Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

merginos, pasidalinkit savo megstamiausiais ir paciais paciausiais pirkiniais is iherb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 17, 15:28)
O  kuo blogas kokosu ar palmiu aliejus? gal as ko nezinau?
Papildyta:

O jums rėmuo graužia ar refliuksas kyla?

Būna graužia, ir šiaip skrandį būna skauda vakarais. Aš dar mergaitei savo jį duodu, jai refliuksas. Naktį atsikelia, ir mane kelia, kad rūgštu. Kai išgeria, sako nuima.
Papildyta:
Vyrui buvo nustatytas skrandžio uždegimas, nepadėjo jam vaistai, pagėrė alijošius gal 3 buteliukus , ir praėjo. Keli metai neskauda. Ar sutapimas, ar ne, nežinau, bet mes galvojam, kad alijošius padėjo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 17 vasario 2016 - 14:42
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 17, 13:50)
Mano mažąjam labai išbujoję adenoidai, gydytojai pataria operuoti. Iki vasaros yra dar laiko, norėčiau pabandyti kažkaip su jais susitvarkyti be operacijos, gal galite ką patarti? Gal kokią žolę ar kokį preparatą žinote?

Čia jau reikia ne vienos žolės, o kompleksiškai per mitybą pirmiausia ir įvairius papildus kelti imunitetą, grūdinti vaiką. Tada padės, pati esu tokio dlayko liudininkė, kai padėjo.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 17, 14:50)

Mano mažąjam labai išbujoję adenoidai, gydytojai pataria operuoti. Iki vasaros yra dar laiko, norėčiau pabandyti kažkaip su jais susitvarkyti be operacijos, gal galite ką patarti? Gal kokią žolę ar kokį preparatą žinote?

Nemanau, kad zolem sumazinsit. Tai kad nieko baisaus ta operacija, maniskiui operavo kartu su angina, tai pastaroji kiek sudetingiau, adenoidai nebaisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 17, 14:39)
merginos, pasidalinkit savo megstamiausiais ir paciais paciausiais pirkiniais is iherb 4u.gif

Jau ką pastoviai kartoju, tai muilą

QUOTE(Naira @ 2016 02 17, 14:41)
Būna graužia, ir šiaip skrandį būna skauda vakarais. Aš dar mergaitei savo jį duodu, jai refliuksas. Naktį atsikelia, ir mane kelia, kad rūgštu. Kai išgeria, sako nuima.
Papildyta:
Vyrui buvo nustatytas skrandžio uždegimas, nepadėjo jam vaistai, pagėrė alijošius gal 3 buteliukus , ir praėjo. Keli metai neskauda. Ar sutapimas, ar ne, nežinau, bet mes galvojam, kad alijošius padėjo  wub.gif

Gerų gerųjų bakterijų nebandei?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 17, 15:51)
Gerų gerųjų bakterijų nebandei?

Nu, kad nea wub.gif gal galit kokias parekomenduot , kad mergaitei 7 metų tiktų?
O bakterijos rūgštį mažina?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 17, 14:51)

sito jau laukiu ir labai nekantrauju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2016 02 10, 11:20)
Man Physician's formula nelabai... Dabar vis siunčiuosi iš Naturisimo Green people, man jis idealus, bet ir dvigubai brangesnis. Įdomu, kaip Mineral fusion tušas, niekas nebandėt?

Iš kur siunčiat green people? Jei kada bus ten nuolaida brūkštelkit 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 17 vasario 2016 - 15:04
QUOTE(Naira @ 2016 02 17, 15:41)
Papildyta:
Vyrui buvo nustatytas skrandžio uždegimas, nepadėjo jam vaistai, pagėrė alijošius gal 3 buteliukus , ir praėjo. Keli metai neskauda. Ar sutapimas, ar ne, nežinau, bet mes galvojam, kad alijošius padėjo  wub.gif

Kad visiems šeimos nariams ta panaši problema, tai manyčiau pradžiai reiktų savo mitybą peržiūrėti. Visą gyvenimą su tuo gyvenu. Prieš kelis metus pašalino tulžies pūslę, su 14 žirnio dydžio akmenukais, nors prieš galą visai jau gerai jaučiausi, bet liepė operuoti, nes t.pūslė buvo nebefunkcionuojanti ir galimai pradėjusi piktybėti sienelė. Tai su padidėjusiu rūgštingumu ilgai vargau.Ir po operacijos visai gerai jaučiausi, jokio diskomforto nejaučiau. Nors mano meniu mažai kepto, rūkyto ir aštraus, po kiek laiko prasidėjo refliuksas. Tai išmokau jau su juo gyventi. Ypač antroje dienos pusėje reiktų vengti keptų, rukytų, aštrių, riebių ir mėsos produktų. Vaikams dažnai refliuksą išprovokuoja kvėpavimo ligos, po ilgų kosulių.

QUOTE(Monteverte @ 2016 02 17, 15:42)
Čia jau reikia ne vienos žolės, o kompleksiškai per mitybą pirmiausia ir įvairius papildus kelti imunitetą, grūdinti vaiką. Tada padės, pati esu tokio dlayko liudininkė, kai padėjo.

Tas tai taip, bet būtent pačius adenoidus kad slopinti.

QUOTE(Shalimar @ 2016 02 17, 15:44)
Nemanau, kad zolem sumazinsit. Tai kad nieko baisaus ta operacija, maniskiui operavo kartu su angina, tai pastaroji kiek sudetingiau, adenoidai nebaisu smile.gif

Ne del baisumo, tiesiog manau, kad visi organai reikalingi, tik jie turi atlikti savo funkcijas aišku. Todel ir galvoju gal dar pavyktu isgelbeti dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 17, 15:08)
Ne del baisumo, tiesiog manau, kad visi organai reikalingi, tik jie turi atlikti savo funkcijas aišku. Todel ir galvoju gal dar pavyktu isgelbeti dar smile.gif

Mano draugai išsigelbėjo be operacijos. Mergaitei stiprino imunitetą bei subalansavo mitybą, atsisakė pieniškų, kvietinių produktų, iš mėsos tik vištieną paliko. Bet čia kiekvienam individualiai, jie lankėsi pas homeopatus.
Atsakyti
[quote=Vedrynelis,2016 02 17, 15:39]
[/quote
jau ne pirmą kartą kartoju krepšelis
dezodorantas, kaip ne keista - veikia ir dar kaip
muilai tai mano meile
šampunas, geresnio iherbe dar neatradau
dantų pasta gydanti (turiu paradontozė)
padidinamas stikliukas, kas neturi - imkit savo mamoms, močiutėms, labai faini
Acure pilingas, labai patiko
lūpų balzamas, kvepia šokoladu, dukroms labai patinka, daržėlyje visi tokių nori smile.gif)))

dar daug ką galėčiau parodyti smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 17 vasario 2016 - 15:31
Aš tai nusipirkau Thai rutulinį dezodotantą ir vargstu, nes jis stipriai bėga per kraštus, nuolat drabužius aptaškau doh.gif Reikėjo man purškiamą imt.
Atsakyti