Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Pirmadieni užsakiau iš GAP eu, šiandien gavau siuntinuka smile.gif trys daiktai idealiai tiko dukrai, o ketvirtą suklidau dėl dydžio. Neatsimenu kaip taip gavosi kad vietoj XS užsakiau XXL biggrin.gif sijonas įspudingas hah.gif - telpam dviese smile.gif)))
Gal kas žino kiek kainuos grąžinimas į GAP ?
Atsakyti
Tai kad crocsų daug batų būna dėžėse - odinukai ilgaauliai visi dėžėse, lietaus batai taip pat.
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 01 27, 21:16)
o jus el pastu uzsiregistravot?, atsakyma gavote?
adresa el pastu jums atsius

o del registracijos ju psl tai gal pirmiau turit atsakyma i savo laiska gaut su adresu?

Viska padariau ko prase smile.gif Na tikiuos gausiu vistiek adresa, aciu Jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 01 27, 21:27)
Pirmadieni užsakiau iš GAP eu, šiandien gavau siuntinuka  smile.gif trys daiktai idealiai tiko dukrai, o ketvirtą suklidau dėl dydžio. Neatsimenu kaip taip gavosi kad vietoj XS užsakiau XXL  biggrin.gif sijonas įspudingas  hah.gif - telpam dviese smile.gif)))

GAP grąžinimas nemokamas 4u.gif pasiskaitykit jų return taisykles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 01 27, 22:37)
GAP grąžinimas nemokamas  4u.gif  pasiskaitykit jų return taisykles  4u.gif

fuui kaip palengvėjo - ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 01 27, 17:32)
As pirkau karta ir mokejau Paypal'u g.gif

O man niekaip nesigauna doh.gif raso
Leider erlaubt unser Zahlungsdienstleister für diesen Einkauf diese Zahlart nicht. Bitte wählen Sie eine andere Zahlart.

Ir Visa bandžiau, ir Paypal, nei vienas nepraeina.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 01 27, 22:27)
Pirmadieni užsakiau iš GAP eu, šiandien gavau siuntinuka  smile.gif trys daiktai idealiai tiko dukrai, o ketvirtą suklidau dėl dydžio. Neatsimenu kaip taip gavosi kad vietoj XS užsakiau XXL  biggrin.gif sijonas įspudingas  hah.gif - telpam dviese smile.gif)))

Aš irgi šiandien gavau pirmadienį užsakytą, GAP operatyviausia parduotuvė, ryte jau buvo Vilniuj, kurjeris vakare pristatė į provinciją thumbup.gif .
Vyrui bliuzoną Valentino dienai užsakiau XL dydžio, jau GAP į didintą pusę mėgsta gamint, bet šis bijau bus mažas, pamatavau su iš tesco XL tai siauresnis gal ant 2 cm ax.gif . Triusikiukai kokie faini. Tiek man tiek vaikui.
Grąžinti galima nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 27, 22:24)
As Berskas gavau dezej. Ne maisiuke smile.gif

Na taip, dabar prisimenu, kad kazkada irgi buvau gavus dezese doh.gif Tik jau ilgai is ten nepirkau, matyt pamirsus buvau biggrin.gif

QUOTE(Maja Di @ 2016 01 27, 22:42)
Aš irgi šiandien gavau pirmadienį užsakytą, GAP operatyviausia parduotuvė, ryte jau buvo Vilniuj, kurjeris vakare pristatė į provinciją thumbup.gif .
Vyrui bliuzoną Valentino dienai užsakiau XL dydžio, jau GAP į didintą pusę mėgsta gamint, bet šis bijau bus mažas, pamatavau su iš tesco XL tai siauresnis gal ant 2 cm ax.gif . Triusikiukai kokie faini. Tiek man tiek vaikui.
Grąžinti galima nemokamai.

GAP sikart ir mane labai nustebino, uzsakiau sekmadieni vakare, o antradieni ryte jau atveze thumbup.gif Paprastai per 3 paras pristatydavo, o db isvis neitiketini greiciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 27, 21:24)
As Berskas gavau dezej. Ne maisiuke smile.gif

O aš 3 poras Frozen gavau net be maišiukų smile.gif tiesiog sumestas kartoninėje didelėje dėžėje smile.gif
Atsakyti
Savaitgalį užsakinėsiu kontaktinius lęšius iš www.szkla.com su 10 proc nuolaida. Kas norit junkitės, galiu persiųst smile.gif
Atsakyti
Ar kas nors keitėte pristatymo adreso tipą amazon.de iš privataus į komercinį? Niekaip nerandu kaip pakeisti...
Atsakyti
O sakykit kur češkių ieškot, nežinau kaip teisingai jos vadinasi
man ir LT parduotuvės tinka
Atsakyti