Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(linxmute @ 2016 02 01, 10:20)
asmeninis kažkoks kodukas? Kiek nuolaidos davė? Ir aš labai norėčiau, jei kas turi WINDELN koduką  blush2.gif

Nea, cia temoje buvo rasytas pries kelis psl. Duoda -10€
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 02 01, 11:03)
As irgi rinkausi tarp S ir L. Vis tik pasiskaicius komentarus ir paklausius patarimu,pirkau L dydi,. Nors mano mergaite yra is smulkesniu. Bet tikiuosi,kad iki rudens dar paaugs ir kuprine noriu kad tarnauti bent 2 metus. Tai geriau siek tiek didesne,nei paskui jau per maza.

ir aš ėmiau L dydi būsimam pirmokui. jis laaai kūdas, kūdžiausias biggrin.gif bet aukščiausias kolkas grupeje g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 02 01, 10:26)
ir aš ėmiau L dydi būsimam pirmokui. jis laaai kūdas, kūdžiausias biggrin.gif bet aukščiausias kolkas grupeje  g.gif  ax.gif

Vat aš irgi, tikiuosi neprašoviau g.gif , nes neturiu dar mokyklinukų, nebuvo ką matuot kaip pavyzdį.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 01, 09:24)
apgailestavo ? bet atgal uzsakyma patalpint nesutiko ? o kaip motyvavo, jei per didelis kiekis , tai gal nurodo kiek galima ? ar jus neklausete ?

jei daznai perkate eye q gal tada kur kita vieta pirkti , kur tokiu cirku nedaro smile.gif))) nes kazkaip 40 lt dalintis ant dvieju zmoniu na nelabai yra noras smile.gif))) rinkome kad butu pigiau wink.gif

Nieko nekomentavo. tiesiog atšaukė ir siūlė bandyt kartą..deja, ir tada man nepavyko.. tada pabandziau trecia karta uzsakyt be koduko ir pavyko..
po kiek laiko dariau vėl, atšaukė..tai nežinau kas jiems užkliūva..bet nusprendžiau geriau po mažiau pirkti..

Tai tieisiog po to karto su daug nebendau.
O kad kaštai būtų maži siūsti reik per Uk. tada surenki iki nemokamo shipo ir siunti.
Atsakyti
Gal kas žinot stebuklingą būdą kaip išvalyti su markeriu ar kažkuo parašytą vardą etiketėj striukėj? Atidavė vakar draugė tokią čiotką Zaros striukytę, o vardas ne kaip mano vaiko lotuliukas.gif , sakiau gal reik perleist, kas turi Vilių biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 01, 12:41)
Gal kas žinot stebuklingą būdą kaip išvalyti su markeriu ar kažkuo parašytą vardą etiketėj striukėj? Atidavė vakar draugė tokią čiotką Zaros striukytę, o vardas ne kaip mano vaiko  lotuliukas.gif , sakiau gal reik perleist, kas turi Vilių biggrin.gif biggrin.gif

Nukirpk etiketę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 01, 11:41)
Gal kas žinot stebuklingą būdą kaip išvalyti su markeriu ar kažkuo parašytą vardą etiketėj striukėj? Atidavė vakar draugė tokią čiotką Zaros striukytę, o vardas ne kaip mano vaiko  lotuliukas.gif , sakiau gal reik perleist, kas turi Vilių biggrin.gif biggrin.gif

Pabandykit sausą papurkšt plaukų laku, o paskui ūkiniu muilu išplaut. Pati nebandžiau, draugė bandė, sakė padeda.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 02 01, 11:41)

su spirituotu gėrimu bandykit biggrin.gif kuo daugiau laipsnių, tuo geriau biggrin.gif rimtai.
Atsakyti
Mergaitės, ar London fog gera firma- dairausi mažei kombinezono blush2.gif
Gal kas turite, nešiojate 4u.gif
Atsakyti
Niekas neplanuojat is sportsdirect rinkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 02 01, 12:09)
Mergaitės, ar London fog gera firma- dairausi mažei kombinezono  blush2.gif
Gal kas turite, nešiojate  4u.gif

aš esu buvusi parsisiuntusi, bet pardaviau iškart blush2.gif nepasirodė rimtas.
Atsakyti
Sveikos, gal galite pasidalinti, kur perkate gimtadienio atributiką?... pradedu po truputį dairytis iš kur čia geriausia būtų.. tema my little pony, gal kas užmatėte kur nors ką nors gero, ačiūsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madampipi: 01 vasario 2016 - 11:19