Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(ivetacom @ 2016 01 31, 13:05)
Turint temperatura gerai isgerti vitamino E ir acetilcisteino, tai tirpus vandeny ir riebaluose stiprus antioksidantai. Acetylcisteinas, tai musu ACC, jis nera tik mukolitikas,bet  padeda pasalinti gleives, apsaugo kepenis. steine&kw=acetylcist&rank=1#p=

ACC man labai patinka,duodu net vaimams, kai kosi..teko skaityti, jis ir priešuźdegiminis.
Finale, kai prasitariau pediatrei, akis pastatė: jokiu būdu neduot, neįrodyta jo veiksmingumo ir pan. (pati galvoju, mažai kompanija matyt papirko ir še tau-neveiksmingas). Kažkodėl labiausiai padeda tie, kurių reklaminiai lapeliai pas jas ant stalo...
Čia ne prie ko, bet negaliu nepapasakoti.. biggrin.gif
Sirgo pirmas vaikas, gal 1.8m, aš darbe, vyras nuvedė pas daktarę.
Liga standartinė, sloga, kosulys.
Tai vakare grįžus (tik nesudalyvauk pačiai)- krūvos margaspalvių rekl.lapelių: Hedelix, Prospan, Bronho..., Quit ar koks ten nosei (jūros vand), Humer jau didesnis, Sinupret, dar žalias toks iš populiarių, nebepamenu, senai buvo, žodžiu krūva vaistų supirkta pagal reklamkes (tada dar litais, čekis iš vaist.~200litų), vyras patenkintas, gerą darbą padarė, bet tai daktarė? pamatė, kad atšokęs nuo tų problemų, tai ir pasinaudojo situacija...tai kaip jas gerbt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pal_mė: 31 sausio 2016 - 14:13
QUOTE(Fitzy @ 2016 01 31, 13:39)
paštui teikiau dokumentus. sąskaitoje apibraukiau minėtas sumas. ir išraše juk realiai mokėta suma mažesnė.

Nu tai sveikinu, nes iki šiol toks dalykas nepraeidavo, nes rewards muitinė traktuoja, kaip realius pinigus, ne nuolaida.
Atsakyti
aš penktadienį pagaliau gavau gruodžio 6 dienos, tai juda jie po truputuką
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 01 31, 14:08)
ACC man labai patinka,duodu net vaimams, kai kosi..teko skaityti, jis ir priešuźdegiminis.
Finale, kai prasitariau pediatrei, akis pastatė: jokiu būdu neduot, neįrodyta jo veiksmingumo ir pan. (pati galvoju, mažai kompanija matyt papirko  ir še tau-neveiksmingas). Kažkodėl labiausiai padeda tie, kurių reklaminiai lapeliai pas jas ant stalo...
Čia ne prie ko, bet negaliu nepapasakoti.. biggrin.gif
Sirgo pirmas vaikas, gal 1.8m, aš darbe, vyras nuvedė pas daktarę.
Liga standartinė, sloga, kosulys.
Tai vakare grįžus (tik nesudalyvauk pačiai)- krūvos margaspalvių rekl.lapelių: Hedelix, Prospan, Bronho..., Quit ar koks ten nosei (jūros vand), Humer jau didesnis, Sinupret, dar žalias toks iš populiarių, nebepamenu, senai buvo, žodžiu krūva vaistų supirkta pagal reklamkes (tada dar litais, čekis iš vaist.~200litų), vyras patenkintas, gerą darbą padarė, bet tai daktarė? pamatė, kad atšokęs nuo tų problemų, tai ir pasinaudojo situacija...tai kaip jas gerbt?

Tai kam pas tokią būt prisirašius? Šiais laikais juk galima rinktis.
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2016 01 31, 13:54)
Ar yra kas dar negave gruodzio 8d. siuntimo dezes??
As vis negaunu, paste sako kad nera.

Aš tik vakar gavau gruodžio 14d. paskutinius siuntinius. Tai dar laukit 4u.gif
Atsakyti
Kaip stiprinat maziuku imuniteta? Atsitikus nenumatytoms aplinkybes teks anksciau vaika leist i lopseli, galvoju, kad tik nepradetu sirgt g.gif Siaip geria zuvu taukus, vaikui 1 m. 6 men.
Atsakyti
Sveikos,
Gal koki gera blakstienu tusa is iherb perkat?
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2016 01 31, 21:09)
Sveikos,
Gal koki gera blakstienu tusa is iherb perkat?

si merginos giria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 01 31, 22:12)
si merginos giria 4u.gif

Dekui, pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 01 31, 11:32)
Sergant reikia nutraukti visu papildu vartojima, isskyrus nebent koki vitamina C, pasitarus su gydytoju.

Nuo kada čia taip? Kaip tik reikia naudoti, tik atitinkamus
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2016 01 31, 16:00)
Tai kam pas tokią būt prisirašius? Šiais laikais juk galima rinktis.

O kaip žinoti pas ką rašytis, ypač didmiestyje? Aš buvau prisiraštius pas vieną pagal daug gerų atsiliepimų, tipo negaili tyrimų, nereikia kaulyti, pats siūlo, visada linksmas, su bajeriais ir t.t. Vieną kartą nuėjau dėl vieno reikalo, galvoju susipažinsiu kaip tik, tai žiūriu, kad jis neraukia visai to reikalo, nežino net kur siųsti, nors nieko ten sudėtingo doh.gif Dar darbo laikas, o jau stojasi ir rengiasi, bėga namo, seselę tik palikęs cool.gif
Kaip galima tikėti tais atsieliepimais? Niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 31, 23:14)
O kaip žinoti pas ką rašytis, ypač didmiestyje? Aš buvau prisiraštius pas vieną pagal daug gerų atsiliepimų, tipo negaili tyrimų, nereikia kaulyti, pats siūlo, visada linksmas, su bajeriais ir t.t. Vieną kartą nuėjau dėl vieno reikalo, galvoju susipažinsiu kaip tik, tai žiūriu, kad jis neraukia visai to reikalo, nežino net kur siųsti, nors nieko ten sudėtingo doh.gif  Dar darbo laikas, o jau stojasi ir rengiasi, bėga namo, seselę tik palikęs cool.gif
Kaip galima tikėti tais atsieliepimais? Niekaip schmoll.gif

Su atsiliepimais esu ir aš nudegusi smile.gif Ir su gydytojais ir su "grožio" paslaugų teikėjom. Atsirinkti praktikos būdu - antrą kartą neini. Per savo gyvenimą esu sutikusi nuostabių gydytojų. Tokių verta ieškoti wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 02 01, 01:11)
Su atsiliepimais esu ir aš nudegusi smile.gif  Ir su gydytojais ir su "grožio" paslaugų teikėjom. Atsirinkti praktikos būdu - antrą kartą neini. Per savo gyvenimą esu sutikusi nuostabių gydytojų. Tokių verta ieškoti wub.gif

kaip sakoma: kunigai, daktarai ir mokytojai - šventieji. Bet kaip ir visur, matyt visokių žmonių yra.
(mūsų vaikų pediatrė yra vyresnio amžiaus, galbūt ji šventai tiki ta farmacininkų reklama, kaip jie moka pateikti, vaistas nuo to ar ano pats geriausias būtent šis).
Na, bet nukrypom nuo temos 4u.gif

Laukiu 2015m gruodžio 22d. - nėra jokių žinių.
Atsakyti