Pirmadieni užsakiau iš GAP eu, šiandien gavau siuntinuka trys daiktai idealiai tiko dukrai, o ketvirtą suklidau dėl dydžio. Neatsimenu kaip taip gavosi kad vietoj XS užsakiau XXL sijonas įspudingas - telpam dviese )))
Gal kas žino kiek kainuos grąžinimas į GAP ?
Tai kad crocsų daug batų būna dėžėse - odinukai ilgaauliai visi dėžėse, lietaus batai taip pat.
QUOTE(lina0612 @ 2016 01 27, 21:16)
o jus el pastu uzsiregistravot?, atsakyma gavote?
adresa el pastu jums atsius
o del registracijos ju psl tai gal pirmiau turit atsakyma i savo laiska gaut su adresu?
adresa el pastu jums atsius
o del registracijos ju psl tai gal pirmiau turit atsakyma i savo laiska gaut su adresu?
Viska padariau ko prase Na tikiuos gausiu vistiek adresa, aciu Jums
QUOTE(nieko_sau @ 2016 01 27, 21:27)
Pirmadieni užsakiau iš GAP eu, šiandien gavau siuntinuka trys daiktai idealiai tiko dukrai, o ketvirtą suklidau dėl dydžio. Neatsimenu kaip taip gavosi kad vietoj XS užsakiau XXL sijonas įspudingas - telpam dviese )))
GAP grąžinimas nemokamas pasiskaitykit jų return taisykles
QUOTE(egluti @ 2016 01 27, 22:37)
GAP grąžinimas nemokamas pasiskaitykit jų return taisykles
fuui kaip palengvėjo - ačiū Jums
QUOTE(Spyglelis @ 2016 01 27, 17:32)
As pirkau karta ir mokejau Paypal'u
O man niekaip nesigauna raso
Leider erlaubt unser Zahlungsdienstleister für diesen Einkauf diese Zahlart nicht. Bitte wählen Sie eine andere Zahlart.
Ir Visa bandžiau, ir Paypal, nei vienas nepraeina.
QUOTE(nieko_sau @ 2016 01 27, 22:27)
Aš irgi šiandien gavau pirmadienį užsakytą, GAP operatyviausia parduotuvė, ryte jau buvo Vilniuj, kurjeris vakare pristatė į provinciją .
Vyrui bliuzoną Valentino dienai užsakiau XL dydžio, jau GAP į didintą pusę mėgsta gamint, bet šis bijau bus mažas, pamatavau su iš tesco XL tai siauresnis gal ant 2 cm . Triusikiukai kokie faini. Tiek man tiek vaikui.
Grąžinti galima nemokamai.
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 27, 22:24)
As Berskas gavau dezej. Ne maisiuke
Na taip, dabar prisimenu, kad kazkada irgi buvau gavus dezese Tik jau ilgai is ten nepirkau, matyt pamirsus buvau
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 27, 22:42)
Aš irgi šiandien gavau pirmadienį užsakytą, GAP operatyviausia parduotuvė, ryte jau buvo Vilniuj, kurjeris vakare pristatė į provinciją .
Vyrui bliuzoną Valentino dienai užsakiau XL dydžio, jau GAP į didintą pusę mėgsta gamint, bet šis bijau bus mažas, pamatavau su iš tesco XL tai siauresnis gal ant 2 cm . Triusikiukai kokie faini. Tiek man tiek vaikui.
GAP sikart ir mane labai nustebino, uzsakiau sekmadieni vakare, o antradieni ryte jau atveze Paprastai per 3 paras pristatydavo, o db isvis neitiketini greiciai
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 27, 21:24)
As Berskas gavau dezej. Ne maisiuke
O aš 3 poras Frozen gavau net be maišiukų tiesiog sumestas kartoninėje didelėje dėžėje
O sakykit kur češkių ieškot, nežinau kaip teisingai jos vadinasi
man ir LT parduotuvės tinka
man ir LT parduotuvės tinka