QUOTE(wicked @ 2016 02 17, 15:12)
ar esate ką nors gaminę su kynva (bolivine balanda)?cę
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 17, 15:24)
Nea, neteko, vis galvoju, kad reiktų kada nusipirkt, bet nenusiperku

Jei gaminsi, iškart dalinkis receptu ir pasakok, ar patiko
Pačios vienos sau - prėskos ir praktiškai be skonio (specifinis silpnas lyg riešutų, lyg balandų..žole man jos išvirtos ir atsiduoda, kol karštos

)
Aš kynvą maišau su įvairiom kruopom virdama košes

Nieko mandro su jom nesugalvoju
02.15 ir 02.16 -
raudonos dėl normos neišvaikščiojimo.
02.17 -
žalia
Mityba tai pavyzdinė. Niekuo manęs darbe nesugundo - nei šokoladais, nei skilandžiais. O visaip bando. Atsinešu morkų puodą ir nervai ramūs
Ir išvis, gavėnios laikotarpiu išradingumui ribų nėra.
Ryt žadu perlinių kruopų-varškės 'kotletukus' kept:
http://lieknas.com/2...06/dar-kotletu/
Šiandien Šreko 'maltinius' kapojau ir visi nusprendė "o siaubas! Smirda! Šlykščiai atrodo!". Išbrokavo mano pietus, kurie buvo labai skanūs (garuose apvirti brokoliai, morkos, žirneliai ir šparaginės pupelės) grubiai pasmulkinti trintuvu, pora kiaušinių ir keli šaukštai grikių miltų (kad viskas liptų) ir sočiai prieskoninių žolelių. Pakepiau trumpai kokosų aliejuje, tokius kaip storus blynus ir
voila.