Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kriiisteee @ 2016 01 28, 20:05)
Pirkau rankinę ( ir ne tik) ir iš aliexpres, tai ten nuotraukos turbinės, kainos išvis mažos, susigundžiau, bet kai gavau net juokas paėmė, visai nepanaši į nuotrauką, pasiuvimas tragiškas, ir tikrai ne oda. Nemažai ir grąžinau

Ar i aliexpres grazinot g.gif ?
Atsakyti
Gal kam reikia? Priemonė ką tik pasidariusiom tatuiruotes, tepti nuo pat pirmos dienos. Padeda odai gyti. Gavau ne į temą
https://www.tattoome...er-tattoo-100ml
Atsakyti
Gal kam truksta gap.eu iki nemokamo siuntimo? smile.gif
Atsakyti
Priimčiau vieną merginą iš Kauno su nedideliu krepšeliu, pirkimui iš mytoys de, pirkti planuoju ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIKA @ 2016 01 28, 18:17)
atsisiuskit programele ADBLOCK PLUS smile.gif

Aciu. Pagelbejot 4u.gif
Atsakyti
gal kas norėtų prie Sport direct prisijungti? (Palanga-persiunčiu kitur)
Atsakyti
labai aktyvi as sendiena cia :lotuliukas:Vilnietem Tukis siuncia i namus ar einat atsiimti pacios kazkur ? Ar gali kitas zmogus atsiimti? Esu is Ukmerges tad is vilniau i Ukmerge tukis man 12,95 nugreze smile.gif noriu kazkip pigiau kazka israst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2016 01 28, 22:26)
labai aktyvi as sendiena cia  :lotuliukas:Vilnietem Tukis siuncia i namus ar einat atsiimti pacios kazkur ? Ar gali kitas zmogus atsiimti? Esu is Ukmerges tad is vilniau i Ukmerge tukis man 12,95 nugreze smile.gif noriu kazkip pigiau kazka israst biggrin.gif

Jei priimi kooperaciją, tada gauni į namus. Taip pat, į namus automatiškai siunčia, jei pirkiniai virš 7 kg. Kitais atvejais tenka važiuot pas kažką atsiimt. Tai jūsų atveju gal apsimokėtų prisikooperuot prie ko nors (tik prieš tai asmeniškai susitart dėl persiuntimo ar kitokio siuntinuko perdavimo) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2016 01 27, 21:55)
Savaitgalį užsakinėsiu kontaktinius lęšius iš www.szkla.com su 10 proc nuolaida. Kas norit junkitės, galiu persiųst smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 01 28, 22:37)
Jei priimi kooperaciją, tada gauni į namus. Taip pat, į namus automatiškai siunčia, jei pirkiniai virš 7 kg. Kitais atvejais tenka važiuot pas kažką atsiimt. Tai jūsų atveju gal apsimokėtų prisikooperuot prie ko nors (tik prieš tai asmeniškai susitart dėl persiuntimo ar kitokio siuntinuko perdavimo) g.gif

O tai nera tukio tasku vilniuje?Kur galima atsiimti?
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2016 01 28, 19:51)
Aciu aciu spejau atsaukt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif darysiu isnaujo

amazonas leidzia pakeisti jau prie padaryto uzsakymo pristatyma.
Papildyta:
QUOTE(ellinga @ 2016 01 28, 20:13)
O kvita is jos gavot?

deda spauda ant tos sakneles, kur paduoda jai kaip padaryti grazinima. ten ir prasyta: spaudas ir parasas ir grazinama siuntejui (ar kazkaip panasiai)
Atsakyti
Sakykit, ar standartinei 5 metu mergytei GAP palaidines geriau XS (4-5) ar S (6-7)? Kai kurie buve tokie mazinti, kad nezinau ka imti doh.gif
Atsakyti