Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

Neblogai, su ta loyalty nuolaida 21,95 gaunasi 4 buteliukai acure thumbup.gif
krepšelis
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 02 17, 16:37)
Neblogai, su ta loyalty nuolaida 21,95 gaunasi 4 buteliukai acure  thumbup.gif
krepšelis

Esate šitą jau naudojusi, tinka?
http://eu.iherb.com/...oz-235-ml/40491

Man tai nepatiko, labai sausina plaukus.
Atsakyti
[quote=nieko_sau,2016 02 17, 15:28]
[quote=Vedrynelis,2016 02 17, 15:39]
merginos, pasidalinkit savo megstamiausiais ir paciais paciausiais pirkiniais is iherb 4u.gif
[/quote
jau ne pirmą kartą kartoju krepšelis
dezodorantas, kaip ne keista - veikia ir dar kaip
muilai tai mano meile
šampunas, geresnio iherbe dar neatradau
dantų pasta gydanti (turiu paradontozė)
padidinamas stikliukas, kas neturi - imkit savo mamoms, močiutėms, labai faini
Acure pilingas, labai patiko
lūpų balzamas, kvepia šokoladu, dukroms labai patinka, daržėlyje visi tokių nori smile.gif)))

dar daug ką galėčiau parodyti smile.gif))
[/quote]
labai aciu, rodykit jei tik netingit, kaskaip drasiau pirkti kai kaskas kitam tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedrynelis: 17 vasario 2016 - 15:49
QUOTE(Naira @ 2016 02 17, 14:54)
Nu, kad nea  wub.gif gal galit kokias parekomenduot , kad mergaitei 7 metų tiktų?
O bakterijos rūgštį mažina?

Jos viską sutvarko, kas suvirškinimo sistema susiję ax.gif Jei netikit, bent iš trials už juokingą kainą nusipirkit http://eu.iherb.com/...ggie-Caps/64008

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 17, 15:08)
Tas tai taip, bet būtent pačius adenoidus kad slopinti.
Ne del baisumo, tiesiog manau, kad visi organai reikalingi, tik jie turi atlikti savo funkcijas aišku. Todel ir galvoju gal dar pavyktu isgelbeti dar smile.gif

neaišku kokio laipsnio adenoidai ax.gif , gali padėti cinkas ir raudonėlio aliejus pvz. purškalas
http://eu.iherb.com/...-oz-30-ml/30670
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 17 vasario 2016 - 15:58
QUOTE(Naira @ 2016 02 17, 16:41)
Būna graužia, ir šiaip skrandį būna skauda vakarais. Aš dar mergaitei savo jį duodu, jai refliuksas. Naktį atsikelia, ir mane kelia, kad rūgštu. Kai išgeria, sako nuima.
Papildyta:
Vyrui buvo nustatytas skrandžio uždegimas, nepadėjo jam vaistai, pagėrė alijošius gal 3 buteliukus , ir praėjo. Keli metai neskauda. Ar sutapimas, ar ne, nežinau, bet mes galvojam, kad alijošius padėjo  wub.gif

Mano duktereciai 10 m. nustatytas refluksas - tai pusryciai budavo visokie jogutukai, sureliai, danonkiai... - tai perejo dabar ant avizines koses be pieno.... Aplamai kuo maziau pieno produktu ir maziauriebiu padazu...
---
Pati turejau rugstiguma, refluksta, TAIP DVOKE is burnos... tuo metu megau ivairius pieno produktus, ypac surius... Makaronai su mesos farsu ar koldunai - tai peilis skrandziui - raugedavau puse dienos.
Po 2 sav. veganines-zaliavlgiskos mitybos - dingo smarve thumbup.gif , o po visos vasaros , kai turgaus stalai luzta sodo gerybemis, maksimaliai veganiskos/zaliavalgiskos mitybos susitvarke rugstingumas, virskinimas, dingo viduriu kietejimas thumbup.gif Dabar kiekviena vasra stengiuosi taip apsivalyti smile.gif ir kiekviena ryta musu seima pradeedam nuo vandens su citrina ir po to ZALIO kokteilio jau kokie 5m., velia avizu kose ant vandens su uogom ar vaisiais.
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 17, 16:47)
labai aciu, rodykit jei tik netingit, kaskaip drasiau pirkti kai kaskas kitam tinka ir patinka 4u.gif

Mano irgi dažnai kartojamas muilas, kurį AuroraBo rekomendavo. Dar šis
muilas patiko, kaip tik akcija Out of Africa brendui. Skysti muilai šio brendo irgi patinka.
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 17, 15:39)
merginos, pasidalinkit savo megstamiausiais ir paciais paciausiais pirkiniais is iherb 4u.gif

nesunku 4u.gif įdėjau tk tai kas tikrai patiko ir galiu rekomenduoti kitiems
krepšelis2
labai faina dildė pedoms, tiesiog atradimas man
eteriniai aliejai ne karta kartojau, bet imu kai akcija ir butent šiuos, brangesnius.
kempinė faina, gerai masažuoja slaunys
kremas rankoms, labai patiko, dabar kaina dar pasaka
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 17, 17:05)
Mano irgi dažnai kartojamas muilas, kurį AuroraBo rekomendavo. Dar šis
muilas patiko, kaip tik akcija  Out of Africa brendui. Skysti muilai šio brendo irgi patinka.

šis muilas irgi superinis, dabar dar akcija jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 02 17, 17:09)
kremas rankoms, labai patiko, dabar kaina dar pasaka

Tik vieną galima už tą kainą pirkti, bet ir už tokią kainą geriau nereikia, nesigeria, visai nepatiko. Gerai kad iš trialų ar visai už dyką kažkada gavau, bet jei pilna kaina doh.gif , bet niekad daugiau nepirkčiau ir už 9 ct biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 17, 17:14)
Tik vieną galima už tą kainą pirkti, bet ir už tokią kainą geriau nereikia, nesigeria, visai nepatiko. Gerai kad iš trialų ar visai už dyką kažkada gavau, bet jei pilna kaina doh.gif , bet niekad daugiau nepirkčiau ir už 9 ct biggrin.gif

Na tikrai nesutinku schmoll.gif , man labai jis tiko ir patiko. Šeip nemegstu kremų rankoms, šį įsimėčiau tik dėl kainos ir nedidelio kiekio. Naudoju nakčiai , riebiai uždėdu ir miego. kita diena jokio sausumo!

bet mačiau, kad atsiliepimai jam skirias, dar pagalvojau, gal kokia nekokybiška partija kam pakliuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 17, 14:39)

Mano vis kartojami pirkiniai:
Kūno prausiklis
MB pamėgti mėtinukai
Čiulpinukai vaikams
Įv. čiulpinukai vaikams
Vietoj kempinės duše smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 17, 14:39)

Sampunas dazytiems plaukams
Kremas plaukams
Atsakyti
Kas norėjot pigiau ecotools šepetėlių? Kaip tik dienos akcija!
Dabra rodo neteisingą - vitaminas D 10 ct, bet iš tikro jis 2,66, čia sena akciaj, šiandien Ecotools 3 mini set'as, tik nerodo jo prie akcijų (susirašiau su iherbu, paaiškino, akd bugas).

http://eu.iherb.com/p/65304?at=0

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 17, 15:46)
Esate šitą jau naudojusi, tinka?
http://eu.iherb.com/...oz-235-ml/40491

Man tai nepatiko, labai sausina plaukus.

Žalio - nebandžiau, noriu išmėginti.
Mėlyną bandžiau, labai patinka. Labiau nei pastoviai naudotas http://eu.iherb.com/...-oz-325-ml/7548
Atsakyti