Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(zvible @ 2016 02 09, 14:24)
O tai tada papildomai vit D geriat, ar ne?

ne, šitą saulėj gaudom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 09, 09:52)
kad galiojimas tik iki balandžio mėn.

uzsakiau si DMAE , jis tada buvo short-dated-sale skiltyje, ir kaina buvo per pus mazesne, berods galiojo iki s.m. balandzio, o gavau su galiojimu iki 05/2018 smile.gif , taip kad ir del to verta surizikuoti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kokį gerą šampūną nuo pleiskanų perkat?
aš pirkdavau mill creek, bet išpirktas šiuo metu.
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 02 09, 16:50)

Si perka, bet irgi ispirktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 02 09, 17:50)

šitą irgi giria, tik dabar išpirktas Desert Essence
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 09, 09:59)
Ir aplamai nesuprantu kodėl kai kas dar doleriais perka g.gif . Nežinai kaip su tais kursų svyravimais, kol gausi gali ir kursas pasikeist. [...]

O tai nėra taip, kad muitinė turi skaičiuoti TOS DIENOS / pirkimo dienos kursu? Juk ten jų psl taip ir suskirstyta - dienomis kursas. [kitaip nesuprantu, kam išvis tuos valiutų kursus dienomis skirstyti - jei imi tos dienos, kada gauni į muitinę, kursu - tada netenka prasmės tas skirstymas. ]
Ant sąskaitos irgi rašo "date of order" ir datą, kada pirkta. Juk iš sąskaitos nuskaičiuoja tą pačią dieną, o ne tada, kada gauna muitinė doh.gif wacko.gif

Susinervijau dabar iš principo biggrin.gif dry.gif

Prašykit prašau, kuri iš patirties, kaip gi ten būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 vasario 2016 - 21:12
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 02 09, 17:50)

Labai veiksmingas budas pleiskanoms isnaikinti, kaip ir kirpeja patare thumbup.gif :
ilasini i iprasta sampuna, kuri tuo metu naudoji, arbatmedzio eterinio aliejaus 10 lasu i 100 ml sampuno - tikrai veikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 02 08, 19:31)
jei tikrai eurai, ne doleriai, nesuklydot, tada labai rizikuojat smile.gif

Aciu labai uz atsakymus 4u.gif teks kazko atsisakyti...Bet dabar paziurejau - is vakarykscio subtotal 22.08eu, siandien suma patapo 21.92eu bigsmile.gif Tai kaip ir gerai viskas, tik nesuprantu kaip cia per para tas pats krepselis atpigo 16cnt g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite atsakyti, kelinta val siandien baigiasi akcija 20% grozio prekems? Raso 10 AM.. kada tai butu musu laiku? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 10 vasario 2016 - 08:37
QUOTE(padraika22 @ 2016 02 10, 08:35)
Sveikos, gal galite atsakyti, kelinta val siandien baigiasi akcija 20% grozio prekems? Raso 10 AM.. kada tai butu musu laiku? Aciu

8 vakaro
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 10, 08:49)

Aciu uz atsakyma!!!
Atsakyti
Niekaip neissirenku tuso.. unsure.gif kaip ir noreciau ta populiaruji Physician's Formula pabandyti, bet tokie prasti atsiliepimai.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 10 vasario 2016 - 09:18