Queen of the South/2016
Apie Meksikos narkotikų karalienę. Pagal knygą, realius faktus, nors man ji nelabai patiko. Nors žiūrisi neblogai, bent jau vyrui patinka.
QUOTE(fukse @ 2016 07 07, 16:06)
Kaip tik norėjau rašyti apie šį serialą Tjockare än vatten . Pirmą seriją atsisiuntėme pabandymui, užkabino. Apskritai skandinaviški ir filmai ir serialai man tinka/patinka
Aš irgi siunčiuosi pirmą seriją. Aprašymas užkabino. Žiūrėjot kitas serijas? Patiko?
QUOTE(NIDCKA @ 2016 06 10, 21:01)
niekada nebuvau serialu apie kalejmus gerbeja , na sis apie moteru kalejma itrauke ,dabar rodomas ketvirtas sezonas
Ačiū už užrodytą serialą! Galvojau, kad Orange is the new black yra geriausias iš tos kategorijos, bet šitas taip įtraukė, kad naktim negaliu miegoti
Jei patiko Orange is the new black, šitas neabejotinai patiks irgi
Orange... ziurejau, bet dar nezinau, ar noriu dar viena apie kalejima ziuret, Wenworth daug rimtesnis, kiek skaiciau?
Perziurejau Crowded (2016), tik 13 seriju, nes buvo cancelled. Is tokios aktualios temos kai psuaugusiu vaiku gyvenimas su tevais galejo isspaust daugiau. Nors visai smagiai ziurejos. Dabar ziuriu nematytas The Office (2005) serijas, legendinis
Perziurejau Crowded (2016), tik 13 seriju, nes buvo cancelled. Is tokios aktualios temos kai psuaugusiu vaiku gyvenimas su tevais galejo isspaust daugiau. Nors visai smagiai ziurejos. Dabar ziuriu nematytas The Office (2005) serijas, legendinis
Sveikos, nesu kalejimu serialu gerbeja, bet gal kam pasirodys idomus ispaniskas serialas
Vis a vis
Dar naujas serialas
American gothic
Apie "idealia" turtinguju amerikieciu seima
Vis a vis
Dar naujas serialas
American gothic
Apie "idealia" turtinguju amerikieciu seima
QUOTE(abiga @ 2016 07 14, 17:38)
Orange... ziurejau, bet dar nezinau, ar noriu dar viena apie kalejima ziuret, Wenworth daug rimtesnis,
neistengiu ne vieno įsižiūrėt
nekabina
labai idomus serialias liuciferis,rekomenduoju My Webpage
turetu patikti
turetu patikti
Man tai siuo metu "ant bangos" pagal komiksus Pamokslininkas Juodo humoro, fantastikos, siek tiek siaubo elementu. Super aktoriai parinkti, labai itikinamai vaidina.
Dar ziurimas Atstumtasis irgi pagal komiksus, Walking dead kureju darbas. Siaubo drama. Siek tiek istemtas, bet visai neblogas, kas toki stiliu megsta.
Na ir zinoma senos naujienos labai ziurimos Mr. Robot, Suits, Wayward Pines, 12 Monkeys nauji sezonai
Dar ziurimas Atstumtasis irgi pagal komiksus, Walking dead kureju darbas. Siaubo drama. Siek tiek istemtas, bet visai neblogas, kas toki stiliu megsta.
Na ir zinoma senos naujienos labai ziurimos Mr. Robot, Suits, Wayward Pines, 12 Monkeys nauji sezonai
Mano geriausi serialai tai: Friends, New Girl ir How I met your mother Nu šituos jau visada galiu žiūrėt ir nuo pradžių ir ne nuo pradžių
QUOTE(Alekto @ 2016 07 18, 11:24)
Man tai siuo metu "ant bangos" pagal komiksus Pamokslininkas Juodo humoro, fantastikos, siek tiek siaubo elementu. Super aktoriai parinkti, labai itikinamai vaidina.
aš šitą irgi žiūriu, kaifuoju
QUOTE(Sapho @ 2016 07 14, 15:25)
Jei patiko Orange is the new black, šitas neabejotinai patiks irgi
O jei nepatiko? Istveriau kokias 4 serijas- nerimtas. Ar tas Wenthworth rimtesnis
O pvz. Prison break patiko