Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas

žymim 17 d Vakare cukraus bado priepuolis uzėjo. Sausainis įšoko ir keli ledinukai. Paskaui sėdžiu ir galvoju: na kaip šitaip nesusivaldyt. Kad dar būtų koks naudingas maistas, tai tiek jau to. O čia? Vergavimas pilvui, ne kitaip schmoll.gif
Bandysiu ir aš burokų salotas. Užsisakiau pas Barborą, šiandien atveš biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilde: 18 vasario 2016 - 09:40
LENTELĖ

user posted image

first.gif airv

second.gif Mazule

third.gif hilde

MĖNESIO TIKSLAS

user posted image
Atsakyti
D'esprit, o pagal ka vietos skirstomos? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 02 18, 10:15)
D'esprit, o pagal ka vietos skirstomos? smile.gif)

Pagal tai, kiek numesta per savaitę smile.gif Jei prieš tai buvo praleistas prisidavimas, tai vietos neskiriam. Nuo seniai šita taisyklė temoj, čia kad būtų sąžininga reguliariai prisidavinėjančių atžvilgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 17, 20:31)
Nusipirkau produktų wicked salotom, jau laukiu rytojaus pietų  rolleyes.gif

o aš lauksiu atsiliepimų 4u.gif
dar nebuvo tokio žmogaus, kuriam nepatiktų, tai įdomu įdomu bigsmile.gif
QUOTE(Rasma @ 2016 02 17, 21:58)
Pačios vienos sau - prėskos ir praktiškai be skonio

QUOTE(Jefimija @ 2016 02 18, 00:42)
Aš gaminu nemažai su ja, mėgstam.

ačiū už idėjas 4u.gif
QUOTE(R's... @ 2016 02 18, 06:07)
Žodžiu reik poilsio truputuką.....

savaitgalis artėja... ar pas Tave slenkantis grafikas? ax.gif
QUOTE(Okokionera @ 2016 02 18, 07:49)
Tas sumuštinis pats į burną įšoko  verysad.gif

laugh.gif
QUOTE(braske09 @ 2016 02 18, 08:10)
pirmoj vietoj labiausia figūrai kenkia virti burokėliai/morkos/bulvės blink.gif
manau laidos kartojimas tikrai bus internete 4u.gif
---
Paruotuvėj radau 72proc kakavos, bet lyg ir minėjot kad būna didesnis procentas? g.gif

o burokėliai kuom nusikalto? g.gif
---
būna, ieškok 4u.gif nors man ir to 72proc. jau užtenka biggrin.gif eilutę suvalgai ir daugiau nebenori cool.gif
QUOTE(Hilde @ 2016 02 18, 09:39)
Vakare cukraus bado priepuolis uzėjo. Sausainis įšoko ir keli ledinukai. Paskaui sėdžiu ir galvoju: na kaip šitaip nesusivaldyt.

va va, ir kodėl tokios mintys neateina prieš faktą, iki apsiryji cool.gif

šiandien įdomi diena laukia cool.gif
keliauju su vyriausiuoju sūnum į Prezidentūrą cool.gif

bet ir rytas ne ką blogesnis... vidurinėlis mano apie šeštą ryto taip užsikosėjo, kad kėliausi, vandens nešiau... paskui nebeužmigau... tai išleidus vyrus atgal į lovą ir atsikėlėm tik prieš 10 unsure.gif jaučiuosi persimiegojusi hihihi.gif ir dar tik einu pusryčiaut cool.gif
Atsakyti
O geras, aš pati pirma nuo galo biggrin.gif na nieko, pasivysiu greit rolleyes.gif

wicked- išvirę burokėliai nebeturi jokių naudingų savybių, kaip ir bulvės su morkom, berods būna daug krakmolo juose (jei gerai pamenu taip sakė ), o vat žalias burokėlis laaabai naudingas smile.gif

na užvedėt čia su tom salotom rolleyes.gif vakar vakarienei valgiau daržovių salotas su graik jogurtu, šiandien ir aš užsimanau kažko naujo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 18, 10:40)
o aš lauksiu atsiliepimų 4u.gif

va va, ir kodėl tokios mintys neateina prieš faktą, iki apsiryji cool.gif
šiandien įdomi diena laukia cool.gif
keliauju su vyriausiuoju sūnum į Prezidentūrą cool.gif

Būtinai parašysiu smile.gif

Ką Prezidentūroj veiksit? bigsmile.gif

QUOTE(braske09 @ 2016 02 18, 10:46)
O geras, aš pati pirma nuo galo biggrin.gif na nieko, pasivysiu greit rolleyes.gif

wicked- išvirę burokėliai nebeturi jokių naudingų savybių, kaip ir bulvės su morkom, berods būna daug krakmolo juose (jei gerai pamenu taip sakė ), o vat žalias burokėlis laaabai naudingas smile.gif

na užvedėt čia su tom salotom rolleyes.gif vakar vakarienei valgiau daržovių salotas su graik jogurtu, šiandien ir aš užsimanau kažko naujo cool.gif

Netikras pliusas pas Tave, grit nukris mirksiukas.gif

Žali burokėliai labai skanu, dar sknu orkaitėj keptų burokėlių salotos su feta wub.gif

Man dabar salotų etapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 02 18, 10:46)

bet burokėliai taip gerai nuo vidurių užkietėjimo padeda ax.gif tiesa, žalių nesu valgius... gal efektas irgi tas pats cool.gif
Atsakyti
wicked, salotos labai skanios thumbup.gif
Tai išduosi, ką veikei Prezidentūroj, ar paliksi intrigą? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 18, 18:23)
Tai išduosi, ką veikei Prezidentūroj, ar paliksi intrigą?  cool.gif

sorry, praleidau žinutę...
nematei FB? cool.gif filmo Radviliada pristatymas buvo, kitos versijos... mūsų tėtis ir didžiojo krikštomama prie jo dirbo, tai ėjom pažiūrėt... labai smagi popietė thumbup.gif o dabar lekiam į baseiną...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 18, 19:41)
sorry, praleidau žinutę...
nematei FB? cool.gif filmo Radviliada pristatymas buvo, kitos versijos... mūsų tėtis ir didžiojo krikštomama prie jo dirbo, tai ėjom pažiūrėt... labai smagi popietė thumbup.gif o dabar lekiam į baseiną...

Mačiau, bet po to, kai čia antrą kartą paklausiau hihihi.gif tikrai smagu turėjo būt smile.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

18d[COLOR=green] thumbup.gif
QUOTE(wicked @ 2016 02 18, 11:40)

savaitgalis artėja... ar pas Tave slenkantis grafikas? ax.gif

Stabilus grafikas,tik dabar iki balandžio mėnesio bus toks ''netikras'' biggrin.gif Nuo pirmadienio liksiu jau viena dirbti,tai dvi savaites dirbsiu pagal savo grafiką,plius du šeštadieniai iki pietų,nes Šefukė į Ameriką išskrenda,po to kai gryš Ji,turėsiu tokių ale atostogėlių,nes Dukrai adenoidus operuosim,tai po operacijos namie tupėsim,kol atsigaus,o po to dirbsiu nuo pirmad iki trečiadienio,kitos laisvos bus dienos,o jau kažkur nuo balandžio mėnesio,stosiu į normalų grafiką,nuo pirmad iki penktad,darbo valandos irgi geros nuo 9-17val. Dabar tik truputį tokia betvarkė su grafiku,bet čia laikinai ir taip turi būti biggrin.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 18, 11:50)
dar sknu orkaitėj keptų burokėlių salotos su feta  wub.gif

Gali papasakoti,kaip ruoši šitas salotas? bigsmile.gif Niekada nekepiau burokėlių orkaitėje blush2.gif

Papildyta:
Na ką šiande prasideda savaitgalis thumbup.gif Jau iškarto d'esprit gali žymėti 19,20,21d raudonai hihihi.gif Šiande išvažiuoju ilsėtis į Druskininkus,gryšiu tik sekmadienį.Pusryčiai,vakarienė,vandens pramogos,žodžiu,edukacinė programa kaip šakotį keps, tikras poilsis,o dar smagiau,kad laaabai gera kompanija wub.gif Išvažiuojam 5 Mamos,poilsiui ir relaksui,visų vaikučiai lieka su Tėčiais,o Mamos važiuoja vėdinti galvų ax.gif O plius dar mano geroji Šefukė wub.gif man apmokėjo poilsį mano,sakė būtinai reik man pailsėti prieš darbų etapą smile.gif Tai va,susipakuoju šiande lagaminą ir poilsiauti lekiu thumbup.gif
Tik įtariu pliuso turėsiu,bet dėl to nesuku galvos,atsigausiu,atsišviežinsiu ir tada eisiu į rimtą kovą su svoriu ax.gif
Iki Damos,Visoms gero savaitgalio oro_buckis.gif
Atsakyti