Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(AuroraBO @ 2016 01 28, 21:32)
Ar i aliexpres grazinot  g.gif ?

Rankinės negrąžinau, bet kitus daiktus teko "grąžinti". Ten iškeli ginč` nusiunti nuotraukas kas blogai ir grąžina pinigus ir prekė tau lieka smile.gif sūnaus traukinukas atkeliavo su trim nulūžusiais ratukais, net verkė vaikas, tai visą sumą grąžino, užsakinėjau pižamą viršutinė dalis turėjo būti su užrašu I love mama, bet atsiuntė su I love papa, irgi iškėliau ginčą, grąžino 95 proc sumos, pižama liko mums smile.gif o tą rankinę pasiėmė pusseserės mergaitė.
Papildyta:
QUOTE(werika @ 2016 01 29, 10:55)
Gal kas pirkote ir galite pasidalinti atsiliepimais apie šią parduotuvę:
www.newstorylook.com
Parduotuve

Pirkau rankinę, man labai patiko. Kokybiškas ir gražus bigsmile.gif labai juo džiaugiuosi. Ten jei kas galima paskambinti, nes man taip pirmą kartą kažkaip nedrąsu buvo siųstis, tai pasiskambinau, jie paaiškino viską ir atvažiavo mano rankinukas
Atsakyti
Gal iš TBS kuri darysit užsakymą Kaune?
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 01 29, 13:23)
o ugis vaiko?
amzius nieko nesako... mano devynmetis 140 cm, o jo klasiokas 125 cm, nors ir vyresnis pusmeciu

Sakot devynmetis 140? biggrin.gif o mano 6-metis 140 lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai man tie dydziai metais kosmosas,nes pagal tas lenteles tureciau imt 9-10 metu vaiko ruba blink.gif

Ar renka kas Sportdirect Vilniuje! g.gif ?
Atsakyti
Gal kas Vilniuje http://www.yoox.com/lt/men renkate? Arba galeciau ir as parinkti, jei butu norinciu 4u.gif . Nuo sale kainu -20% taiko surinkus 400eur krepsiuka
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2016 01 29, 12:55)
Merginos apsvieskite mane prasau ar buna vertbaudet kokie papildomi nuolaidu kodai? Senokai pas juos pirkau. Kaip suprantu kilimu jau nebesiuncia? Gal kazkas pirkote uzuolaidas,kaip kokybe? Ar nera jos labai "skystos"?

Vakar gavau stai toki kilima, na gal labiau kilimelis..
http://www.vertbaude...w...ur=6350&t=1
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 29, 15:27)
Sakot devynmetis 140? biggrin.gif o mano 6-metis 140 lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai man tie dydziai metais kosmosas,nes pagal tas lenteles tureciau imt 9-10 metu vaiko ruba blink.gif

o neimat pagal lenteles? negi 6 meciui skirtais rengiat, kai 140 ugio? biggrin.gif

Atsakyti
pirksiu Vertbaudet, gal dar yra neapsipirkusiu ir norinciu prisjunti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jonava, kirut galiu persiusti per lpexpress mirksiukas.gif

i AZ
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 01 29, 15:27)
Sakot devynmetis 140? biggrin.gif o mano 6-metis 140 lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai man tie dydziai metais kosmosas,nes pagal tas lenteles tureciau imt 9-10 metu vaiko ruba blink.gif

Ar renka kas Sportdirect Vilniuje! g.gif ?

o tai kuo rengiat? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu zodziu, o man vertbaudetas padalinio siuntima (atsiunte viena striuke blink.gif ). Ir kiaules, negalejo pakeisti dydzio!!! O tik siandien issiunte antra dali. Nu kaip nepykti verysad.gif
Atsakyti
Gal kas amazon.fr pirksit?Prisijungciau su 1pora batu.
Atsakyti
Gal Šiauliuose kas renkat YOOX? Arba pati galėčiau parinkti.
Atsakyti
Jei kam reikia galiu atiduoti mytoys koda,rasykite i kluubnika@yahoo.com
Atsakyti