Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(jurguze @ 2016 02 19, 07:30)
Kokius probiotikus perkate LT? Nes kainos kosminės pas mus jau daros doh.gif Pvz, Lactobex strong virš 9 eur už 6 tabletes doh.gif

stengiuosi lt nepirkti, nes atsisiųsti išeina pigiau, bet jeigu staigiai prireikia, renkuosi šiuos

o druską renkuosi jūros.
Atsakyti
Kam skirti sie papildai ?
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2016 02 19, 08:52)
Kam skirti sie papildai ?

imunitetui gerinti, pajutus pirmuosius negerumų simptomus
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 18, 14:48)
merginos, gal turit atsiliepimu apie si blizgi http://eu.iherb.com/...5-oz-14-g/61080

Šito konkrečiai nebandžiau, bet man labai patiko http://eu.iherb.com/...2-oz-12-g/14207 man svarbiausiai, kad nesulipina lupų biggrin.gif blizga natūraliai, ne kažkokiais blizgučiais. jei spalvos norisi tai pirma pieštuku pasitepu (kažkokį nesusipratimą ELF atsisiunčiau , tai radau panaudojimą smile.gif ) , paskui blizgį.

QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 18, 23:30)
O aš 65 % tą ne iš maisto skyriaus, Kamenaja sol.  biggrin.gif  Nemėgstu tik tos super smulkios, kur kaip miltukai (baltos).

Aš irgi drinks_cheers.gif o labiausiai nepasitikiu tai iš jūros išgauta, dėl visokių teršalų.

QUOTE(jurguze @ 2016 02 19, 07:30)
Kokius probiotikus perkate LT? Nes kainos kosminės pas mus jau daros doh.gif Pvz, Lactobex strong virš 9 eur už 6 tabletes doh.gif

Jei greitai reikia, tai geriau rūgštų pieną gerkit, arba savo jogurto pasidarykit, gal daugiau gyvų bakterijų bus rolleyes.gif
[quote=zibba,2016 02 19, 08:52]
Atsakyti
Kodukas pirmam apsipirkimui HMB059 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas kodukas pirmam apsipirkimui PBT730 4u.gif
Atsakyti
Gavau savo 10 dienos užsakymą. Jėga tas Airmail premium smile.gif Ėmiau eilinį kartą karnitino, hialurono serumą ir šokoladą dovanų. Kai su 5 dol nuolaida visai gerai gavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2016 02 19, 09:44)
Gavau savo 10 dienos užsakymą. Jėga tas Airmail premium smile.gif Ėmiau eilinį  kartą karnitino, )

o Jus ji sportuodama geriat?koki kieki?jauciat poveiki?as kaskada sporto klube buvau nusipirkus bet jokio poveikio nejauciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 19, 10:57)
o Jus ji sportuodama geriat?koki kieki?jauciat poveiki?as kaskada sporto klube buvau nusipirkus bet jokio poveikio nejauciau g.gif

nea, nesportuoju... nebent 4 km per dien pirmyn ir atgal į darbą pėsčiomis skaitosi smile.gif Aš jį geriu dėl energijos, pradėjau kažkada kai jau visiškai kanopėlių nebepavilkau, nes paskaičiau, kad jis labai tinkamas chroniškam nuovargiui gydyti, dar vėliau radau, kad padeda nuo nerimo ir pan psichavimų smile.gif, o dabar po ilgalaikio vartojimo žiūriu, kad pašalinis poveikis puikus - svoris nebeauga smile.gif)) Perskaičiau turbūt viską ką radau apie šitą preparatą, neradau blogųjų pašalinių poveikių, nebent jie dar neatrasti... net nėščiosioms siūlo, o kadaise jį laikė kažkelintuoju Vit. B smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JN @ 2016 02 19, 11:09)
nea, nesportuoju... nebent 4 km per dien pirmyn ir atgal į darbą pėsčiomis skaitosi smile.gif Aš jį geriu dėl energijos, pradėjau kažkada kai jau visiškai kanopėlių nebepavilkau, nes paskaičiau, kad jis labai tinkamas chroniškam nuovargiui gydyti, dar vėliau radau, kad  padeda nuo  nerimo ir pan  psichavimų smile.gif, o dabar po ilgalaikio vartojimo žiūriu, kad pašalinis poveikis puikus - svoris nebeauga smile.gif)) Perskaičiau turbūt viską ką radau apie šitą preparatą, neradau blogųjų pašalinių poveikių, nebent jie dar neatrasti... net nėščiosioms siūlo, o kadaise jį laikė kažkelintuoju Vit. B smile.gif

Beje, gal kuri vartojat Inositolį? Kadangi man su nervais negerai ir dideliais kiekiais biggrin.gif, tai pamėginau nusipirkti šito daikto... Tik, deja, negaliu aš jo gert, savaitę gėriau, savaitę galvą maudė. tai tiek to.. Jeigu kam tinka, padovanosiu beveik pilną Swansons buteliuką.
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2016 02 19, 10:11)
nea, nesportuoju... nebent 4 km per dien pirmyn ir atgal į darbą pėsčiomis skaitosi smile.gif Aš jį geriu dėl energijos, pradėjau kažkada kai jau visiškai kanopėlių nebepavilkau, nes paskaičiau, kad jis labai tinkamas chroniškam nuovargiui gydyti, dar vėliau radau, kad  padeda nuo  nerimo ir pan  psichavimų smile.gif, o dabar po ilgalaikio vartojimo žiūriu, kad pašalinis poveikis puikus - svoris nebeauga smile.gif)) Perskaičiau turbūt viską ką radau apie šitą preparatą, neradau blogųjų pašalinių poveikių, nebent jie dar neatrasti... net nėščiosioms siūlo, o kadaise jį laikė kažkelintuoju Vit. B smile.gif
Papildyta:

geras, parodykit kuri perkat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 19, 11:21)
geras, parodykit kuri perkat 4u.gif

Pigiausiai iš iherbo man gaunasi šitas

http://eu.iherb.com/...ggie-Caps/41351

bet šiaip tai dažniausiai imu Swansono iš citrina.eu Lietuvoje smile.gif, nes kainos su visais siuntimais susivienodina.
Atsakyti
Dar kodukas pirmam apsipirkimui thumbup.gif

CHW953
Atsakyti