Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2016 01 28, 20:25)
Visada amazon yra Free shiping. Jei virs 20 svaru ir pardavejas amazon

Jei tik ka padaret-atsaukit ir is naujo bandykit

Aciu aciu spejau atsaukt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif darysiu isnaujo
Atsakyti
Merginos del Sorel batu suaugusiems - reikia patarimo 4u.gif ar atitinka dydi? Kaip su siltumu?
Atsakyti
QUOTE(botinak @ 2016 01 28, 17:32)
man kelia abejones dėl šios įmonės pvz šios rankinės kaina https://www.newstory...ti-handbag.html ir šiam oficialiam psl http://giuliamonti.c...fall/cedarberg/  Ar taip gali būti, tokia didelė nuolaida??? g.gif

Pirkau iš to puslapio rankinę (newstorylook) tikrai priekaištų neturiu, labai kokybiška. Pasiūta puikiai (kadangi pati siūnu, tai į tokius dalykus atkreipiu dėmesį), tikra oda. Manau kad ir dar pirksiu. Dėl grąžinimo bent jau sakė kad jokių problemų nebus, bet neprireikė. O kelaivo apie pora savaičių, man rodos čia nedaug nes iš aliexpres laukiu ir po pora mėn. Pirkau rankinę ( ir ne tik) ir iš aliexpres, tai ten nuotraukos turbinės, kainos išvis mažos, susigundžiau, bet kai gavau net juokas paėmė, visai nepanaši į nuotrauką, pasiuvimas tragiškas, ir tikrai ne oda. Nemažai ir grąžinau
beje dėl to skirtumo kainų, tikrai taip gali būti, žiūrint kokius antkainius užsideda ir kam prekė skirta, amerikietis ir lietuvis tikrai nemokės tos pačios sumos. O ir tie patys dizaineriai, ar juos atstovaujančios įmonės yra labai suinteresuotos pkėstis ir į mažas šalis. Bent jau kai dirbau su indais, tai tokių dalykų prisižiūrėjau, sakykim anglams daug brangiau jie parduodami nei lietuviams latviams.
Atsakyti
gal kam nereikalingas 30% mytoys kodas?
man labai reiketu smile.gif
Atsakyti
padaviau paštininkėi gap grąžinimą, dabar įdomu kada maždaug tiketis pinigų grąžinimo? Kaip tai vyksta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 01 28, 21:09)
padaviau paštininkėi gap grąžinimą, dabar įdomu  kada maždaug tiketis pinigų grąžinimo? Kaip tai vyksta?  blush2.gif

Gausit emaila kad gap gavo jusu prekes. Gali apie kelias sav uztrukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 01 28, 21:09)
gal kam nereikalingas 30% mytoys kodas?
man labai reiketu smile.gif

Labas, kaip tik galvoju kam atiduot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 01 28, 20:09)
padaviau paštininkėi gap grąžinimą, dabar įdomu  kada maždaug tiketis pinigų grąžinimo? Kaip tai vyksta?  blush2.gif

O kvita is jos gavot?
Atsakyti
QUOTE(Anette @ 2016 01 28, 20:12)
Labas, kaip tik galvoju kam atiduot 4u.gif

man man smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 01 28, 20:25)
Visada amazon yra Free shiping. Jei virs 20 svaru ir pardavejas amazon

Jei tik ka padaret-atsaukit ir is naujo bandykit

sveiki. o cia kalba eina tik apie amazon.co.uk ar apie visus? Pirkau is anglisko su free shipu,viskas buvo ok, o dabar noriu pirkti aulinukus is amazon.fr ir man priskaiciuoja uz siuntima.
Atsakyti
QUOTE(elituke @ 2016 01 28, 21:20)
sveiki. o cia kalba eina tik apie amazon.co.uk ar apie visus? Pirkau is anglisko su free shipu,viskas buvo ok, o dabar noriu pirkti aulinukus is amazon.fr ir man priskaiciuoja uz siuntima.

Amazon.co.uk Free delivery Uk from 20

Amazon.de free delivery Germany from 29eur

Amazon.fr matyt panasiai smile.gif

Amazon toj saly siuncia Free nemokamai
. I kita sali su mokesciu
Atsakyti
QUOTE(elituke @ 2016 01 28, 21:20)

na, is amazon.fr bus free ship, jei pardavejas amazon ir siuntinukas keliauja i Prancuzija, tik sumos nemokamam siuntimui nepamenu, bet buna parasyta 4u.gif
Atsakyti