Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(amusante20 @ 2016 01 27, 16:57)
sveikos, gal kas iš mytoys perkate su -30 proc. nuolaida, idealiausia būtų Kaunas, bet nebūtinai.

o dar taiko sale prekems ta nuolaida ? gal jus zinote ?
Atsakyti
Nu nemyli Mytoys.de manes verysad.gif doh.gif nesu gavus niekada nuolaidu kodo g.gif o perku daznokai doh.gif gal kas zino kodel ?

Mielai priglausciau mytoys.de koduka , kas nenaudosit blush2.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 01 27, 18:00)
o dar taiko sale prekems ta nuolaida ? gal jus zinote ?

visada taikydavo, tad nemanau, kad šįkart turėtų būti kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien darau užsakymą iš george (http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html). Rašykit tiesiai į gintare.viliosiene@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2016 01 27, 17:08)
visada taikydavo, tad nemanau, kad šįkart turėtų būti kitaip mirksiukas.gif

ir as tada priglausciau viena smile.gif))) labia man reikia , ziuriai ziauriai wink.gif)))) jei kam negaila numeskite man I AZ smile.gif as jau ir acconta padariau . Zodziu jei kam nereikalingas, labia tada laukuu , net turiu daug ka pirkti , sutaupyiau kruva pinigu smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal žinote, kodėl Windeln neleidžia mokėti Visa arba Paypal blush2.gif blush2.gif Gal kažką ne taip renkuosi ten g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.S. @ 2016 01 27, 19:22)
Laba diena,

Gal žinote, kodėl Windeln neleidžia mokėti Visa arba Paypal  blush2.gif  blush2.gif Gal kažką ne taip renkuosi ten g.gif  g.gif  g.gif

As pirkau karta ir mokejau Paypal'u g.gif
Atsakyti
Gal kas norite prisijungti prie amazon.de tiesiai i LT? Pirksiu siandien vakare. Norisi kelis eurus ant siuntimo sutaupyti biggrin.gif 4u.gif
el. p. mano nikas gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 01 27, 18:08)
Nu nemyli Mytoys.de manes  verysad.gif  doh.gif  nesu gavus niekada nuolaidu kodo  g.gif  o perku daznokai  doh.gif gal kas zino kodel ?
Mielai priglausciau mytoys.de koduka , kas nenaudosit  blush2.gif  buciau labai dekinga  4u.gif

Pildant anketą sudėjote visur paukštelius kad siųstų naujienlaiškius?
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 01 27, 17:39)
galiu tik iš Iherb rekomenduot  Hyaluronic-Acid-Double-Strength

O aš šitas rekomenduoju. Poveikis liuksinis.

http://eu.m.iherb.co...d-60-Vcaps/3317
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2016 01 27, 17:54)
O odai koki poveiki jutote?

Po 2 savaičių nebetratėjo sąnariai ir nebereikėjo net rankų kremo.
Atsakyti
sakykit mergaitės o du nuolaidų kodai galioja , pvz pirmo apsipirkimo ir tas 30 pr. ax.gif
Atsakyti
Turiu koda mytoys -30 smile.gif Atiduociau mamytei Kaune ar Vilniuje, kuri darytu kooperacija ir mane prigaustu su viena striukyte.

Kodas galioja iki 2016-01-30 perkant iki 500 eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 27 sausio 2016 - 18:27
QUOTE(deita @ 2016 01 27, 19:22)
sakykit mergaitės o du nuolaidų kodai galioja , pvz pirmo apsipirkimo ir tas 30 pr.  ax.gif

Ne wink.gif pritaikys tik viena.
Atsakyti