Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 06, 15:44)
o su juo nusiprausiat ir dazus ar pries tai, pvz koki tusa, nuvalot su kaskuo kitu?

yra ir iherbe micelinis vanduo, man patinka, visai gerai valo ir tonizuoja. Labiausiai patinka kad akių makijažą nuvalo ir nei graužia nei riebalina thumbup.gif Sea el, Aqua Elixir Micellar Toner

QUOTE(Shalimar @ 2016 02 06, 20:13)
Gal pirkot koki aliejuka odelems aplink nagus?

planuoju šį pirkti, atsiliepimai tai labai geri Badger Company, Organic Cuticle Care

QUOTE(Sauramo @ 2016 02 06, 20:18)
Aš naudoju jį ir džiaugiuosi atradusi. Jis man nenusausina plaukų, o greičiau nuriebalina, ilgiau išlieka neriebaluoti. Pagaliau galiu galvą ne kasdien plauti ir jie puikiai atrodo  thumbup.gif  Aš ne LT gyvenu, gyvenu kur labai drėgnas oras ir odai kūno labai gera ta drėgmė, atjaunėjau, bet plaukai amžinai riebaluoti. Man tai buvo siaubas. Žiema nieko, bet vasara nors verk, čia išplauni, čia vėl riebalai. Ko tik neišbandžiau  doh.gif Kol neatradau šio šampūno.

man irgi labai patiko, turiu garbanuotus plaukus, tai nei riebalina, nei apsunkina Avalon Organics
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2016 02 07, 14:46)
Noriu paklausti dėl to Loyalty credit. Užsakinėdamos priskaičiuojat jį ar nekreipiate dėmesio ir žiūrite tik į subtotal sumą?

Nekreipiau ir žiūrėjau tik total sumą, bet dabar galvoju, kad blogai dariau, nes ant dėžutės eis didesnė suma....
na žiūrėsiu, nes šią sav.kaip ir turėtų ateiti siuntinukas, jei nepastrigs kur...man kazkaip neaisku su tais Loyality credit, kam juos dar pliusuoja prie total sumos galutiniam variante...

Gal kas jau gavote siutinukus, kur naudojote tuos kreditus? už kiek siuntėtės?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2016 02 07, 13:46)
Noriu paklausti dėl to Loyalty credit. Užsakinėdamos priskaičiuojat jį ar nekreipiate dėmesio ir žiūrite tik į subtotal sumą?

QUOTE(zvaigzduole @ 2016 02 07, 19:32)
Nekreipiau ir žiūrėjau tik total sumą, bet dabar galvoju, kad blogai dariau, nes ant dėžutės eis didesnė suma....
na žiūrėsiu, nes šią sav.kaip ir turėtų ateiti siuntinukas, jei nepastrigs kur...man kazkaip neaisku su tais Loyality credit, kam juos dar pliusuoja prie total sumos galutiniam variante...

Gal kas jau gavote siutinukus, kur naudojote tuos kreditus? už kiek siuntėtės?

Nekreipkit demesio, neraso tos sumos ant dezutes mirksiukas.gif Parsiveziau vakar siuntinuka pirkta su loyality credit, tai ant dezes suma be be tos nuolaidos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2016 02 07, 21:52)
Nekreipkit demesio, neraso tos sumos ant dezutes  mirksiukas.gif  Parsiveziau vakar siuntinuka pirkta su loyality credit, tai ant dezes suma be be tos nuolaidos  thumbup.gif

O tai ačiū, kad nepatingėjot parašyti, lengviau paliko aciuks.gif
O tai lenda mintys, kad čia muitinė pripaišys kaip rewardsus....
Atsakyti
Ot tai nuridenot akmenį. 4u.gif Užsisakiau didžiausią krepšį. thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi save palepint nusprendžiau, susikroviau krepšelį. Vis nerandu tinkamo tušo, gal šis bus geras, bandau dėl spalvos ax.gif .
Atsakyti
Mamkos, gal turite kokių minčių, kodėl iherbui pradėjo nebepatikti mano Visa Classic kortelė, su kuria sėkmingai šitiek metų šopinuosi?? Galiojimas nepasibaigęs, jau kelis mėn. Neleisdavo ja mokėt, bet buvo galimybė mokėti PayPalu ir nesukau per daug galvos, o va vakar pabandžiau ir PayPalu nebeleidžia sad.gif Koks čia biesas gali būti? verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2016 02 06, 18:28)
Juodgrude raso, kad nuo visu ligu tik ne nuo mirties. O siaip geriam imuniteto stiprinimui. Jo sudetyje yra omega-3,6,9

Papildyta:
Kur perkat pilstoma juodaji kmyna kitaip juodgrudes alieju?
4u.gif

Jo, imunitetui stiprinti, vaikams linkusiems i bronchitus, astmas labai naudoja. Taip pat senyvi žmonės, kaip sakote "nuo visu ligu". Tik ji reikia gerti ne ant tuscio skrandzio, nes turi aitrumo, ypac vaikams reiktu atsargiau.

Jei norite galiu atsiusti, 100ml-10Eur, bet reikia pirkti maziausiai 500ml.
Vežtas iš Vokietijos. Kilmes salis Egiptas (atrodo).
Atsakyti
Sveikos, norėčiau verbenos eterinio aliejaus, bet nerandu Iherbe. Gal pirkot kuri?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 07, 23:52)
Aš irgi save palepint nusprendžiau, susikroviau krepšelį. Vis nerandu tinkamo tušo, gal šis bus geras, bandau dėl spalvos ax.gif .

Turiu si tusa, dar naudojau tik du kartus, bet nepatiko sepetelis, labai daug tuso pakabina. Kita karta daziausi su seno tuso sepeteliu, tada buvo gerai, bet man siek tiek nubego.
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2016 02 08, 06:15)
Mamkos,  gal turite kokių minčių, kodėl iherbui pradėjo nebepatikti mano Visa Classic kortelė, su kuria sėkmingai šitiek metų šopinuosi?? Galiojimas nepasibaigęs, jau kelis mėn. Neleisdavo ja mokėt, bet buvo galimybė mokėti PayPalu ir nesukau per daug galvos, o va vakar pabandžiau ir PayPalu nebeleidžia sad.gif Koks čia biesas gali būti?  verysad.gif  doh.gif

Aš irgi gavau iš Iherb'o visą litaniją apie netinkančią kortelę . Patikrinkite savo banke, ar įjungti saugūs atsiskaitymai. Man taip ir buvo . 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, drauge nupirko su mano pasiulytu kodu. Kada ir kur pasimatys pinigai, kuriuos gavau uz jos pirkima? Ar juos galesiu panaudoti pirkdama?
Atsakyti