tęsiam toliau
sudomino pirmoji serija Stan Lee's Lucky Man
mane patraukė, kad čia vaidina James Nesbitt
jis man patinka, nes jo personažai netipiniai
Ar kas žiūrėjot antrą THE AFFAIR sezoną? Matomai, bus trečias
Geras serialas, nieko nepridursi.
QUOTE(eliss @ 2016 02 01, 00:17)
Ar kas žiūrėjot antrą THE AFFAIR sezoną? Matomai, bus trečias
Bus, serialas vienas megstamiausiu. Man ypac patiko 2 sezono finalas, bus kur vystyt veiksma.
MAGAI cia gal sakyciau Hario Poterio megejams, nors man jis nepatiko, taciau sis serialas visai ziurisi pries miega Apie magijos mokykla.
ZEMES STULPAI istorinis mini serialas. Kadangi esu megeja tokiu, tad man labai patiko. Nors ir senokas jis, taciau esmes nekeicia
LIUCIFERIS apie velnia zemeje toks nieko, irgi pries miega Smagiu juokeliu buna, man patinka tokie neipareigojantys serialai.
Manau visiems labai puikiai zinomas SUITS. Vis atideliojau ji ziureti, bet kai pradejau tai keleta paru uztrukau su 4 sezonais. Negalejau atplesti akiu. Tiesa pasakius vienas is man labiausiai patikusiu Dar rezervui pasilikau paskutini sezona, kada turesiu namie ramybes, bus baisinis relaxas
ZEMES STULPAI istorinis mini serialas. Kadangi esu megeja tokiu, tad man labai patiko. Nors ir senokas jis, taciau esmes nekeicia
LIUCIFERIS apie velnia zemeje toks nieko, irgi pries miega Smagiu juokeliu buna, man patinka tokie neipareigojantys serialai.
Manau visiems labai puikiai zinomas SUITS. Vis atideliojau ji ziureti, bet kai pradejau tai keleta paru uztrukau su 4 sezonais. Negalejau atplesti akiu. Tiesa pasakius vienas is man labiausiai patikusiu Dar rezervui pasilikau paskutini sezona, kada turesiu namie ramybes, bus baisinis relaxas
Heroes Reborn (2015) - mini serija, serialo Heroes (2006) uzbaigimas. Nebesutiko vaidinti dauguma aktoriu is pirminio varianto, vaidyba ir scenarijus irgi daugumoj seriju nei siokie, nei tokie, kaip pigus sci - fi filmas gavos. Siai istorijai reikejo uzbaigimo, bet toks, koki padare, silpnokas. Vis tik gal kas nezino apie tokio serial osukurima, tai rekomeduoju paziuret
naujas draminis serialas Vinyl
QUOTE(Alekto @ 2016 02 06, 20:57)
Nu tai aciu, dabar man priklausomybe itaiset
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 14, 12:00)
I sveikata Kazkaip Lietuvoje jis ne itin populiarus, gal, kad paprasta televizija nerodo. Amerikoje del jo is proto kraustos
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 02 14, 14:00)
Pavydziu :-) man ir vienas is geriausiu sis serialas.Labai greitai perziurejau.
mano dėmesį patraukė naujas ispanų serialo Bajo sospecha sezonas
Aš dabar žiūriu Fargo- turiu du sezonus, bet nežinau kiek yra
Labai labai ir net labai keistas. Detektyvas, kuriame žiaurios detalės pateikiamos komiškai, tai nežinai- juoktis ar verkti
Bet žiūrėti patinka
Labai labai ir net labai keistas. Detektyvas, kuriame žiaurios detalės pateikiamos komiškai, tai nežinai- juoktis ar verkti
Bet žiūrėti patinka