Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 02 10, 11:34)

Ačiū labai 4u.gif

O gal dar kas rekomenduotų kokį plaukų aliejuką sausiems galams? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Positive*: 10 vasario 2016 - 13:00
QUOTE(Positive* @ 2016 02 10, 12:59)
Ačiū labai  4u.gif

O gal dar kas rekomenduotų kokį plaukų aliejuką sausiems galams?  blush2.gif

si turiu wishliste, nebandziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Positive* @ 2016 02 10, 13:59)
Ačiū labai  4u.gif

šeip gerai jojoba aliejus, aš naudoju kaukems , labai ekonomiškas Now Foods, Solutions, Certified Organic, Jojoba Oil
Atsakyti
Help!
Uzsisakiau 2 krepsiukus keliu valandu begyje - ar MUITINE kazi neprikibs ? g.gif
Ar kuri taip esat uzsisakinejusi - ta pacia diena kelis krepsiukus ir kaip muitines reikalai? blush2.gif Galvoju gal atsaukti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 10 vasario 2016 - 13:44
QUOTE(Contessa @ 2016 02 10, 11:45)
Gal kas zinoti kuo skirasi GVAZDIKELIO ea - Syzygium aromaticum nuo eugenia caryophyllata ?  4u.gif  g.gif
http://eu.iherb.com/...fl-oz-30-ml/920
http://eu.iherb.com/...l-oz-15-ml/6320

Radau, kad čia sinonimai, galima ir taip ir taip vadinti g.gif

QUOTE(zibba @ 2016 02 10, 12:15)
As irgi pasidariau fanatike eteriniams aliejams.
Turiu eukalipta, levanda, citrinzole.
Ka butinai dar reikia butinai tureti be ko negaletumet? norisi kazko del skanaus kvapo.
Bergamociu dar labai patiko, bet jis  brangus et. aliejus. Kiek teko pakvepuot jis man panasus i levandu tik su citrusu daugiau. Koki citrusini galima butu pamaisyti kad isgauti bergamociu panasu kvapa? Mandarinas apelsinas greifutas ar citrina?

O tai jei levandą su citrinžole sumaišysi gal panašu bus? Su akcija 8 eurai bergamočių aliejus gavosi. Skaičiau kad į arbatžolių indelio dugną 4 lašus įlašina, tada arbata kvepės bergamote wub.gif Aišku ir kitokį patinkantį galima. O, pasirodo ir pakabukų eteriniams aliejams yra bigsmile.gif http://eu.iherb.com/...kw=Necklace#p=1

QUOTE(Contessa @ 2016 02 10, 13:43)
Help!
Uzsisakiau 2 krepsiukus keliu valandu begyje - ar MUITINE kazi neprikibs ?  g.gif 
Ar kuri taip esat uzsisakinejusi - ta pacia diena kelis krepsiukus ir kaip muitines reikalai?  blush2.gif  Galvoju gal atsaukti...  g.gif

4 per mėnesį galima, bet čia gal jei tą pačią dieną į muitinę patenka suseka, kažin ar tikrina g.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 09, 11:08)
Turiu atsiuntus taukmedzio sviesto 2kg, pries 4 metus, dar gabaliuka turiu, kvapas jo tas pats, konsistencija irgi, oda drekina puikiai, ismakaluoju su alyvuogiu aliejumi ir arbatmedziu ir visada turiu paruosta indeli. Del kitu alieju, polinesociuju, tai nerizikuociau, nes jie greitai oksiduojasi, bet ju ir nenaudoju.

ačiū už nuorodą4u.gif prie to pačio paklausti noriu, o ką su juo darote, tik odą tepate, veidą ar ir pvz. plaukus..?

man trūksta geležies, čia tokį radau papildą, lyg gera sudėtis, bet l.pigus, nebus prastas g.gif
http://eu.iherb.com/...ggie-Caps/24041
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pal_mė: 10 vasario 2016 - 14:02
QUOTE(zibba @ 2016 02 10, 11:44)
Kiek gramu reikia i diena chia seklu suvartoti, kad gauti reikiamos dienos normos?

apie 12 gramų daug kur nurodo
Papildyta:
QUOTE(Positive* @ 2016 02 10, 12:59)
Ačiū labai  4u.gif

mišinukas iš visokių būtų idealiausia
Papildyta:
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 10, 13:57)
ačiū už nuorodą4u.gif prie to pačio paklausti noriu, o ką su juo darote, tik odą tepate, veidą ar ir pvz. plaukus..?

man trūksta geležies, čia tokį radau papildą, lyg gera sudėtis, bet l.pigus, nebus prastas g.gif
http://eu.iherb.com/...ggie-Caps/24041

šios firmos vengčiau, žmonės sakė, kad nebūtinai geležį, bet ir kitus iš jų papildus nurijus, skaudena pilvą g.gif
Papildyta:
INFO toms, kurios domisi magniu dėl įvairių būkliu. kalbėjau su žmogumi, kuris daug metų įvairiausius magnius ir atskirus ir su kitais vit. ar papildais maišytus išbandė ir sako, kad Swansono triple magnis nerealus, žymiai geresnis poveikis nei iki tol naudotų g.gif Jo kaip tik yra pirkti Lietuvoje, nereikia iš toli siųstis.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 02 10, 11:12)
O man sitas MadHippie netiko, kazkaip pastebejau kad nuo jo berdavo mane, nors daug kas ji giria. Bet mano oda inoringa, turiu labai kruopsciai rinktis produktus, kad nekimstu poru  smile.gif

o kokius kremus ar serumus atradote tinkančius,kad ir porų nekimštų?
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2016 02 10, 15:43)
o kokius kremus  ar serumus atradote tinkančius,kad ir porų nekimštų?

paskaitykite apie šį Life Flo Health, Radiant Skin, Super Vitamin E
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 02 10, 15:25)

Jis sausai odai iš atsiliepimų.Ką rekomenduotumėte labiau riebiai,kad nekimštų porų?
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2016 02 10, 15:43)
o kokius kremus  ar serumus atradote tinkančius,kad ir porų nekimštų?

Patiko Madre Labs, Retinol Serum 1%, bet jo dabar nera, dar ir sita is tos pacios serijos naudojus tai kiek pamenu ir sitas nekimso: http://www.iherb.com...1-oz-28-g/55865
Sita dar turiu, labai kontraversiskai vertinu ji, ant zandu spuogeliam padedavo ir poros lyg buvo sumazejusios, bet va ant kaktos niekada gyvenime neturejus jokiu berimu, po sito kremo kaip isbere smulkiais spuogiukais tai dar po menesio nebenaudojimo tebesitvarkau.. mityba nepasikeite, niekas nepasikeite, tai manau kad sis kremas issauke.. tai negaleciau rekomenduoti..
Sitas patiko, sunaudojus pora tubeliu, bet labai lengvas, jei reikia didensio drekinimo, nelabai jis.
Sita naudojau, bet neprilipo, per sunkus man, nors kaip tik turetu buti lengvas. Puse dar tubeles turiu ir nekyla ranka pribaigt.
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2016 02 10, 12:15)
As irgi pasidariau fanatike eteriniams aliejams.
Turiu eukalipta, levanda, citrinzole.
Ka butinai dar reikia butinai tureti be ko negaletumet? norisi kazko del skanaus kvapo.
Bergamociu dar labai patiko, bet jis  brangus et. aliejus. Kiek teko pakvepuot jis man panasus i levandu tik su citrusu daugiau. Koki citrusini galima butu pamaisyti kad isgauti bergamociu panasu kvapa? Mandarinas apelsinas greifutas ar citrina?

šiuo virusų laikotarpiu garinkit arbatmedžio ea smile.gif. Kvapą ne visi mėgsta, galima pamaišyt su greipfrutų, citrinų ea ar kt.
Dar prieš virusus labai gerai kovoja, o man ir kvapas daug labiau patinka - ravensarų ea, tik iherb'e kažin ar yra.
O šiaip man asmeniškai cinamono su mandarinų ea pamaišyt patinka smile.gif
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 10, 13:55)
Skaičiau kad į arbatžolių indelio dugną 4 lašus įlašina, tada arbata kvepės  bergamote wub.gif

Turiu Patricijos Davis knygą "Aromaterapija nuo A iki Ž", tai ši autorė pasisako PRIEŠ ea vartojimą į vidų smile.gif. Nežinau, kiek tame tiesos, tiesiog sakau, kad yra ir tokia nuomonė... smile.gif
Atsakyti