Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 01 27, 21:03)
aha, zulily.o kiek siuntimas?kazkaip nilabai as ten suprantu blush2.gif tai vat, dydis reikiamas yra, grazus, reiktu rolleyes.gif tik beda su adresu, gyvenanat provincijoje ir perkant ne taip daznai, nelabai apsimoka nuomotis adresa

iš JAV būna geresnių kainų, o ir paprasčiau jei ne didmiestyje gyveni mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip su CROCS grazinimu, ar jiem sreikia siusti su visomis dezemis atgal, jei netiko dydziai, unsure.gif , gal kas susidurete. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kete @ 2016 01 27, 21:30)
Tai gal nelabai apsimoka juos pirkt? Butu nauji tai imciau, nes kaip suprantu odiniai jie. O dabar... jus cia labiau patyrusios pirkejos 4u.gif ar verti demesio batai?

Kad dabar nemazai nuolaidu, galima ir naujus uz tokia kaina nupirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kete @ 2016 01 27, 21:30)
Tai gal nelabai apsimoka juos pirkt? Butu nauji tai imciau, nes kaip suprantu odiniai jie. O dabar... jus cia labiau patyrusios pirkejos 4u.gif ar verti demesio batai?

Nepatarsiu butent del sio modelio, bet apskritai Froddo avalyne man patinka. Turi dukra odinius demisezoninius, tai nesunesiojami, priekis gumuotas, tai oda be jokiu ibrezimu, nors siaip visaip ta avalyne nunesioja. Kas labiausiai patiko tai, kad padas minkstas, nes neperku batu su kietu padu (eina vaikai paskui kaip robotai, nes padas nesilanksto doh.gif )
Atsakyti
Merginos, daug kas crocsus įvairius bandžiusios - pas mane antrasis kojos pirštas gerokai ilgesnis už nykštį, turėjau kažkada puff boot'us, bet per platūs jie man, tai tas nabagas pirštukas vis daužėsi į tuos batus, ir pardaviau aš juos, taip normaliai ir nepadėvėjus, nes, nors dydis man ir nemažas, bet netiko tas modelis. Gal kažkas su tokia pat "problema" esat radusios patogų modelį? Nu taip reiktų šitom pliurzėm batų, o apart crocsų nieko geresnio nesugalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 01 27, 20:03)
aha, zulily.o kiek siuntimas?kazkaip nilabai as ten suprantu blush2.gif tai vat, dydis reikiamas yra, grazus, reiktu rolleyes.gif tik beda su adresu, gyvenanat provincijoje ir perkant ne taip daznai, nelabai apsimoka nuomotis adresa

uk siuntimas 3,95 sv
ir siuncia gana ilgai, kiek esu pirkus

i LT tikrinau
prideda pvm ir siuntimas labai brangus, neapsimoka pirkt
Atsakyti
Labas ,gal dar yra norinciu jungtis basuciu Crocs ?
http://www.amazon.co...pf_rd_i=desktop
Atsakyti
Aciu, merginos, uz atsakymus del zulily 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2016 01 27, 21:44)
Mergaites, o kaip su CROCS grazinimu, ar jiem sreikia siusti su visomis dezemis atgal, jei netiko dydziai, unsure.gif , gal kas susidurete. Aciu 4u.gif

Tai, kad jie buna maiselyje, bent jau as kiek siunciausi g.gif Ar turit omeny ta deze, i kuria buna visi sudeti? Nes jei taip, tai niekada nereikia tu pakuociu atgal siusti schmoll.gif Tik su tais maiseliais grazinami rubai/avalyne, kur kodai buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 01 27, 20:05)
is zulily perkat per uk adresa ar tiesiai i lt? ax.gif

Per UK adresą. Siuntimas 3,95 svaro, bet paskui iki vidurnakčio (o jei savaitgalis būna, tai ir visą savaitgalį) savo užsakymą galima pildyti bet kokia kita preke nemokant papildomo siuntimo mokesčio. Tai aš paprastai jei randu sau kažką gero už gerą kainą, iškart perkuosi, o tada dar siūlau kam nors prisijungt ir jei ką, užsakymą papildau mirksiukas.gif
Išsiuntimo laikas būna rašomas prie prekės - kadangi tai išparduotuvė, tai dažniausiai užtrunka apie 2 savaites, bet yra buvę ir kad atkeliavo kur kas greičiau, nei buvo parašyta.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2016 01 27, 19:58)
Uzsiregistruoju, gaunu i emaila patvirtinima, issiunciu savo duomenis, viskas ok. Paskui bandau ju psl. Prisijungti-raso, tokiu el pastu registracijos nera. Tai pakartojau dar kart registracija-vel tas pats. Tada uzklausiau ju, gal kazka ne taip darau-tylu. Del to ir uzklausiau smile.gif
Papildyta:

4u.gif  4u.gif  4u.gif

o jus el pastu uzsiregistravot?, atsakyma gavote?
adresa el pastu jums atsius

o del registracijos ju psl tai gal pirmiau turit atsakyma i savo laiska gaut su adresu?
siandien siunta i LT isvaziavo, treciadienis, tai gal del to niekas neatrase, dirba smarkiai
gal ryt jums atsakys?
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2016 01 27, 22:13)
Tai, kad jie buna maiselyje, bent jau as kiek siunciausi  g.gif Ar turit omeny ta deze, i kuria buna visi sudeti? Nes jei taip, tai niekada nereikia tu pakuociu atgal siusti  schmoll.gif  Tik su tais maiseliais grazinami rubai/avalyne, kur kodai buna  ax.gif

As Berskas gavau dezej. Ne maisiuke smile.gif
Atsakyti