Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas iš kauniečių veš prekes į mamų mugę, bet neturės galimybės važiuoti apsipirkti? Priglausčiau apyrankes, susitartume blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadina @ 2016 01 31, 22:57)
mazylis (-20 pirmam kartui), piguramu

Dekui
Atsakyti
kas gali pagelbeti uzsakiau vakar is boots,com su shipu I lt, viska patvirtino, o dabar gavau tokia zinute

Dear Tatjana,

As part of our internal procedures to protect our customers we undertake a series of order checks. Having carried out these checks, with regret we are unable to proceed any further with the order detailed below.

As this order has been cancelled, if you paid by card or PayPal you will not be charged. If you paid using your Advantage Card or eGift voucher account you will credit your account used with the value of the order.
gaj jums taip buvo ? kas jiems nepatiko ? kiekis per dideis ? bandysiu puslapyje iskoti kur jiems parasyti, gal dar pavyks sutvarkyti sad.gif(( gaila savo laiko sad.gif((( jei kas ka patars busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
parasiau as jimes laiska, atsiunte patvirtinima , kad gavo, ir kad atsako per dvi dienas sad.gif( bet jei kam nors taip buvo, parasykite ar gavosi sutvarkyti, ar reikes is naujo viska rinkti ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 01, 06:45)
parasiau as jimes laiska, atsiunte patvirtinima , kad gavo, ir kad atsako per dvi dienas sad.gif( bet jei kam nors taip buvo, parasykite ar gavosi  sutvarkyti, ar reikes is naujo viska rinkti ?

man taip yra buvę ne kartą..jie tik apgailestavo, kad atšaukė..bet taip dažniausia kiek pamenu, buvo kaiu siunčiau per UK g.gif
aš manau kad kiekis Eye q per didelis buvo
dab perku ir priimu tik kad gautųsi koks 100sv ir kokie max 6 eye q..tad praeina užsakymai
Atsakyti
merginos, patarkit, ar Crocband Iridescent Gust mazinti?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 02 01, 09:04)
man taip yra buvę ne kartą..jie tik apgailestavo, kad atšaukė..bet taip dažniausia kiek pamenu, buvo kaiu siunčiau per UK g.gif
dab perku ir priimu tik kad gautųsi koks 100sv ir kokie max 6 eye q..tad praeina užsakymai

apgailestavo ? bet atgal uzsakyma patalpint nesutiko ? o kaip motyvavo, jei per didelis kiekis , tai gal nurodo kiek galima ? ar jus neklausete ?

jei daznai perkate eye q gal tada kur kita vieta pirkti , kur tokiu cirku nedaro smile.gif))) nes kazkaip 40 lt dalintis ant dvieju zmoniu na nelabai yra noras smile.gif))) rinkome kad butu pigiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 01 31, 21:53)
Kokio dydzio kuprines emete? As emiau L dydzio pirmokei, nes S dydzio su vienaragiais nebuvo, o dukryte butent tos norejo. Dabar, kai tarpininke parase, kad nupirko, pasiziuriu, kad ir S dydis atsirado  doh.gif  Gal neatrodys per didele ta kuprine. Svarbu nesunki smile.gif

As irgi rinkausi tarp S ir L. Vis tik pasiskaicius komentarus ir paklausius patarimu,pirkau L dydi,. Nors mano mergaite yra is smulkesniu. Bet tikiuosi,kad iki rudens dar paaugs ir kuprine noriu kad tarnauti bent 2 metus. Tai geriau siek tiek didesne,nei paskui jau per maza.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 02 01, 10:04)

pirkau ne viena syki, o tu zuvtaukiu po daugiau nei 20 pakuociu. Nei sykio tokiu bajeriu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 01 31, 23:36)
Aciu pasidalinusiai windeln koduku 4u.gif  uzsakisu maziui gimtadieniui micro paspirtuka wub.gif

asmeninis kažkoks kodukas? Kiek nuolaidos davė? Ir aš labai norėčiau, jei kas turi WINDELN koduką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 02 01, 10:03)
As irgi rinkausi tarp S ir L. Vis tik pasiskaicius komentarus ir paklausius patarimu,pirkau L dydi,. Nors mano mergaite yra is smulkesniu. Bet tikiuosi,kad iki rudens dar paaugs ir kuprine noriu kad tarnauti bent 2 metus. Tai geriau siek tiek didesne,nei paskui jau per maza.

I6matavau savo dukros herlitz be bag user posted image ji jau antrokė išmatavimai atitinka S dydį kuprinės tai pilnai pakanka, savo berniukui užsakaiu vakar S jis bus pirmokas, manau pakaks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 02 01, 11:03)

Užsakiau S dydžio tik dar negavau patvirtinimo. Gal per anksti džiaugiuosi doh.gif rinkausi s dėl to, kad mano mergaitė 128 dabar nešioja 3cm žemesnę kuprinę nei ši s dydžio. Viskas telpa. Sporto aprangą nešasi kitam krepšely, kurį palieka mokykloje.Paprašiau, kad kaimynės mergaitė 140cm ateitų su savo kuprine.. pas ją tokio pat dydžio kaip S viskas telpa ir tikrai neatrodo per maža...
Sunešios bet kokią ar s ar L svarbu, kad sveikos nešiotų smile.gif
Atsakyti