Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(norala @ 2016 02 04, 14:26)
Gavau laišką iš muitines, kad sulaikyta siunta ...
kas jiems nepatiko ?  g.gif

Subtotal  €26.46
Shipping  €3.68
Tax  €0.00
Reward  (€5.61)
Order Total  €24.53

kokius dokumentus reikia siųsti ?

Tai va, pagrinde toms,kurios čia mane išvadino gobšia ir kvaila smile.gif
Ka tik gavau siuntinuka namo,net ii paštą nereikėjo eiti,be jokio mokesčio-įrodžiau,kad pritaikyta nuolaida ir suma neviršija 22 eur. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 09, 20:37)
O tai nėra taip, kad muitinė turi skaičiuoti TOS DIENOS / pirkimo dienos kursu? Juk ten jų psl taip ir suskirstyta - dienomis kursas. [kitaip nesuprantu, kam išvis tuos valiutų kursus dienomis skirstyti - jei imi tos dienos, kada gauni į muitinę, kursu - tada netenka prasmės tas skirstymas. ]
Ant sąskaitos irgi rašo "date of order" ir datą, kada pirkta. Juk iš sąskaitos nuskaičiuoja tą pačią dieną, o ne tada, kada gauna muitinė  doh.gif wacko.gif

Susinervijau dabar iš principo  biggrin.gif  dry.gif

Prašykit prašau, kuri iš patirties, kaip gi ten būna?

Skaičiuoja gavimo dienos kursu.

QUOTE(norala @ 2016 02 10, 09:16)
Ka tik gavau siuntinuka namo,net ii paštą nereikėjo eiti,be jokio mokesčio-įrodžiau,kad pritaikyta nuolaida ir suma neviršija 22 eur. thumbup.gif

Prašom plačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2016 02 10, 10:16)

Argi kas taip vadino ax.gif ? Džiaugiuosi, kad psisekė, bet daugiau neberizikuočiau jūsų vietoj ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 10, 10:25)

Ir nežinai koks tas kursas gavimo dieną bus, o jei dar paklaidžiojęs vėliau atkeliauja ax.gif ... Todėl ir sakau, kad ramu kai eurais perki, niekam nė motais tas kursų skaičiavimas, vis vien įrodysi kad eurais tiek mokėjai ax.gif .
Atsakyti
Merginos ar galit patart, ar gerai krepšelį sukroviau?
Kažkodėl rodo skirtingas sumas. Iš kažkur atsiranda 4,45 eur nuolaida ?

http://eu.iherb.com/...mp;rcode=VRN506

Savings: Loyalty Credit (€4.45)
Remaining Balance: €0.00
Subtotal
Shipping
€17.49
€3.56
Tax
€0.00
Rewards
€0.00
Order Total
€21.05

Dar papildau žinutę, ar nuolaidą gaunat visos (4,45 eur)?
Priėjus prie apmokėjimo subtotal suma turi neviršyti 22 eur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilbur: 10 vasario 2016 - 10:37
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 10, 09:25)
Prašom plačiau smile.gif

Ačiū, jau apsišvietus biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 02 08, 12:13)
Nu jau nežinau  biggrin.gif jau per 2 sav 4 krepšelius nusipirkau, ir dar noriu, bet neramu, kad negausiu ir pinigų jau negražins  biggrin.gif
Ar kas po tiek perkat, ar čia tik aš išprotėjau  smile.gif

visko reikia, viskas pasibaigę, o dar nuolaidos vos ne viskam ko reikia  doh.gif

Ar bandėt šitą tušą? http://eu.iherb.com/...-oz-7-5-g/41436
yra ne kokių atsiliepimų... Čia lyg pamenu, girtas jis buvo  wub.gif ar painioju?

Pasidalinkit patirtim  4u.gif

as esu taip uzsirovusi, uzsakinejau rudeni sau ir kolegems per akcijas ir siuntinukai visi 5 atejo labia punktualiai ta pati men.Tai mutiine prisikabino,liepe deklaruot,pildyt BAD dokumenta, kas kainuoja daug, nes daugiau kaip 4 siuntos gautos is to paties pardavejo ir TA PATI menesi traktuojama kaip komercija. As issisukau tik viena siuntinuka atsisakiusi priimti..
Papildyta:
QUOTE(norala @ 2016 02 10, 11:16)

galiu pasakyti, kad tiesiog pasiseke su darbuotoju,antra karta sekmes nebandyciau 4u.gif

ir as pati kazkaip pastebejau,kad karta,kai uzkliuni muitinei,tai tikrina po to pastoviai,man buvo taip kai su rewards uzsiroviau karta,tai po to kiekviena siuntini,uzlaikinedavo (be pagrindo,pateikdavau dok ir paleisdavo,bet uztrunka ir nervuoja),dabar maziau
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 09, 20:37)
O tai nėra taip, kad muitinė turi skaičiuoti TOS DIENOS / pirkimo dienos kursu? Juk ten jų psl taip ir suskirstyta - dienomis kursas. [kitaip nesuprantu, kam išvis tuos valiutų kursus dienomis skirstyti - jei imi tos dienos, kada gauni į muitinę, kursu - tada netenka prasmės tas skirstymas. ]
Ant sąskaitos irgi rašo "date of order" ir datą, kada pirkta. Juk iš sąskaitos nuskaičiuoja tą pačią dieną, o ne tada, kada gauna muitinė  doh.gif wacko.gif

Susinervijau dabar iš principo  biggrin.gif  dry.gif

Prašykit prašau, kuri iš patirties, kaip gi ten būna?

Va taip ir būna, visiškqai debiliškai pas juos. durnius kapitalus sukūrė tą jų įstatymą
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 08, 10:31)
Atskirai paakių neperku, bet šitas labai gerai ir veidui ir paakiams http://eu.iherb.com/...-oz-30-ml/41598

Gal galit papasakoti kuo jis patinka? Kokia jūsų oda?
Atsakyti
Merginos, jums leidžia atsiskaityt perkant? Išbandžiau skirtingų bankų mastercardus, rašo kad declined nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti vaikišką šampūną, prausiklį ir putas voniai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 02 10, 10:15)
Niekaip neissirenku tuso..  unsure.gif kaip ir noreciau ta populiaruji Physician's Formula pabandyti, bet tokie prasti atsiliepimai.. doh.gif

Gelbekit!! biggrin.gif Ar tikrai nieko gero iherbe?
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2016 02 10, 12:04)
Gal galit papasakoti kuo jis patinka? Kokia jūsų oda?

O man sitas MadHippie netiko, kazkaip pastebejau kad nuo jo berdavo mane, nors daug kas ji giria. Bet mano oda inoringa, turiu labai kruopsciai rinktis produktus, kad nekimstu poru smile.gif
Atsakyti