Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas, merginos 4u.gif

Pasiilgau jusu pokalbiu, kolkas nespeju nieko parasyti... Persiskaiciau senaja tema iki galo, dar perskaitysiu kuria diena sita jusu tema, gal tada iseis vel i pokalbius prisijungti. Liekninuosi neakivaizdziai kartu su jumis, nevalgau po 18 val, kai tik iseina, tai kolkas svori laikau ikinkyta normos ribose.
Prazioplinau kelis prisidavimus, tikiuosi dar neislekiau is lenteles blush2.gif

Prisiduodu, siandieninis rytinis svoris - 65,8 kg.

p.s. faina sita jusu ideja su raudonom/zaliom dienomis thumbup.gif Gal veliau ir as palaikysiu kompanija, bet priduociau iskart vienu kartu dienu spalvas uz savaite ar uz puse savaites, nes kasdien negaliu prisijungti, ar galima sitaip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2016 02 17, 18:34)
p.s. faina sita jusu ideja su raudonom/zaliom dienomis  thumbup.gif Gal veliau ir as palaikysiu kompanija, bet priduociau iskart vienu kartu dienu spalvas uz savaite ar uz puse savaites, nes kasdien negaliu prisijungti, ar galima sitaip?  rolleyes.gif

Žinoma, kad galima smile.gif

Nusipirkau produktų wicked salotom, jau laukiu rytojaus pietų rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ateinu su pliusiuku, oi tos bandelės lotuliukas.gif 70.4

Raudonuoju vakar ir šiandien (16d ir 17d). Tingiu tingėti.
Atsakyti
žaliai atsižymiu...
Atsakyti
Aš šiandien pagaliau žaliuoju ax.gif vandenį išgėriau, pasportavau ir 1650 kcal suvartojau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 17, 19:43)
oi tos bandelės  lotuliukas.gif 

o man tai pirmadienį nežinau kas užėjo. Visą dieną normaliai maitinaus, pasportavau, ir vakare taaaaaip užsinorėjau miltinių blynų, kaip pas mamą doh.gif tai ėjau kept ir viską suvalgiau, MB tik pora teko paragauti. Žinoma svarstyklės po to visas nuodėmes gražiai parodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Elli*: 17 vasario 2016 - 20:52
15 d. žalia, 16 ir 17 raudonos.
Pirmadienį išmėginau iškrovą su virtais ryžiais, be druskos, tik su prieskoniais. Nesakyčiau, kad sunku, bet sunkiau nei vien su vandeniu.

Svoris 106,1, pliusas, bet nelabai tikras, nes ne savom svarstyklėm svėriausi. Bet įtariu, kad mano savaitės pastangos perniek.
Ką tik iš Kauno. Vakar šventėm, pasivaikščiojom kaip reikiant: iš geležinkelio stoties iki Rotušės, tada iš ten beveik iki Soboro. 27 Laisvės al. kieme tokioj kavinėj (sakė, reikia žinot, nes gerus galina tik viena pamaina) cepelinai kaip namuose - tai mūsų vyrai atnešė gerą puodą, aš po dviejų sugebėjau sustoti. Sakiusios, kad valgys po vieną - suvalgė po tris. Iš vaišių viską valgiau po desertinį šaukštą, bet pavadinimų buvo daug, o dar pabaigoj gabalas šakočio. Ten pat ir pernakvojau, bet tiesiog pas draugę, nes kambarys su langais į Laisvę, deja, išnuomotas, R's nebepamojuosiu ax.gif ; šiandien atidirbau archyve. Maisto nepadauginau, bet visa kita be tvarkos, užtat raudonuoju.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 17, 15:12)
ar esate ką nors gaminę su kynva (bolivine balanda)?cę

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 17, 15:24)
Nea, neteko, vis galvoju, kad reiktų kada nusipirkt, bet nenusiperku  smile.gif  Jei gaminsi, iškart dalinkis receptu ir pasakok, ar patiko  smile.gif

Pačios vienos sau - prėskos ir praktiškai be skonio (specifinis silpnas lyg riešutų, lyg balandų..žole man jos išvirtos ir atsiduoda, kol karštos biggrin.gif )
Aš kynvą maišau su įvairiom kruopom virdama košes smile.gif Nieko mandro su jom nesugalvoju biggrin.gif

02.15 ir 02.16 - raudonos dėl normos neišvaikščiojimo.
02.17 - žalia

Mityba tai pavyzdinė. Niekuo manęs darbe nesugundo - nei šokoladais, nei skilandžiais. O visaip bando. Atsinešu morkų puodą ir nervai ramūs biggrin.gif
Ir išvis, gavėnios laikotarpiu išradingumui ribų nėra.

Ryt žadu perlinių kruopų-varškės 'kotletukus' kept: http://lieknas.com/2...06/dar-kotletu/

Šiandien Šreko 'maltinius' kapojau ir visi nusprendė "o siaubas! Smirda! Šlykščiai atrodo!". Išbrokavo mano pietus, kurie buvo labai skanūs (garuose apvirti brokoliai, morkos, žirneliai ir šparaginės pupelės) grubiai pasmulkinti trintuvu, pora kiaušinių ir keli šaukštai grikių miltų (kad viskas liptų) ir sočiai prieskoninių žolelių. Pakepiau trumpai kokosų aliejuje, tokius kaip storus blynus ir voila.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 17, 15:12)
ar esate ką nors gaminę su kynva (bolivine balanda)?

Aš gaminu nemažai su ja, mėgstam. Skanu va šitaip, kartais tiesiog pakepinu moliūgą kartu su kitomis daržovėmis, ir sumaišau su jau paruošta kynva. Labai skanu kynva su špinatais, grilinta paprika ir minkštai virtu kiaušiniu. Dedu į granolą. Darau tabulė salotas su ja vietoj bulguro, kad būtų gluten free. Esu darius ir tažiną, ir vietoj kuskuso patiekiau su kynva. Kynvą, kaip ir kuskusą, reikia išmyluoti su geru sultiniu ir daug žolelių bei prieskonių. Ji iš savęs skonio turi mažai, bet užtat puikiai dera su viskuo, perima skonį.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

17d thumbup.gif

Kiek visokių skanių receptukų prikėlėte,ačiū už skanias ir idėjas smile.gif

Pas mane kažkoks neitin įdomus laikotarptis. Tikriausiai smegenėlės pervargo,nes kaip bebūtų,kad ir labai patinka naujas darbas,bet esu įsitempusi,noriu čia ir dabar viską gerai mokėti,bet tai žinau ir suvokiu,kad neįmanoma,nieks negimė mokėdamas biggrin.gif Ateis diena,kai viską mokėsiu ir žinosiu ir būsiu atsipalaidavus ax.gif Žodžiu reik poilsio truputuką.....
Atsakyti
dar spėju su svoriu? bigsmile.gif

63,7 kg

2016-02-17 - raudona.. Tas sumuštinis pats į burną įšoko verysad.gif

Gražios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
17d. žalia ax.gif

Mergaitės, vakar žiūrėjau fainą laidą per LRT berods vadinasi "Kvieskite daktarą", užčiupau jau tik ant pabaigos, bet ten daug naudongos info pasakojo, aišku apie maistą. Aš asmeniškai sužinojau naudingo apie druską, ir kad pirmoj vietoj labiausia figūrai kenkia virti burokėliai/morkos/bulvės blink.gif
manau laidos kartojimas tikrai bus internete 4u.gif

anksčiau kalbėjom apie juodąjį šokoladą. Paruotuvėj radau 72proc kakavos, bet lyg ir minėjot kad būna didesnis procentas? g.gif aš čia jau ruošiuosi penktadieniui biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

17d raudona. Oj sunku man su dienotvarke, ypac laiku eiti miegoti smile.gif
Kynva butinai isbandysiu, nesu ragavusi, suintrigavote smile.gif
Atsakyti