Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(raar @ 2016 02 17, 18:15)
Kas norėjot pigiau ecotools šepetėlių? Kaip tik dienos akcija!
Dabra rodo neteisingą - vitaminas D 10 ct, bet iš tikro jis 2,66, čia sena akciaj, šiandien Ecotools 3 mini set'as, tik nerodo jo prie akcijų (susirašiau su iherbu, paaiškino, akd bugas).

http://eu.iherb.com/p/65304?at=0
Žalio - nebandžiau, noriu išmėginti.
Mėlyną bandžiau, labai patinka. Labiau nei pastoviai naudotas http://eu.iherb.com/...-oz-325-ml/7548

As melyno nesu bandziusi. Reiks pabandyti. Sita
http://eu.iherb.com/...709-76-ml/54401
ir kondicionieriu toki pat tai uzsakineju dideliais buteliais, dukrai labai tinka. Tik ji ir naudojam. O man truputi per sunkus, riebina plauką. O tą žalią sunaudojau tik naudodama su oranžiniu kondicionieriumi. Jis turbut labai labai riebiai galvos odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 02 17, 13:19)
Periūrėjau maximos lankstinuką, matau, kad ten yra
Ekologiškas šaltai spaustas kokosų aliejus AMRITA, 2 stikl. × 500 ml
už 10,13 eur

Jis turbūt neblogas wub.gif

jie dažnai akcijas daro ne maistiniam kokosui, o kosmetiniam. žiūrėkit atidžiai ant pakuotės.

QUOTE(slitka @ 2016 02 17, 20:36)
šiandien ir aš gavau sausio 25 d. siuntini, pagaliau dovanu ir as kazka gavau biggrin.gif tai akiniams valyti servetelė smile.gif

sakot akiniams? aš su ja kompo ekraną valau smile.gif

QUOTE(ievakata @ 2016 02 17, 21:03)
ax.gif negavau dar serveteles, bet du droztukus jau gavom biggrin.gif tarp kitko labai gerai smailina piestukus biggrin.gif

sulūžta jie greitai, turėjom aibę, likęs gal vienas tik, prastos kokybės.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 17, 16:08)

Ne del baisumo, tiesiog manau, kad visi organai reikalingi, tik jie turi atlikti savo funkcijas aišku. Todel ir galvoju gal dar pavyktu isgelbeti dar smile.gif

Mano sunui baigesi visos ligos po operacijos, be to nustojo knarkti ir pradejo kiek geriau valgyti, tai as be galo dziaugiuosi, kad ja padariau smile.gif

Sampunu as nebeieskau, man kolkas Renpure patys geriausi, maciau ir Lietuvoj yra pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 02 17, 19:41)
Aš turiu mūsų vaistinėj pirktų probijotikų  4u.gif šiuos:http://eu.iherb.com/California-Gold-Nutrition-LactoBif-Probiotics-5-Billion-CFU-60-Veggie-Caps/64006  pasilaikysiu kai pasveiks. Ir užsisakysiu dar. O  kiek jų gert į dieną vaikui, po 1 kapsulę, kaip ir suaugusiam?  blush2.gif Maniškei 7 metai  wub.gif

Gerųjų bakterijų niekada nebus per daug biggrin.gif

QUOTE(yuki @ 2016 02 18, 09:37)
jie dažnai akcijas daro ne maistiniam kokosui, o kosmetiniam. žiūrėkit atidžiai ant pakuotės.
sakot akiniams? aš su ja kompo ekraną valau smile.gif
sulūžta jie greitai, turėjom aibę, likęs gal vienas tik, prastos kokybės.

O kuo maistinis skiriasi nuo kosmetinio? Žiūrim, sudėtį, jei šalto spaudimo, nerafinuotas nepridėta kažko papildomai reiškia galima valgyti. Kepimui geriau rafinuotas, nes smilimo temperatūra (dūmo taškas) itin tyro (nevalyto) -177 °C, rafinuoto -232 °C .
Žinau, kad daug kad perka ANIRA aliejų maistai, nesvarbu, kad jis prie kosmetikos padėtas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 18 vasario 2016 - 09:52
QUOTE(Shalimar @ 2016 02 18, 10:43)
Mano sunui baigesi visos ligos po operacijos, be to nustojo knarkti ir pradejo kiek geriau valgyti, tai as be galo dziaugiuosi, kad ja padariau smile.gif

Sampunu as nebeieskau, man kolkas Renpure patys geriausi, maciau ir Lietuvoj yra pirkti.

Labai laiminga busiu jei ir mums taip bus, gal ir su astma atsisveikinsime visam laikui, butu liuks.
Uzmeciau aki i tuos sampunus, ne karve kainuoja, reiks gal pabandyti, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 02 17, 18:06)
Labai dėkoju, kad tiek atsakėt dėl skrandžio bėdų  4u.gif

Maistą aš labai žiūriu, jau nusibooodo smile.gif Labai pavydžiu kurie sasyskas gali pavalgyt ir nesirūpint smile.gif

Aišku, iki vegetarų tai man dar toli... Nevalgūs vaikai, kad nežinau ar neišgriūtų valgydami tik daržoves...
O nuo avižinės košės labai rūgštys mergaitei kyla. Maža klykdavo nuo pilvo skausmo net po jos... Ne visiems viskas tas pats tinka.
O probiotikus, kur rekomendavot kaip tik šiandien gavau  smile.gif

Tik, bėda, kad mergaitei ką tik antibiotikus paskyrė...  verysad.gif Nesuprasiu ar jie padės jai. Nes nuo antibijotikų jai pablogėja...
Bet ačiū už info.Labai gera tema  4u.gif  4u.gif

Sveikam turėtų tikti, o kai jau pilnas vaikas problemų, tai taip ir yra... užburtas ratas...
Papildyta:
QUOTE(Naira @ 2016 02 17, 19:41)
Aš turiu mūsų vaistinėj pirktų probijotikų

kartais ne tų visų modifikuotų ir su įvairiais standikliais? mūsuose labai sunku rasti normalius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 18, 12:12)
Sveikam turėtų tikti, o kai jau pilnas vaikas problemų, tai taip ir yra... užburtas ratas...
Papildyta:

kartais ne tų visų modifikuotų ir su įvairiais standikliais? mūsuose labai sunku rasti normalius ax.gif

Perku kokių yra vaistinėj kai reikia... ką pasiūlo. Tai tikriausia su visais standikliais.
Žinau, kad pasaulio nepakeisiu...
Mokykloj jokių dietinių maistų nebūna. Maitina bandelėm, kibinais. Tai aišku, kad nebus sveikas skrandis.
Atsakyti
Papildoma 20 proc nuolaida tam tikriems prekems vyrams ir moterims. Nuolaida atsiras krepšelyje 4u.gif
Vyrams
Odai Mens skin care
Plaukams Mens Hair Care
Dezodorantai Deodorant men

Moterims
Acure organics
Real Techniques by Samantha Chapman

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 02 18, 12:22)
Perku kokių yra vaistinėj kai reikia... ką pasiūlo. Tai tikriausia su visais standikliais.
Žinau, kad pasaulio nepakeisiu...
Mokykloj jokių dietinių maistų nebūna. Maitina bandelėm, kibinais. Tai aišku, kad nebus sveikas skrandis.

Niekas prievarta nemaitina. Mano pirmoke atsisake uzsakomu pietu, nes nepatinka toks maistas, pati dabar perkasi pietus. Aišku ne kažkas toj mokyklos valgykloje - sriuba, varškėčiai, apkepas ir t.t. Norint galima ir iš namų įdėti sveikesnio maisto. Viskas priklauso nuo noro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 02 18, 11:22)

Visose mokyklose turbūt panašiai "maitina", bet skrandžiai ne visų nesveiki.

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 18, 11:58)
Niekas prievarta nemaitina. Mano pirmoke atsisake uzsakomu pietu, nes nepatinka toks maistas, pati dabar perkasi pietus. Aišku ne kažkas toj mokyklos valgykloje - sriuba, varškėčiai, apkepas ir t.t. Norint galima ir iš namų įdėti sveikesnio maisto. Viskas priklauso nuo noro  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 18, 09:50)
O kuo maistinis skiriasi nuo kosmetinio? Žiūrim, sudėtį, jei šalto spaudimo, nerafinuotas nepridėta kažko papildomai reiškia galima valgyti. Kepimui geriau rafinuotas, nes smilimo temperatūra (dūmo taškas) itin tyro (nevalyto) -177 °C, rafinuoto -232 °C .
Žinau, kad daug kad perka ANIRA aliejų maistai, nesvarbu, kad jis prie kosmetikos padėtas smile.gif

jeigu parašyta, kad kosmetinis, vadinasi, jis turi kabliuką, dėl ko jo negalima valgyti.
būtų maistinis, net neabejoju, kad būtų tai nurodyta.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2016 02 18, 12:47)
jeigu parašyta, kad kosmetinis, vadinasi, jis turi kabliuką, dėl ko jo negalima valgyti.
būtų maistinis, net neabejoju, kad būtų tai nurodyta.

Šiaip tai ir druska dabar ne prie maisto produktų padėta ax.gif
Atsakyti