Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Extraordinary @ 2016 01 28, 21:58)
Sakykit, ar standartinei 5 metu mergytei GAP palaidines geriau XS (4-5) ar S (6-7)? Kai kurie buve tokie mazinti, kad nezinau ka imti  doh.gif

Sakyciau, kad XS, bent as savo 5 metu standartiniam smile.gif taip perku. Tik vienam bliuzonui kaklas siaurokas, o kiti puikiai tinka, dar ir paaugimui.
Atsakyti
Gal kas planuojate pirkti is vokisko Amazon ,prisijungciau siuntimui I LT pasidalinti ax.gif Idealu butu pajuris ar Siauliai ax.gif
Atsakyti
Gal kas priimtų su Mytoys nedideliu unsure.gif
Jeigu kas kodą turi ir perleistų, galėčiau ir parinkti
Atsakyti
ar imanoma su lietuvisku adresu prisiregistruoti prie laredoute.fr? Bandau bala zino kiek laiko, niekaip nepavyksta g.gif
Atsakyti
Ar butu norinciu dar Vertbaudet - apziurejau prisijungusiu merginu paltukus - nerealus, uzpavydejau iki negaliu... Dabar man reik kaip s...kt jo doh.gif Panevezys - jei labai reikia, persiusciau...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 28, 22:39)
Ar butu norinciu dar Vertbaudet - apziurejau prisijungusiu merginu paltukus - nerealus, uzpavydejau iki negaliu... Dabar man reik kaip s...kt jo doh.gif Panevezys - jei labai reikia, persiusciau...

Rodykit ko uzpavydejot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 28, 23:39)

Kurie kurie cia patys fainiausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 28, 21:29)
Amazon.co.uk Free delivery Uk from 20
Amazon.de free delivery Germany from 29eur

Amazon.fr matyt panasiai smile.gif
Amazon toj saly siuncia Free nemokamai
. I kita sali su mokesciu

Aciu,kad paaiskinot ;-)
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 01 28, 22:41)
Rodykit ko uzpavydejot  bigsmile.gif

QUOTE(krystiana @ 2016 01 28, 22:42)
Kurie kurie cia patys fainiausi bigsmile.gif

sunku pasakyt kurie fainiausi - vienas labai patiko nesiojamas is dvieju pusiu - ten jau tokiai tikrai damutei, bet man labiau tas su issegama liemene - vien del liemenes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 28, 23:39)

o tai jau gavot? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 28, 22:51)
o tai jau gavot? blink.gif

taigi nu... blink.gif pati apakus buvau...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 01 28, 23:52)
taigi nu... blink.gif pati apakus buvau...

As tik siandien gavau, kad perduota upsui.
O pirkau tuo paciu metu.. neteisybe tongue.gif

___

Gal kas turit sitokia GAP? Idomu, kaip dydziai rolleyes.gif http://www.gap.eu/br...amp;cid=1024621
Atsakyti