Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(Apvalute @ 2016 01 31, 01:08)
As pirkau 22 eur + rewards ir jau atejo laiskai is muitines..

Normalu, nes viršijate sumą , tiesa, kažkuri mergina yra laimėjusi rewards "bylą"
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 01 30, 23:23)
Pradejau gerti Maxi hair, kokiu pora savaiciu jau. Ir susirgau smarkiai gripu, beveik savaite su auksta tempa, pradejau antibiotikus. Paziuriu i veidrodi - antakiai baisiai isslinko blink.gif Galvojau, gal tik atrodo taip serganciai galvai, grizta vyras klausia kam antakius ispesiojau tiek.. Nu taip sustresavau, cia tikiuosi nuo ligos, ne nuo Maxi hair??

Tikrai vitaminai cia niekuo deti.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 01 31, 09:43)
Tikrai vitaminai cia niekuo deti.

drinks_cheers.gif Greičiausiai antibiotikai taip suveikė. Aš pernai kai sirgau ir suvartojau kelis kursus antibų, irgi visokios velniavos išlindo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 01 31, 01:23)
Pradejau gerti Maxi hair, kokiu pora savaiciu jau. Ir susirgau smarkiai gripu, beveik savaite su auksta tempa, pradejau antibiotikus. Paziuriu i veidrodi - antakiai baisiai isslinko blink.gif Galvojau, gal tik atrodo taip serganciai galvai, grizta vyras klausia kam antakius ispesiojau tiek.. Nu taip sustresavau, cia tikiuosi nuo ligos, ne nuo Maxi hair??

Vitaminu kaip sergate negerkite!
Atsakyti
Merginos, ar gerai suprantu kaip pirkt:
Perku uz 22 eur (čia su ship, taip?)
Kainas renkuosi eurais, ir siunčiuos į Lt savo adresu.

Eina ilgai? O gal raso kada estimated delivery?

Ačiū ir sorry jei kur ko nedaskaiciau.

O apie kodus besupratau nieko. Kokua tai nauda buna pirma karta? Man būtų pirmas kartas. smile.gif

Beje,
Papildyta:
Del kodų:
Tai reiskia pasiimu kuri viena is purmo temos psl ir paskui, kai gausiu savaji, pasidalinu cia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 31, 12:05)
Merginos, ar gerai suprantu kaip pirkt:
Perku uz 22 eur (čia su ship, taip?)
Kainas renkuosi eurais, ir siunčiuos į Lt savo adresu.
Eina ilgai? O gal raso kada estimated delivery?

Ačiū ir sorry jei kur ko nedaskaiciau.

O apie kodus besupratau nieko. Kokua tai nauda buna pirma karta? Man būtų pirmas kartas.  smile.gif

Beje,

Ne, 22 eurai BE siuntimo. Jei jau 22,01 subtotal bus - tada muitine skaiciuos PVM su siuntimu, todel nevirsykit. Butinai padeliokit prekiu is Trials http://eu.iherb.com/Trial-Pricing, Specials skyreliu http://eu.iherb.com/specials, http://eu.iherb.com/...rance-items#p=1 - buna prekyciu visai popigiai del trumpesnio galiojimo laiko. Dar pasinaudokit dienos / savaites akcijomis.

Siunciat tiesiai sau i namus, dazniausiai - jei ne siuntu/svenciu pikas ar "darbadieniai" muitinej, eina apie 2 savaites.

Koda galite rinktis bet kuri is pirmosios zinutes. Jo nauda TIK PIRMOJO PIRKIMO METU. Nepanaudoti jo butu kvaila biggrin.gif Imeskit koki ir paziurekit kokia nauda - stebekit kaip keiciasi Subtotal suma (pirmoji eilute stulpelyje po krepseliu) thumbup.gif

Kai tema eis pabaigon, apie koki 48 psl, imesit savo koduka kuri gausit, ir kuriant nauja tema, jis bus itrauktas i bendra sarasiuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 31 sausio 2016 - 11:15
QUOTE(aksome @ 2016 01 31, 10:49)
Vitaminu kaip sergate negerkite!
Tik siu, ar visu ? g.gif smile.gif
Papildyta:
Ačiū, gretusiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 31 sausio 2016 - 11:30
Sergant reikia nutraukti visu papildu vartojima, isskyrus nebent koki vitamina C, pasitarus su gydytoju.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 01 31, 11:32)
Sergant reikia nutraukti visu papildu vartojima, isskyrus nebent koki vitamina C, pasitarus su gydytoju.

Geras. Pirmą kart išgirdau doh.gif Žinosiu dabar.
Papildyta:
Merginos,

Tai tikrai jei yra taip
"Už kokią sumą galiu pirkti?
- jei perkate eurais - "subtotal" suma neturi viršyti 22 eurų (ant dėžės bus vis vien užrašyta doleriais!)"

Ir mano subtotalas 8,20 eur:
user posted image
Tai ir nesvarbu, kad order total yra virš 22? Man dar kraut ir kraut? smile.gif]

Matyt taip ir bus, bet pasititklinu, nu vis bus ramiau biggrin.gif
Papildyta:
Chm, ir tuo pačiu pagalvojau, kad su tokiu svoriu, tad ir shipu, - mano norima prekė LT tiek pat beveik gaunasi, centų lygyje susitaupo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 31 sausio 2016 - 11:51
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 31, 11:55)
Papildyta:
Chm, ir tuo pačiu pagalvojau, kad su tokiu svoriu, tad ir shipu, - mano norima prekė LT tiek pat beveik gaunasi, centų lygyje susitaupo.  doh.gif

Kam toki brangu siuntima imat? g.gif rinkites paprasta siuntima uz 5 eur. Merginos raso, kad tvarkingai gauna siuntinius. As savojo dar laukiu pirmo, bet net galvoj nebuvo minciu moketi uz siuntima 13eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 31 sausio 2016 - 12:03
QUOTE(Irreelle @ 2016 01 31, 12:00)
Kam toki brangu siuntima imat?  g.gif

Geras, gerai kad parašėt. Čia automatiškai išmetė tai ir neisgilinau. Einu pažiūrėti 4u.gif

Ojej pamačiau doh.gif doh.gif doh.gif Žemnyn lapo nepavažiavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 31 sausio 2016 - 12:03
Turint temperatura gerai isgerti vitamino E ir acetilcisteino, tai tirpus vandeny ir riebaluose stiprus antioksidantai. Acetylcisteinas, tai musu ACC, jis nera tik mukolitikas,bet padeda pasalinti gleives, apsaugo kepenis. steine&kw=acetylcist&rank=1#p=
Atsakyti