Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 01 29, 17:12)
o tai kuo rengiat?  g.gif  biggrin.gif

Na rubais biggrin.gif biggrin.gif esu atkalus kelis brandus,kurie tinka kudiem ir aukstiem ir sukames,todel visad bijau rizikuot ir pirkt nezinomus...kad ir tas vertbaudet,kaip ir graziu rubu yra,bet ner labai pigu,kad nepataikyt paskui su dydziu
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2016 01 29, 08:55)
Priimčiau vieną merginą iš Kauno su nedideliu krepšeliu, pirkimui iš mytoys de su 30 pr. nuolaida, pirkti planuoju šiandien  4u.gif

Jau nupirkta 4u.gif ačiū besijungusiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 29, 16:43)
Na rubais biggrin.gif  biggrin.gif esu atkalus kelis brandus,kurie tinka kudiem ir aukstiem ir sukames,todel visad bijau rizikuot ir pirkt nezinomus...kad ir tas vertbaudet,kaip ir graziu rubu yra,bet ner labai pigu,kad nepataikyt paskui su dydziu

nugi nugi, mano 7metis 140, ir kaip is konslagerio paleistas, ant tiek kudumooo, kokie cia tie keli brandai? bigsmile.gif 4u.gif nes jau kiek bandzius, gap viskas platu, hm padoriau, next nebent super skiny, bet man jau kokybe suprastejusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 29, 17:43)
Na rubais biggrin.gif  biggrin.gif esu atkalus kelis brandus,kurie tinka kudiem ir aukstiem ir sukames,todel visad bijau rizikuot ir pirkt nezinomus...kad ir tas vertbaudet,kaip ir graziu rubu yra,bet ner labai pigu,kad nepataikyt paskui su dydziu

Išduokit paslaptį koks brandas atitinka jūsų vaiko ir metus ir ūgį. Aš neradau dar tokio. O norėčiau. Nes mano kūdas penkiametis retai traukia septynmečio plotį. Tik ilgį. Gal padėtumėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 01 29, 12:35)
Uzsakinesiu tesco clothing. Siusiu tiesiai i lt, siuntima dalinames po ~4eur. Kaunas.

Tvarkingus krepselius siuskit: kristina.kristrar@gmail.com

QUOTE(Deme @ 2016 01 29, 12:38)
nesiuncia i lietuva

Siuncia iki 02.01

Laukiu dar norinciu wink.gif
Atsakyti
Gal dar kas turi perleisti Mytoys koduka 4u.gif ax.gif nebemyli manes vokeiciai,koduku nebegaunu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 01 29, 19:13)
nugi nugi, mano 7metis 140, ir kaip is konslagerio paleistas, ant tiek kudumooo, kokie cia tie keli brandai? bigsmile.gif  4u.gif nes jau kiek bandzius, gap viskas platu, hm padoriau, next nebent super skiny, bet man jau kokybe suprastejusi unsure.gif

QUOTE(JMD @ 2016 01 29, 19:32)
Išduokit paslaptį koks brandas atitinka jūsų vaiko ir metus ir ūgį. Aš neradau dar tokio. O norėčiau. Nes mano kūdas penkiametis retai traukia septynmečio plotį. Tik ilgį. Gal padėtumėt  bigsmile.gif

Anokia paslaptis...Nextas pagrinde, Lindexas kartais, h&m man isvis kosmosas,nezinau kokiem pimpackiukam ju rubai,megztiniai dar dar,bet kelnes blink.gif du maniskius gali sukist,nors tikrai ner nu jau labai distrofiskai kudas!nu va ir tiek ko gero😀Kelnes tai tikrai visos Nexto arba Lindexo, na Marks&Spencer pavyksta rast,retai Zaroj.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 29, 17:43)

Be nuolaidu gal ir nera labai pigu. Bet kai dabar ispardavimas, kokybes ir kainos santykis tikrai geras.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 29, 18:37)
Anokia paslaptis...Nextas pagrinde, Lindexas kartais, h&m man isvis kosmosas,nezinau kokiem pimpackiukam ju rubai,megztiniai dar dar,bet kelnes blink.gif du maniskius gali sukist,nors tikrai ner nu jau labai distrofiskai kudas!nu va ir tiek ko gero😀Kelnes tai tikrai visos Nexto arba Lindexo, na Marks&Spencer pavyksta rast,retai Zaroj.

Bet tai čia nieko naujo biggrin.gif metai vistiek neatitinka vaiko ūgio. Visų išvardintų brandų perku 2 metais vyresniem, atitinkamai jie būna per platūs. Bet išeities neturiu. Vertbaudet yra arčiausi tiesos. Tie slimakai nuostabūs rūbai. Kelnės itin puikiai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 29, 20:22)
Bet tai čia nieko naujo biggrin.gif metai vistiek neatitinka vaiko ūgio. Visų išvardintų brandų perku 2 metais vyresniem, atitinkamai jie būna per platūs. Bet išeities neturiu. Vertbaudet yra arčiausi tiesos. Tie slimakai nuostabūs rūbai. Kelnės itin puikiai.

Tai ir nesakau kad kazkas naujo mirksiukas.gif tai zinoma,kad metai neatitinka ugio,jei 6-metis yra vos ne galva aukstesnis uz savo bendraamzius. Bet mum pvz tas plotis kelniu buna pakenciamas tikrai.
Na reiks bandyt ta vertbaudet...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 01 29, 19:22)

seniau, tai laredoute.fr budavo ir kainos geros ir budavo liekniems vaikams... gal pabandykit paziureti g.gif tiesa, as senokai is ten bepirkau, bet gal pasiseks rasti ka nors tinkamo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebriuk: 29 sausio 2016 - 18:54
mamos turiu liudna naujiena, jei gerai supratau VERTBAUDET uzdejo mums apribojimus

Due to a technical problem, unfortunately we can not calculate the exact amount of your order. Thus, we add an amount of € 60 corresponding to the maximum delivery costs. Your discounts and delivery charges will be calculated and taken into account when processing your order.

kiek suprantu max suma 60 eur, o veliau dides siuntimo mokestis schmoll.gif
Atsakyti