Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 110

QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 14:51)

Aš makiažą nusivalau su miceliniu (šiuo metu naudoju Eucerin, prieš tai turėjau Biodermos, Garnier - didelio skirtumo tarp jų nematau), o po to jau naudoju prausiklį.

as dabar is kosmetologes Dr Spiller prausikli perku,irgo tokios kremines konsistencijos, man sake niekuo papildomai nenusivalyt,viska nusipraust tuo prausikliu, bet jau knieti kaska naujo isbandyt, tai ir smalsu ar ustektu to vieno prausiklio ar dar reik ir kasko papildomo.
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 06, 15:10)
as dabar is kosmetologes Dr Spiller prausikli perku,irgo tokios kremines konsistencijos, man sake niekuo papildomai nenusivalyt,viska nusipraust tuo prausikliu, bet jau knieti kaska naujo isbandyt, tai ir smalsu ar ustektu to vieno prausiklio ar dar reik ir kasko papildomo.

Gal AuroraBO plačiau pakomentuos, bet aš įsivaizduoju, kad tas pienelis turi eiti jau ant pusiau nuvalytos odos?
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 16:51)

Kokį balzamą/kondicionierių naudojat?

Baigineju to pacios linijos DE balzama: http://eu.iherb.com/...oz-237-ml/22922 Jo buteliukas baigesi, kai sampuno like dar bent puse bonkos. Mano ilgiems plaukams kazkaip mazoka drekinimo, paglotninimo is jo. Nepirksiu antrakart.

Kol kas geriausiai vertinu Acure oranzine sampuno ir kondicionieriaus linija: http://eu.iherb.com/...conditioner#p=1 Sampunas labai tiko galvos odai, yra svelnus, bet neriebus, nesunkinantis. Balzamas irgi neapkraunantis plauku, bet drekina man geriau uz mineta DE balzama.

Kartais kaitalioju balzamus Live clean argano aliejaus ar Bali oil (perku is Eurokoso) ir Alba botanica http://eu.iherb.com/...-oz-340-g/12018 , bet pastarasis berods su silikonais, tai cia jau kaip kam tinka. Man sie du reikalingi, kai reikia kazko sunkesnio. Tiesa sakant, tas Live clean balzamas man kol kas geriausias saltuoju metu laiku 4u.gif

Dar is balzamu man kazkada patiko sis Mill Creek http://eu.iherb.com/...-oz-473-ml/6603 Neapsunkina ir labai priduoda blizgesio ir kvepia saldainiais ax.gif Naudojau kartu su tos linijos sampunu, tik sampunas ilgainiui galvos odai eme nebetikti. Bet gal vasarai balzamo vel reikes uzpirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 02 06, 14:44)
o su juo nusiprausiat ir dazus ar pries tai, pvz koki tusa, nuvalot su kaskuo kitu?

QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 15:16)
Gal AuroraBO plačiau pakomentuos, bet aš įsivaizduoju, kad tas pienelis turi eiti jau ant pusiau nuvalytos odos?

Tušo mažai naudoju, tai sunku pasakyt, dar priklauso ar jis atsparus vandeniui ar ne, o BB kremą ir visas pudras tai lengvai nuplauna.
Atsakyti
Sios dienos krepselis , puske su kates nagu bandys uzdegimus gydyti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 06, 09:32)
O nuo ko ji geriat? Deja kapsulem mažiau išeina, abiejų paskaičiuota, kad yra 45 porcijos, bet kapsulėmis tik po 1 gramą porcija, o skysto net 5 gramai, taigi skysto 5 kartus daugiau smile.gif
Papildyta:
Tai niekas nežino ? Dabar man taip įsireikė ax.gif , eisiu prie ežero nendrių skinti smile.gif

Juodgrude raso, kad nuo visu ligu tik ne nuo mirties. O siaip geriam imuniteto stiprinimui. Jo sudetyje yra omega-3,6,9

Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 02 06, 12:00)
Ar cia tas pats kas juodasis kmynas? brangokai gaunasi.mes perkame dideli kieki pilstomo, ir pasidaliname visi po truputi smile.gif
Papildyta:
As vakar bandziau pazaisti tom sumom, ir man labiau patiko doleriais, nes verciant juos i eurus pagal muitines kursa didesne suma krepselio galima doleriais.

Kur perkat pilstoma juodaji kmyna kitaip juodgrudes alieju?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 11:11)
Argi žiūrima į pirkimo dienos kursą, o ne gavimo, ta prasme, ne į tos dienos, kada į LT atkeliauja siuntinys? Būtent šito bijau. O gal visai be reikalo?
Ir dar įdomu, kaip banke - neima kokio mokesčio už valiutų konvertavimą? 4u.gif

Ziurima i pirkimo dienos kursa, del to ir ramiau eurais moketi.
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 11:45)
Dėliojuos naują krepšelį, tai norėčiau sulaukt atsiliepimų iš jau naudojusių - iš anksto ačiū toms, kurios nepatingės atsiliepimais pasidalint smile.gif 4u.gif

1. Kažkuri rekomendavo nuo pūslelinės šį pieštuką. Jį naudot reikia tada, kai pajunti, kad jau lenda herpesas? Ir veikia panašiai kaip koks Zovirax ar ne? Maždaug kartą per 2 metus "pasipuošiu" pūsleline, tai svarstau, verta imt šį pieštuką ar ne?

2. Andalou pienelį tinka naudoti kaip prausiklį? Ir jeigu lygint su Eucerin prausikliu, kuris iš jų geresnis? Ar jie skirtingos paskirties?

3. Dar noriu pudros. Žiūriu į Physician's BB. Bet jeigu naudoju Biodermos BB kremą (žiemą man jis idealiai tinka, o vasarą kažkodėl visai negaliu naudot, nes labai "rasoja" veidas - nežinau, ką tai reiškia ir kaip tokį faktą paaiškint?), tai ar nesigaus su ja sviestas sviestuotas? 

4. Daug teigiamų atsiliepimų apie Avalon Organics šampūną. Gal  kuri turit, naudojat?
Pirmą kartą pirkot Extra Strength Ginkgo ar jau esat vartojus? Geriu apie 3 savaites, bet dar nepajutau jokių teigiamų pokyčių. Ėmiau dėl atminties gerinimo cool.gif

Cia ne piestukas, o maza tubele kremo. Kai tik pajuntama perstejima reikia kas dvi valandas tepti ta vieta. Uzsausina greitai. Anksciau vyras daznai turedavo, dabar patepa ir kita diena jau tik demele, ar sasas.

Andalou pieneli dabar turiu, nuima gerai visa makiaza, tusa toki turiu http://www.iherb.com...6-oz-7-5-g/4143 ir kiekvienai dienai piestuka http://www.iherb.com...oz-0-21-g/53437 jos kuo puikiausiai nuima, o jei kazko rintesniu dazausi, tada jau reikia papildomai akims valiklio.

Ginkgo biloba perku tevams, sako geriau galva dirba. Pati dazniausiai vartoju pries ir per menesines, man padeda pagerinti kraujo mikrocirkuliacija, cia del galvos skausmo, bet as ir basa po sniega pabegioju ir kvepavimo sulaikyma darau, viskaks kartu padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 06 vasario 2016 - 19:25
Gal pirkot koki aliejuka odelems aplink nagus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 06 vasario 2016 - 19:14
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 05:45)
Dėliojuos naują krepšelį, tai norėčiau sulaukt atsiliepimų iš jau naudojusių - iš anksto ačiū toms, kurios nepatingės atsiliepimais pasidalint smile.gif 4u.gif

4. Daug teigiamų atsiliepimų apie Avalon Organics šampūną. Gal  kuri turit, naudojat?

Aš naudoju jį ir džiaugiuosi atradusi. Jis man nenusausina plaukų, o greičiau nuriebalina, ilgiau išlieka neriebaluoti. Pagaliau galiu galvą ne kasdien plauti ir jie puikiai atrodo thumbup.gif Aš ne LT gyvenu, gyvenu kur labai drėgnas oras ir odai kūno labai gera ta drėgmė, atjaunėjau, bet plaukai amžinai riebaluoti. Man tai buvo siaubas. Žiema nieko, bet vasara nors verk, čia išplauni, čia vėl riebalai. Ko tik neišbandžiau doh.gif Kol neatradau šio šampūno.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 11:54)
Jeigu tik toks prisikabinimas, tai gerai smile.gif
Bet man keista, kad kol siunčiaus registruotus (tada kitokių ir nebuvo galima siųstis), tai dėl visų turėjau "pasiaiškint" muitinei. O neregistruoti praeina be patikrinimo. Gal tik

Aš tik neregistruotus siunčiausi, tai turbūt sutapimas smile.gif

QUOTE(issiblaskiusi @ 2016 02 06, 15:31)
Baigineju to pacios linijos DE balzama: http://eu.iherb.com/...oz-237-ml/22922  Jo buteliukas baigesi, kai sampuno like dar bent puse bonkos. Mano ilgiems plaukams kazkaip mazoka drekinimo, paglotninimo is jo. Nepirksiu antrakart.

Man visada prie vienos šampūno bonkos sueina dvi tokios pačios kondicionieriaus.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 06, 09:12)
Aš irgi gavau drožtuką (tokį). Bet pavarčiau rankose ir įmečiau kažkur į stalčių ax.gif
Aš visad perku tik eurais. Kiek čia anksčiau klausinėjau, tai niekas taip normaliai ir nepaaiškino pirkimo naudos doleriais. O pagal mano skaičiavimus tos naudos aš nematau.

Nauda tokia, kad pasiskaiciuoji doleriais kaina ir didele tikimybe kad muitine neprikibs, siuntinys nebus uzlaikytas, o eurais dauguma perka uz max suma ir doleriais tada rodo muitinei daugiau ir jie sulaiko, reikia siusti dokumentus tads, uzsilaiko laiko atzvilgiu
Atsakyti
Mergaites, gal ka parekomenduotumet toki daikta kaip Lietuvoj yra Tonsilgon -tai geriami lasai. Tai augalinis preparatas skirtas daznai pasikartojantiems virsutiniu kvepavimo taku uzdegimams , ypac tonziliu uzdegimui gydyti 4u.gif
Papildyta:
Gal Pau Darco tiktu? O kur naudojat pau darco tuos lasiukus kur su pipete yra? Kapsules tai gerti reikia. O lasiukus kur del ko ir kokiom dozem?
Atsakyti