Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lyn @ 2016 01 31, 21:34)
merginos,  priminkit  pigu.lt  kodus  4u.gif ,

mazylis (-20 pirmam kartui), piguramu
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2016 01 31, 22:52)
Ar windeln kodą babylachen tik vieną kartą galima panaudoti? Bandžiau antrą kartą, iš pradžių lyg ir numinusuoja 10 eur, bet neduoda užbaigti užsakymo. Rašo, kodas neatitinka kriterijų, minimalios sumos ar pan.. nors suma virš 40 eur.

1 karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 01 31, 21:53)
Kokio dydzio kuprines emete? As emiau L dydzio pirmokei, nes S dydzio su vienaragiais nebuvo, o dukryte butent tos norejo. Dabar, kai tarpininke parase, kad nupirko, pasiziuriu, kad ir S dydis atsirado  doh.gif  Gal neatrodys per didele ta kuprine. Svarbu nesunki smile.gif

Užsisakykit abi wink.gif. Pažiūrėsit, kuri labiau tinka, o kitą manau čia greitai parduosit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 31, 21:37)
Aciu, kas uzrode kuprines per Ridzi pirkti.
Per kiek laiko ateina laivu? Taip seniai es bepirkus laivus, visai pamirsus buvau, o juk neskuba bigsmile.gif

Kur ieškot šios tarpininkės, niekad neužsakinėjau iš JAV ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 31, 22:08)
Užsisakykit abi wink.gif. Pažiūrėsit, kuri labiau tinka, o kitą manau čia greitai parduosit wink.gif

Kad man sunkiai su prekybom. Atrodo nusipirksiu gera daikta, jeigu netiks, parduosiu. Bet apie puse metu buna, kad nenuperka. Su netikusiais crocsais dabar vargstu. Taip nebrangiai parduodu, o kiti nori dar pigiau, negu pirkau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 31 sausio 2016 - 22:16
Gal kas SD Vilniuje renka? Permeciau paskutinius kelis temos puslapius ir neuzmaciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 31 sausio 2016 - 22:23
QUOTE(botinak @ 2016 01 31, 22:09)
Kur ieškot šios tarpininkės, niekad neužsakinėjau iš JAV ? blush2.gif

http://www.supermama...owtopic=1018280

QUOTE(aijos @ 2016 01 31, 22:15)
Kad man sunkiai su prekybom. Atrodo nusipirksiu gera daikta, jeigu netiks, parduosiu. Bet apie puse metu buna, kad nenuperka. Su netikusiais crocsais dabar vargstu. Taip nebrangiai parduodu, o kiti nori dar pigiau, negu pirkau  doh.gif

Tai čia rodykit tongue.gif , aš kai parodžiau užvakar - po 5 min nupirko wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2016 01 31, 22:22)
Gal kas SD Vilniuje renka? Permeciau paskutinius kelis temos puslapius ir neuzmaciau  4u.gif

Kodas yra SD - OUT10, nežinau kam galioja.
Atsakyti
Aciu pasidalinusiai windeln koduku 4u.gif uzsakisu maziui gimtadieniui micro paspirtuka wub.gif
Atsakyti
Amazon.co.uk nupirkta. Aciu prisijungusioms;)
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2016 01 31, 22:36)
Aciu pasidalinusiai windeln koduku 4u.gif  uzsakisu maziui gimtadieniui micro paspirtuka wub.gif

Koki? Kokia kaina gavosi?
Atsakyti
Hunteriai tik ne=inau ar gera ta kaina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 01 31, 22:45)
Amazon.co.uk nupirkta. Aciu prisijungusioms;)
Papildyta:

Koki? Kokia kaina gavosi?

Toki, pritaikiau koduka ir savo turimus taskus, gavosi beveik 30
http://www.windeln.d...mini-micro.html
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 01 31, 23:31)

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti