Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

http://www.vitaminse...cts-and-dosage/
Pagal si straipsni Pau Darco paros doze 500mg, tai kodel kapsulese ir lasiukuose rekomenduoja per diena isgerti daugiau?
Ir kaip issiverti sio straipsnio paskuti sakini
Saveika su kitais vaistais:
Raso angliskai vengti : Anti-coagulant ir Anti-platelet drugs, narsykle isverte Antikoagyliantai ir anti-trombocitu narkotikai.
O kaip istikruju isversti tuos du vaistus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 07 vasario 2016 - 00:22
QUOTE(zibba @ 2016 02 06, 23:43)
Mergaites, gal ka parekomenduotumet toki daikta kaip Lietuvoj yra Tonsilgon -tai geriami lasai. Tai augalinis preparatas skirtas daznai pasikartojantiems virsutiniu kvepavimo taku uzdegimams , ypac tonziliu uzdegimui gydyti  4u.gif
Papildyta:
Gal Pau Darco tiktu? O kur naudojat pau darco tuos lasiukus kur su pipete yra? Kapsules tai gerti reikia. O lasiukus kur del ko ir kokiom dozem?

Man Pau Darco nepadėjo esant tonzilitui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2016 02 06, 23:57)
Saveika su kitais vaistais:
Raso angliskai vengti : Anti-coagulant ir Anti-platelet drugs, narsykle isverte Antikoagyliantai ir anti-trombocitu narkotikai.
O kaip istikruju isversti tuos du vaistus?

Neesu 100% tikra, bet greiciausiai cia bus kalba apie antikoaguliantus ( populiariausias varfarinas pas mus) ir antiagregantus (plaviksas, aspirinas jei neklystu)
Atsakyti
Sunoko pas mane naujas krepselis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2016 02 07, 09:55)
Neesu 100% tikra, bet greiciausiai cia bus kalba apie antikoaguliantus ( populiariausias varfarinas pas mus) ir antiagregantus (plaviksas, aspirinas jei neklystu)

Aciu jums labai
Ka tik paskaitinejau tai raso Varfarinas-aspirinas.
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 07, 10:05)

Kaip del to BB kremo? Ar isigeriai gerai ar neblizga ar poru neuzdaro ar spalva naturali?
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 07, 10:05)

Ar bandėte Physician's Formula, Inc., Super BB All-In 1 Beauty Balm? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 01 27, 09:33)
[...]
Kaip panaikinti svetimą kodą, perkant pirmą kartą?
- Naršyklės adreso langelyje suveskite: http://www.iherb.com/?rcode=  Po lygybės ženklo įrašykite norimą kodą, spauskite ir junkitės prie krepšelio.
Kaip įrašyti kodą į pirmos žinutės sąrašą?
- Parašykite savo kodą baigiantis temai (nuo 47-48 temos puslapio) ir jis bus patalpintas kitos temos pirmoje žinutėje. Prašome kodus tvarkingai rašytis į vieną bendrą eilutę 4u.gif Įrašomi tik nauji kodai!

Sveikos!

Noriu paklausti dar dabar jūsų:
- Jau padariau pirmą užsakymą, panaudojau kodą iš čia smile.gif

Tai man dabar jį reikia panaikinti, kaip nurodyta aukščiau cituojamoje žinutėje? O gal jis pats dings? smile.gif Nes dabar aš jo niekur ir nematau [prisijungus prie iHerb], tik kad pirmoje temos žinutėje perskaičiau, kad "seną kodą reikia naikinti" smile.gif

Ir, dar įdomiau, smile.gif kur kaip ir kada pamatysiu savo gautą kodą , kuriuo labai noriu pasidalinti čia? smile.gif?

Ačiū, ir
- gra žaus sekamdienio, skanių blynų kas švęs Užgavėnes smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 07, 11:08)
Sveikos!

Noriu paklausti dar dabar jūsų:
- Jau padariau pirmą užsakymą, panaudojau kodą iš čia smile.gif

Tai man dabar jį reikia panaikinti, kaip nurodyta aukščiau cituojamoje žinutėje? O gal jis pats dings? smile.gif Nes dabar aš jo niekur ir nematau [prisijungus prie iHerb], tik kad pirmoje temos žinutėje perskaičiau, kad "seną kodą reikia naikinti" smile.gif

Ir, dar įdomiau, smile.gif kur kaip ir kada pamatysiu savo gautą kodą , kuriuo labai noriu pasidalinti čia? smile.gif?

Ačiū, ir
- gra žaus sekamdienio, skanių blynų kas švęs Užgavėnes smile.gif user posted image

Nereikia nieko naikinti, cia tas naikinimas reiskia, kai perkant pirma karta nori vieno zmogaus koda pakeisti i kito zmogaus. Dabar jau yra po krepseliu mygtukas Apply Rewards Code or Promo Code. Reikia pakeisti pirma zinute cool.gif
Savo koda cia https://rewards.iherb.com/summary prisijungus pamatysi.
Atsakyti
Sveikos, kokį siuntimą renkatės - Airmail Premium ar Airmail? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 07, 11:53)
Nereikia nieko naikinti, cia tas naikinimas reiskia, kai perkant pirma karta nori vieno zmogaus koda pakeisti i kito zmogaus. Dabar jau yra po krepseliu mygtukas Apply Rewards Code or Promo Code. Reikia pakeisti pirma zinute  cool.gif
Savo koda cia https://rewards.iherb.com/summary prisijungus pamatysi.

Yes thumbup.gif smile.gif
Viskas OK smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti dėl to Loyalty credit. Užsakinėdamos priskaičiuojat jį ar nekreipiate dėmesio ir žiūrite tik į subtotal sumą?
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2016 02 04, 13:28)
Gal galetumet koki rankom (labai sausai odai) skysta muila rekomenduot?

apie šita geri atsiliepimai, pati nebandžiau Avalon Organics, Glycerin Hand Soap, Lavender, 12 fl oz (355 ml) Avalon Organics, Glycerin Hand Soap, Lavender
Atsakyti