Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(wicked @ 2016 02 12, 13:12)
nenorėk po ligos būti kaip nauja tongue.gif duok organizmui atsigauti, o tada galėsi kalnus versti toliau 4u.gif

kokį? bigsmile.gif

Galėtų greičiau atsigaut biggrin.gif

Sony a6000 smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ligoniukės, sveikit greičiau, savaitgalis gi 4u.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 12, 11:00)
Jefimija, 10, 11 dienos - nerašei kokios, ar nemačiau?

Gal ir rašiau, bet gal tik pagalvojau rašyti lotuliukas.gif abi žalios bigsmile.gif
Atsakyti
d'esprit rimtą fotiką įsigijote thumbup.gif Gal jau bent kiek susidraugavai? bigsmile.gif

Mano diena šiande (02.12) -raudona,sporto buvo,judesio buvo,bet mityba oi oi oi..... biggrin.gif penktadieninė mityba,bet šiande galima,laisvė skrandžiui ir pilvui ax.gif
Rytoj žiūrėsiu kaip bus,nes ryt balius nusimato,piknikas gamtoje,su šašlais,pyragais ir užkandžiais,Anytos gimtadienį švęsim gamtoje,organizuojam Jai nieko nežinant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 02 12, 20:12)
d'esprit rimtą fotiką įsigijote thumbup.gif  Gal jau bent kiek susidraugavai?  bigsmile.gif

Dar nespėjau, šiandien kažkur diena dingo.. Straipsnį rašiau, paskui su broliu apie vieną jo verslo idėją padiskutavom, dabar turėčiau eit į dušą, bet su viena mūsų buvusia temos nare FB plepu biggrin.gif Žodžiu, laiko žiaurus trūkumas, ypač kai pati dar lėtų apsukų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 12, 21:16)
Dar nespėjau, šiandien kažkur diena dingo.. Straipsnį rašiau, paskui su broliu apie vieną jo verslo idėją padiskutavom, dabar turėčiau eit į dušą, bet su viena mūsų buvusia temos nare FB plepu  biggrin.gif  Žodžiu, laiko žiaurus trūkumas, ypač kai pati dar lėtų apsukų hihihi.gif

Versilininkė Tu mūsų biggrin.gif
Pažįstu Tą narę? bigsmile.gif Jei taip,tai linkėjimus perduok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 02 12, 20:23)
Versilininkė Tu mūsų  biggrin.gif
Pažįstu Tą narę?  bigsmile.gif  Jei taip,tai linkėjimus perduok  biggrin.gif

Aš ne verslininkė, čia apie brolio verslo idėją diskutavom laugh.gif

Manau, pažįsti, Just a girl smile.gif
Atsakyti
11 d - idealiai žalia
12 d - tobulai raudona (komandiruotė, tai tik pusryčiai normalūs, o po to - sausas davinys ir praktiškai jokio judėjimo doh.gif )

Ir durnė durnė, kai galvoju..Statoil'e vairuotojas ryte sustojo, nusipirkau L dydžio capucino kavos..o jau vietoj gėriau dar didelį puodą žalios arbatos..po to puodą juodos arbatos prieš išvažiuojant atgal.
Aš niekad niekad negeriu kavos, gal kokius 2 k/m geriausiu atveju. Kam aš ją pirkau? Kas užėjo ton galvon? g.gif

Perpiet man kilstelėjo pulsas, vos išsėdėjau rimtu veidu likusią dienos dalį. Nes kalė pastoviai apie 120..
Grįžau savijauta dar negeresnė, tai vyras greitąją iškvietė blush2.gif Padarė EKG (forume pasakė, kad gera thumbup.gif, nes greitoji nel. ką sakė), davė vaistų nuo spaudimo (buvo 170/110 blink.gif ). Gyvenime tokio spaudimo nemačiau doh.gif
Kasdien 80/50 ar 100/60 pats tas, jaučiuosi su tokiu puikiausiai ax.gif
Gal nuo tos kavos..nesuvokiu kodėl taip galėjo nutikt unsure.gif
Diena kaip diena, būdavo žymiai sunkesnių ir bjauresnių visom prasmėm.
Aišku nemiegosiu dabar, nes bet kokia kava mane tonizuoja paroms doh.gif
Atsakyti
Rasma, gal pervargai, Itempta diena buvo? g.gif Pailsek, pamiegok. Savaitgalis pries akis thumbup.gif
Mano spaudimas zemas, bet jei bunu neissimiegojusi, pavargusi, tai negaliu gerti jokios kavos, kitaip pulsas virs 100 ir permusimai padazneje gerokai.

Siandien (02.12) zalia
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Rasma eina sau,kiek visokių bėdų su sveikata unsure.gif Negi taip dėl visko kaltas vienas kavos puodelis? Kaip šiande jautiesi?

Geros Visoms ir gražios dienos smile.gif

Mano tai įtariu bus raudona ta diena šiande doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2016 02 12, 21:27)

Perpiet man kilstelėjo pulsas, vos išsėdėjau rimtu veidu likusią dienos dalį. Nes kalė pastoviai apie 120..
Grįžau savijauta dar negeresnė, tai vyras greitąją iškvietė  blush2.gif Padarė EKG (forume pasakė, kad gera thumbup.gif, nes greitoji nel. ką sakė), davė vaistų nuo spaudimo (buvo 170/110 blink.gif ). Gyvenime tokio spaudimo nemačiau doh.gif
Kasdien 80/50 ar 100/60 pats tas, jaučiuosi su tokiu puikiausiai ax.gif 
Gal nuo tos kavos..nesuvokiu kodėl taip galėjo nutikt unsure.gif 
Diena kaip diena, būdavo žymiai sunkesnių ir bjauresnių visom prasmėm.
Aišku nemiegosiu dabar, nes bet kokia kava mane tonizuoja paroms  doh.gif

Oi.. kaip Tu šiandien laikaisi? unsure.gif
Atsakyti
Visai ne į temą: vakar žiūrėjau šitą filmą, labai patiko, rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
12 d. žalia (trūko tik kontrastinio, bet kol ribinė savijauta - neeksperimentuoju) ,13 - raudona - turėjau svečių, saldumynai, jogurtas su priedais, 2x maisto kiekis. Užtat pajutau, kad bakterijos/virusai atsitraukė thumbup.gif
Šiandien viskas, susijemu.

Visoms heart.gif heart.gif heart.gif 4u.gif
Atsakyti