Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(Shalimar @ 2016 02 10, 09:15)
Niekaip neissirenku tuso..  unsure.gif kaip ir noreciau ta populiaruji Physician's Formula pabandyti, bet tokie prasti atsiliepimai.. doh.gif

Man Physician's formula nelabai... Dabar vis siunčiuosi iš Naturisimo Green people, man jis idealus, bet ir dvigubai brangesnis. Įdomu, kaip Mineral fusion tušas, niekas nebandėt?
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2016 02 10, 11:04)
Gal galit papasakoti kuo jis patinka? Kokia jūsų oda?

Mišri oda. Visų pirma tai sudėtis patiko smile.gif man kažkaip atgaivina odą, noriu tikėti, kad ir nuo raukšlių padeda ax.gif Rusiškai su nuotraukomis atsiliepimai: http://irecommend.ru...serum-8-actives

Susikroviau krepšelį kvėpinsiu namus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilbur @ 2016 02 10, 10:22)
Dar papildau žinutę, ar nuolaidą gaunat visos (4,45 eur)?
Priėjus prie apmokėjimo subtotal suma turi neviršyti  22 eur?

Atrodo visos gavom smile.gif taip, žiūrėk, kad subtotal neviršytų 22 eurų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 10 vasario 2016 - 11:40
QUOTE(Positive* @ 2016 02 10, 11:07)
Gal galite rekomenduoti vaikišką šampūną, prausiklį ir putas voniai?  4u.gif

Si naudojam kaip kuno prausikli
Siuo galva plauname
Sia priemone neseniai girti pradejo, jos dar nebandeme 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 10 vasario 2016 - 11:37
QUOTE(yuki @ 2016 02 09, 14:02)
vietoj žuvų taukų vartojam chia sėklas. daugiau naudos gaunam

Kiek gramu reikia i diena chia seklu suvartoti, kad gauti reikiamos dienos normos?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 10, 11:30)
Mišri oda. Visų pirma tai sudėtis patiko smile.gif man kažkaip atgaivina odą, noriu tikėti, kad ir nuo raukšlių padeda ax.gif Rusiškai su nuotraukomis atsiliepimai: http://irecommend.ru...serum-8-actives

Susikroviau  krepšelį  kvėpinsiu namus smile.gif
Papildyta:
Atrodo visos gavom smile.gif  taip, žiūrėk, kad subtotal neviršytų 22 eurų.

Ačiū. Šios temos merginos visada pagelbėja 4u.gif

Atsakyti
Gal kas zinoti kuo skirasi GVAZDIKELIO ea - Syzygium aromaticum nuo eugenia caryophyllata ? 4u.gif g.gif
http://eu.iherb.com/...fl-oz-30-ml/920
http://eu.iherb.com/...l-oz-15-ml/6320
Atsakyti
QUOTE(zvible @ 2016 02 09, 15:24)
O tai tada papildomai vit D geriat, ar ne?

Aga , manr irhi domina kaip del vit D
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 02 10, 10:15)
Niekaip neissirenku tuso..  unsure.gif kaip ir noreciau ta populiaruji Physician's Formula pabandyti, bet tokie prasti atsiliepimai.. doh.gif

kaip nekeista, bet geri atsiliepimai šitam , turiu iš to brendo antakiams tvarkyti komplektuką, tai tikrai geras , E.L.F. Cosmetics, Eyebrow Kit

dar apie šį tuša gerai kalbėjo, pati nebandžiau Pacifica, Length & Strength Mineral Mascara
Atsakyti
As irgi pasidariau fanatike eteriniams aliejams.
Turiu eukalipta, levanda, citrinzole.
Ka butinai dar reikia butinai tureti be ko negaletumet? norisi kazko del skanaus kvapo.
Bergamociu dar labai patiko, bet jis brangus et. aliejus. Kiek teko pakvepuot jis man panasus i levandu tik su citrusu daugiau. Koki citrusini galima butu pamaisyti kad isgauti bergamociu panasu kvapa? Mandarinas apelsinas greifutas ar citrina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 10 vasario 2016 - 12:16
QUOTE(nieko_sau @ 2016 02 10, 13:14)
turiu iš to brendo antakiams tvarkyti komplektuką, tai tikrai geras , E.L.F. Cosmetics, Eyebrow Kit

Sitas ir man labai patiko, bet jis jau beveik pusmeti out of stock verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2016 02 10, 09:05)
Merginos, jums leidžia atsiskaityt perkant? Išbandžiau skirtingų bankų mastercardus, rašo kad declined nors tu ką biggrin.gif

Oj, as vakar vargau panasiai su savo kortele ir tuo declined card,nu viska rodos perziurejau, viskas ok ir kas jiems dar nepatinka doh.gif Ogi, pasirodo, kad mano Visa Virtuon tai tuscia, tereikejo isimest pinigeliu i ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 02 10, 13:38)
Sitas ir man labai patiko, bet jis jau beveik pusmeti out of stock  verysad.gif

man buvo taip, kad out of stock ilga laika, o viena diena užeinu yra in stock smile.gif) greit aš jį biggrin.gif
Atsakyti