Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(Contessa @ 2016 02 17, 16:02)
Pati turejau rugstiguma, refluksta, TAIP DVOKE is burnos... tuo metu megau ivairius pieno produktus, ypac surius... Makaronai su mesos farsu ar koldunai - tai peilis skrandziui - raugedavau puse dienos.
Po 2 sav. veganines-zaliavlgiskos mitybos - dingo smarve  thumbup.gif , o po visos vasaros , kai turgaus stalai luzta sodo gerybemis, maksimaliai veganiskos/zaliavalgiskos mitybos susitvarke rugstingumas, virskinimas, dingo viduriu kietejimas  thumbup.gif  Dabar kiekviena vasra stengiuosi taip apsivalyti smile.gif ir kiekviena ryta musu seima pradeedam nuo vandens su citrina ir po to ZALIO kokteilio jau kokie 5m., velia avizu kose ant vandens su uogom ar vaisiais.

Šaunuoliai, gera skaityti tokius postus, kai žmonės protingi ir savimi rūpinasi wub.gif Sveikatos dar daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 17, 14:51)
Jau ką pastoviai kartoju, tai muilą

O jis nedažo kriauklės?

Ar galima 4 mėn kūdikiui arbatmedžio EA tepti pėdutes kvėpavimo palengvinimui? Ar kas kitas geriau?
Atsakyti
Labai dėkoju, kad tiek atsakėt dėl skrandžio bėdų 4u.gif

Maistą aš labai žiūriu, jau nusibooodo smile.gif Labai pavydžiu kurie sasyskas gali pavalgyt ir nesirūpint smile.gif

Aišku, iki vegetarų tai man dar toli... Nevalgūs vaikai, kad nežinau ar neišgriūtų valgydami tik daržoves...
O nuo avižinės košės labai rūgštys mergaitei kyla. Maža klykdavo nuo pilvo skausmo net po jos... Ne visiems viskas tas pats tinka.

O probiotikus, kur rekomendavot kaip tik šiandien gavau smile.gif

Tik, bėda, kad mergaitei ką tik antibiotikus paskyrė... verysad.gif Nesuprasiu ar jie padės jai. Nes nuo antibijotikų jai pablogėja...

Bet ačiū už info.Labai gera tema 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 17 vasario 2016 - 18:06
Idomiai siandien gavau vasario 3d uzsakyma Airmail, bet negavau tuo paciu Airmail sausio 19 ir 20 uzsakymu, matyt kazkur skraido biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 17 vasario 2016 - 19:20
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 02 17, 17:38)
Ar galima 4 mėn kūdikiui arbatmedžio EA tepti pėdutes kvėpavimo palengvinimui? Ar kas kitas geriau?

Geriau tokiam mažiukui spindulinius eukaliptus rinkitės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 02 17, 18:06)

Tik, bėda, kad mergaitei ką tik antibiotikus paskyrė...  verysad.gif Nesuprasiu ar jie padės jai. Nes nuo antibijotikų jai pablogėja...
Bet ačiū už info.Labai gera tema  4u.gif  4u.gif

Aisku kad pablogeja, nes jie sunaikina viską kas gera ir bloga cool.gif jei daugiau probiotikų neturi, tai geriau, kad šiuos gertų pasibaigus antibiotikų kursui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 17, 20:25)
Aisku kad pablogeja, nes jie sunaikina viską kas gera ir bloga  cool.gif jei daugiau probiotikų neturi, tai geriau, kad šiuos gertų pasibaigus antibiotikų kursui 4u.gif

Aš turiu mūsų vaistinėj pirktų probijotikų 4u.gif šiuos:http://eu.iherb.com/California-Gold-Nutrition-LactoBif-Probiotics-5-Billion-CFU-60-Veggie-Caps/64006 pasilaikysiu kai pasveiks. Ir užsisakysiu dar. O kiek jų gert į dieną vaikui, po 1 kapsulę, kaip ir suaugusiam? blush2.gif Maniškei 7 metai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 17 vasario 2016 - 19:56
šiandien ir aš gavau sausio 25 d. siuntini, pagaliau dovanu ir as kazka gavau biggrin.gif tai akiniams valyti servetelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 02 17, 18:15)
Kas norėjot pigiau ecotools šepetėlių? Kaip tik dienos akcija!

Nu ot, kaip tik gavau juos, pirkau, kai buvo 20% nuolaida biggrin.gif Ir beje man labai jie patiko wub.gif Kadangi normalu dideli sepeteli turiu, tai sie mini man visai patiko ax.gif

QUOTE(slitka @ 2016 02 17, 21:36)
šiandien ir aš gavau sausio 25 d. siuntini, pagaliau dovanu ir as kazka gavau biggrin.gif tai akiniams valyti servetelė smile.gif

Aha, paskutiniu metu tik jas ir deda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2016 02 17, 20:54)
Aha, paskutiniu metu tik jas ir deda  biggrin.gif

ax.gif negavau dar serveteles, bet du droztukus jau gavom biggrin.gif tarp kitko labai gerai smailina piestukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2016 02 17, 22:03)
ax.gif negavau dar serveteles, bet du droztukus jau gavom biggrin.gif tarp kitko labai gerai smailina piestukus biggrin.gif

Aš tai nebeturiu kur dėt tų drožtukų ax.gif . O servetėlės dar nė vienos irgi negavau. Jau peiliukai mėtosi visur, vien juos gaudavau. Dabar drožtukus biggrin.gif . Laukiu kelių siuntinukų, tikiuosi atrtasiu ir servetėlių biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 17, 22:34)
Aš tai nebeturiu kur dėt tų drožtukų ax.gif . O servetėlės dar nė vienos irgi negavau. Jau peiliukai mėtosi visur, vien juos gaudavau. Dabar drožtukus biggrin.gif . Laukiu kelių siuntinukų, tikiuosi atrtasiu ir servetėlių biggrin.gif .

As tas serveteles kokias 7 turiu biggrin.gif Jas ir pries kokius metus dalino, pradzioj baltos, db tokias ir sviesiai pilkas deda. Droztukai geri, bet pakankamai greit atsimpa, tai susinaudoja gerai biggrin.gif
Atsakyti