QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 11, 23:32)
Man citronela [cymbopogon winterianus] tai toks citrinuotas šienas, tikrai jaučiasi žolė sudžiūvus. Sausas kvapas ir lakus pakankamai. Už citrinžolę [jei turit omeny Plamarosa] aitresnio kvapo. Plamarosa tokia dulksva, lyginant, "prigušinta", jei taip galima išsireikšt apie kvapą
. O citrina tai turi omenyje citrinos ea? Jei "taip", tada grynai kaip citrina, ir tiek.
Sorry jei "įšokau" į diskusijas, - aš labai mėgstu eterinius, tai įkišau trigrašį.
Atleiskit jei ką
Aciu labai , kad atsaket issamiai i mano klausima. Labai aiskiai apibudinot kvapus. Nes pasijutau kad pati uostyciau:)
Tai kaip nuo pasakojimo supratau, tikriauisiai man labiau patiktu citronela kvapas, nes citrinzoles siek tiek per aitrus man, o sieno kvapas labai patinka. Odomu , kaip jums? Kuris skaniausiais is siu triju et.al.
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 11, 12:18)
man atrodo parasčiausi vatos diskeliai tiktų, dar odos gabaliukus deda. Prie pakabukų dažniausiai ir ant ko lašinti būna pridėta. Pas Kiniečius pigiausiai radau
http://www.aliexpres...er necklace pad aišku, ten pas juos kokybė, tai laimės dalykas
Labai aciu jums
. Labai noriu pasiziureti kur nuoroda ikelet tik neatidaro man jos
Papildyta:
QUOTE(Contessa @ 2016 02 11, 14:18)
Jega! Kokie saunus receptai! Aciu jums
Labai visur ieskau jau seniai saldainiams ledinukams formeliu, gal kuri zinot kur tokiu buna pirkti? Nes sokoladinians saldainiams tai maciau pilna visur, bet va ledinukams ant pagaliuko tai niekur nerandu.
Dar sakykit tie eteriniai al.siuose receptuose naudojami bet kurie, kna kuriuos mes uostom namams kvepalams purskalams, ar maistui yra spec e.a. ?
Vat apie tokias formeles turejau omeny
Mmmm... Kaip skaniai atrodo