja daugumai serialu vis dar yra tabu. Bent jau man labai
Žiūrėjau pirmą sezoną ir vos 3 ar 4 serijas sugebėjau įveikt - pernelyg ištęstas. Neiškenčiau..
Bet ačiū už rekomendacijas
QUOTE(Lėja... @ 2016 08 07, 05:01)
galbūt the principal
Šito nebuvau atradus. Ačiū. Bandysiu žiūrėt
Man labai patiko Vanished ir Kaliniu zmonos. paskutiniai matyti serialai.
Rekomenduoju The Leftovers/Likusieji. Du sezonai jau sukurti, dar kitas išeis 2017 sausį. Serialą kuria tas pats žmogus kaip ir vieno geriausio visų laikų serialo ''Dingę/Lost'. Nelabai žiūriu serialų, bet šitas užkabino