Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 28, 23:02)
As tik siandien gavau, kad perduota upsui.
O pirkau tuo paciu metu.. neteisybe  tongue.gif

mes tik rinkom kartu - as pirkau vakare apie 8-9, o jus gal ryto sulauket? Bet nepergyvenkit - jei siandien gavot kad perduota ups - ryt pristatys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 28, 23:52)
taigi nu... blink.gif pati apakus buvau...

Badau as ten prisiregistruot, man meta COMPTE WEB EXISTE DEJA DANS TJ2119",tam europiniam psl
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2016 01 28, 23:20)
Gal kas priimtų su Mytoys nedideliu  unsure.gif 
Jeigu kas kodą turi ir perleistų, galėčiau ir parinkti

Ar jūs iš Vilniaus? Perleisčiau 30 proc kodą, jei kas Vilniuje parinktų.
Atsakyti
Sveikutės,

mane taip pat domina TUKIS. Na niekaip neradau jų tinklalapyje info. Kiek kainuoja adreso nuoma ir kg atsiuntimas į Lt? Ar yra Klaipėdoje jų taškas? Kur rasti visą šią info.

Ačiū atsakiusioms
Atsakyti
Vasario men. keiciasi Tukio adresas, lyg ir ikainiai, be to adreso jie viesai neskelbia , reikia rasyti maila, prisiregistruoti, tada atsiuncia adresa. Siuncia nuo 7 kg tiesiai namo, jeigu maziau - galima kooperuotis keliese ir gaut namo arba atsiuncia duomenis pas ka jusu siunta Klaipedoj nukeliavo.
Ikainiai nuo 6 Eu siuntoms iki 4 kg, paskui priklausomai nuo svorio, turio.
Cia yra visa info
http://www.tukisuk.com/adreso-nuoma-uk

Be to sm yra tema
http://www.supermama...owtopic=1016643
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 29 sausio 2016 - 00:23
QUOTE(FRAU @ 2016 01 29, 00:07)
Sveikutės,

mane taip pat domina TUKIS. Na niekaip neradau jų tinklalapyje info. Kiek kainuoja adreso nuoma ir kg atsiuntimas į Lt? Ar yra Klaipėdoje jų taškas? Kur rasti visą šią info.

Ačiū atsakiusioms

Tukio tema
Atsakyti
Sveiki,
O kodukas viskam galioja, noreciau triratuka nusipirkti, galeciau ir parinkti, is vln esu.
QUOTE(Snoop @ 2016 01 28, 23:14)
Ar jūs iš Vilniaus? Perleisčiau 30 proc kodą, jei kas Vilniuje parinktų.

Atsakyti
QUOTE(Tekstile @ 2016 01 29, 01:40)
Sveiki,
O kodukas viskam galioja, noreciau triratuka nusipirkti, galeciau ir parinkti, is vln esu.

rubam, batam galioja
Atsakyti
Gal kas koduka turi perleisti? Vilnius. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 29, 00:39)
Ar butu norinciu dar Vertbaudet - apziurejau prisijungusiu merginu paltukus - nerealus, uzpavydejau iki negaliu... Dabar man reik kaip s...kt jo doh.gif Panevezys - jei labai reikia, persiusciau...

Prisijungciau
Atsakyti
Merginos,
o Vertbaudet kada atsiuncia laiska kad perduota UPS... uzsakia utreciadieni, bet kazkokio kito laisko apart kad uzsakyta negavau sad.gif
panikuoju, nes nurodziau darbo adresa, o savaitgali jei ves, cia manes nebus sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas is VLN cocoon'a renka?

madam_pipi82 - tai kad savaitgaliais kurjeriai nepristatineja mirksiukas.gif
Atsakyti