Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus 5-ta tema

Queen of the South/2016

Apie Meksikos narkotikų karalienę. Pagal knygą, realius faktus, nors man ji nelabai patiko. Nors žiūrisi neblogai, bent jau vyrui patinka.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 07 07, 16:06)
Kaip tik norėjau rašyti apie šį serialą  Tjockare än vatten . Pirmą seriją atsisiuntėme pabandymui, užkabino. Apskritai skandinaviški ir filmai ir serialai man tinka/patinka  ax.gif

Aš irgi siunčiuosi pirmą seriją. Aprašymas užkabino. Žiūrėjot kitas serijas? Patiko?
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2016 06 10, 21:01)
niekada nebuvau serialu apie kalejmus gerbeja , na sis apie moteru kalejma itrauke ,dabar rodomas ketvirtas sezonas
user posted image

Ačiū už užrodytą serialą! Galvojau, kad Orange is the new black yra geriausias iš tos kategorijos, bet šitas taip įtraukė, kad naktim negaliu miegoti smile.gif

Jei patiko Orange is the new black, šitas neabejotinai patiks irgi
Atsakyti
Orange... ziurejau, bet dar nezinau, ar noriu dar viena apie kalejima ziuret, Wenworth daug rimtesnis, kiek skaiciau?

Perziurejau Crowded (2016), tik 13 seriju, nes buvo cancelled. Is tokios aktualios temos kai psuaugusiu vaiku gyvenimas su tevais galejo isspaust daugiau. Nors visai smagiai ziurejos. Dabar ziuriu nematytas The Office (2005) serijas, legendinis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nesu kalejimu serialu gerbeja, bet gal kam pasirodys idomus ispaniskas serialas

Vis a vis

Dar naujas serialas

American gothic
Apie "idealia" turtinguju amerikieciu seima

Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 07 14, 17:38)
Orange... ziurejau, bet dar nezinau, ar noriu dar viena apie kalejima ziuret, Wenworth daug rimtesnis,

neistengiu ne vieno įsižiūrėt
nekabina schmoll.gif
Atsakyti
labai idomus serialias liuciferis,rekomenduoju My Webpage
turetu patikti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Is paskutiniu matytu patiko man ir MB Billions, 2016 , Banshee 4sezonai , The Night Manager, 2016
Atsakyti
Man tai siuo metu "ant bangos" pagal komiksus Pamokslininkas Juodo humoro, fantastikos, siek tiek siaubo elementu. Super aktoriai parinkti, labai itikinamai vaidina.

Dar ziurimas Atstumtasis irgi pagal komiksus, Walking dead kureju darbas. Siaubo drama. Siek tiek istemtas, bet visai neblogas, kas toki stiliu megsta.

Na ir zinoma senos naujienos labai ziurimos biggrin.gif Mr. Robot, Suits, Wayward Pines, 12 Monkeys nauji sezonai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 18 liepos 2016 - 10:28
Mano geriausi serialai tai: Friends, New Girl ir How I met your mother biggrin.gif Nu šituos jau visada galiu žiūrėt ir nuo pradžių ir ne nuo pradžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2016 07 18, 11:24)
Man tai siuo metu "ant bangos" pagal komiksus Pamokslininkas Juodo humoro, fantastikos, siek tiek siaubo elementu. Super aktoriai parinkti, labai itikinamai vaidina.

aš šitą irgi žiūriu, kaifuoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2016 07 14, 15:25)
Jei patiko Orange is the new black, šitas neabejotinai patiks irgi

O jei nepatiko? Istveriau kokias 4 serijas- nerimtas. Ar tas Wenthworth rimtesnis g.gif

O pvz. Prison break patiko thumbup.gif
Atsakyti