Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ar Vilniuje is VERTBAUDET niekas nerenka, perverciau puslapius bet nerandu

galiu pakomentuoti http://www.vertbaude...iltreTaille=004 aptariamus paltukus
mes nesiojam dabar ji, mano 6 mete 123-125 cm kazkur, pirkau 8 dydi - ant paltuko 126 cm uzrasyta, jai sis paltukas yra iki keliu (as ir nenoreciau kad butu trumpesnis) tik kad jinai kuda labai tai biski per platus bet ne ant tiek kad trukdytu nesioti, nesiojom per visus salcius buvo tikrai silta, dabar tai karstoka del to turim ir antra aptariama kur su liemene - nesiojam be liemenes (liemene jau vasara sunesiojom) tai liemene atvirksciai pasakyciau nestorom, jai labai tiko ant palaidines.
be leimenes striuke kaip tik iki -5 kokiu ir virsus neperslampamas pas mus tai as labai paetnkinta abiems striukemis
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 29, 17:32)
Išduokit paslaptį koks brandas atitinka jūsų vaiko ir metus ir ūgį. Aš neradau dar tokio. O norėčiau. Nes mano kūdas penkiametis retai traukia septynmečio plotį. Tik ilgį. Gal padėtumėt  bigsmile.gif

man labia pasiteisindavo Gymboree džinsai kūdiems. Bet dabar maniškiai nebetelpa jau į juos, nors kaip buvo kūdi taip ir tebėr. bet matyt klubai kažkaip platesni pasidaro it sako nebepatogūs kūdų džinsai, tai perku regular.

Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2016 01 29, 21:26)
mamos turiu liudna naujiena, jei gerai supratau VERTBAUDET uzdejo mums apribojimus

Due to a technical problem, unfortunately we can not calculate the exact amount of your order. Thus, we add an amount of € 60 corresponding to the maximum delivery costs. Your discounts and delivery charges will be calculated and taken into account when processing your order.

kiek suprantu max suma 60 eur, o veliau dides siuntimo mokestis  schmoll.gif
tikiuosi kad klystu, nes ir siaip kazkokie techniniai nesklandumai ju puslapyje  4u.gif

Atsakyti
viena mergina dave man Mytoys 30% koduka (aciu labai ), bet didziausios mano prekes nebera. Tai galiu perleisti, jei priimsite su nedideliu krepseliu. As vilniete 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 29 sausio 2016 - 20:36
QUOTE(katerinka0907 @ 2016 01 29, 21:29)
Ar Vilniuje is VERTBAUDET niekas nerenka, perverciau puslapius bet nerandu

galiu pakomentuoti http://www.vertbaude...iltreTaille=004 aptariamus paltukus
mes nesiojam dabar ji, mano 6 mete 123-125 cm kazkur, pirkau 8 dydi - ant paltuko 126 cm uzrasyta, jai sis paltukas yra iki keliu (as ir nenoreciau kad butu trumpesnis) tik kad jinai kuda labai tai biski per platus bet ne ant tiek kad trukdytu nesioti, nesiojom per visus salcius buvo tikrai silta, dabar tai karstoka del to turim ir antra aptariama kur su liemene - nesiojam be liemenes (liemene jau vasara sunesiojom) tai liemene atvirksciai pasakyciau nestorom, jai labai tiko ant palaidines.
be leimenes striuke kaip tik iki -5 kokiu ir virsus neperslampamas pas mus tai as labai paetnkinta abiems striukemis

Labai graži striukyte, gal kas pirko, ir netiko dydis, mielai nupirkciau 10 dydi...
Atsakyti
gal kas matete Laredoute tema? Niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
mamos turiu liudna naujiena, jei gerai supratau VERTBAUDET uzdejo mums apribojimus

Due to a technical problem, unfortunately we can not calculate the exact amount of your order. Thus, we add an amount of € 60 corresponding to the maximum delivery costs. Your discounts and delivery charges will be calculated and taken into account when processing your order.

Turiu krepšelį susidėjus. Bandžiau tvirtinti-viskas ok. Iki paskutinio mokėjimo žingsnio nuėjau, nemeta man tokio pranešimo. Suma beveik 200EUR. Va kad pozicijų kiekis max yra 20, tai tikrai. Vnt gali būti daugiau, bet nuo 21 jau rodo nulines kainas ir po apmokėjimo jų nebelieka užsakyme.
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2016 01 29, 20:49)
gal kas matete Laredoute tema? Niekaip nerandu  doh.gif

http://www.supermama...owtopic=1007287 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2016 01 29, 14:30)
Gal kas Vilniuje http://www.yoox.com/lt/men renkate? Arba galeciau ir as parinkti, jei butu norinciu 4u.gif . Nuo sale kainu -20% taiko surinkus 400eur krepsiuka

Neberenku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 29, 16:13)
Nu zodziu, o man vertbaudetas padalinio siuntima (atsiunte viena striuke blink.gif ). Ir kiaules, negalejo pakeisti dydzio!!! O tik siandien issiunte antra dali. Nu kaip nepykti verysad.gif

Na jums nors išsiuntė, kad ir dalim. Aš pirkau pirmadienį, bet kol kas jokio aiškumo ar išsiūs, ar cancelins užsakymą. unsure.gif
Atsakyti

dabar esu krepsi susidejus 100eur, nieko panasaus neraso
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2016 01 28, 21:38)
Savaitgalį užsakinėsiu kontaktinius lęšius iš www.szkla.com su 10 proc nuolaida. Kas norit junkitės, galiu persiųst smile.gif

Atsakyti