QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 28, 15:46)
Aš su trimečiu vaiku važiuoju į http://grandspa.lt/. Aqua parkas didesnis, bet vanduo ten šaltesnis ir parkas pats didesnis, todėl mažesniam vaikui labiau patikti turėtų Grandspa. Tokiu pat principu vadovaujasi ir nemažai mano pažįstamų.
Didesniam vaikui dėl pramogų kiekio Aqua gal ir labiau turėtų patikti.
Grandspa sujungtas su 2 viešbučiais, kurie tvarkingesni nei Aqua viešbutis, apie Flores negaliu nieko pasakyt, nebuvau.
Jei neaktualu, kad vandens parkas būtų sujungtas su viešbučiu, kuriame gyvensite, tada pasirinkimas be galo platus nuo butų iki viešbučių.
Jums spręsti
Didesniam vaikui dėl pramogų kiekio Aqua gal ir labiau turėtų patikti.
Grandspa sujungtas su 2 viešbučiais, kurie tvarkingesni nei Aqua viešbutis, apie Flores negaliu nieko pasakyt, nebuvau.
Jei neaktualu, kad vandens parkas būtų sujungtas su viešbučiu, kuriame gyvensite, tada pasirinkimas be galo platus nuo butų iki viešbučių.
Jums spręsti
Vienas vaikutis, matau, 8 metų, gali būti per mažai veiklos tame parke. Ten tik du kalniukai ir vienas ne visada paleistas. Jūra gili. Gerai tai, kad su vaikais į pirčių zoną galima eiti. Jei lygint viešbučius, tai Akva man tvarkingesnis nei Grandsa Lietuva pasirodė ir maistas Akva skanesnis. O ir iki vandens parko eiti toliau per koridorius iš Lietuvos . Grandspa Dzūkijoj ar Druskininkuose nebuvom, ten , manau, geriau nei Lietuvoj. Bet ir kaina skyriasi
Aš pasilieku prie Akva, daugiau nebebandom. Mums ten rojus . Nesam labai išrankūs kambariui, svarbu pramogos, bet ir kambary mums nieko netrūksta, nebent balkono.